Ramona Beganović – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Ramona Beganović je naša manekenka i top – model, te još jedna učesnica reality show programa ,,Zadruga 2”, koja je na samom početku najavila spektakl svojim ulaskom i izjavama da uživa u isterivanju pravde, te da gledaoci kraj malih ekrana mogu očekivati burne rasprave koje će se odvijati između nje i ostalih ukućana.

Pogledajmo za početak njenu biografiju.

Biografija

Ramona Beganović je rođena 1997. godine u Priboju, a trenutno živi i radi u Beogradu kao manekenka i foto – model.

Loading...

S obzirom na to da njena karijera još uvek nije otišla uzlaznom putanjom kako bi ona želela, Ramona Beganović je prihvatila poziv za učešće u ,,Zadruzi 2”, kako bi promovisala svoju lepotu i potencijal.

Ramona Beganović za sebe tvrdi da je izuzetno pravedna, ali konfliktna ličnost, te da ima izuzetno kratak fitilj i voli da popije, što nekad ume da otkrije i njenu agresivnu stranu, te lako fizički nasrne i na žene i na muškarce.

,,Zadruga 2”

Ramona Beganović je pre samog ulaska u ,,Zadrugu 2” izjavila da je u srećnoj vezi, ali da se, s obzirom na sam tok svakog reality show programa, plaši da ne pokvari svoju vezu tokom učešća u ,,Zadruzi 2” i ne prevari svog izabranika.

Ipak, već je tokom pregleda obaveznog za sve učesnike ,,Zadruge 2” flertovala sa Davidom Dragojevićem, inače suprugom Aleksandre Subotić.

Čak i nakon ulaska u ,,Zadrugu 2”, lepotica iz Priboja nije uspela da odoli Davidu Dragojeviću, te mu se još uvek nabacuje, zbog čega je u konstantnom konfliktu sa Aleksandrom Subotić. Ipak, parola kojom se vodi i koju nikako ne zaboravlja da nabaci i svojoj suparnici je da je David zapravo taj koji njoj namiguje i danima je prati, te da nije njena krivica što se ona njemu dopada.

Zbog toga je i Aleksandra Subotić iskoristila tešku artiljeriju i optužila Ramonu Beganović da je čak i van reality – ja ,,Zadruga 2” bila poznata kao rasturačica brakova, a nije uspela da se kontroliše, te je čak i fizički nasrnula na Ramonu Beganović i u jednom momentu je gađala flašom, zbog čega je osuđena na zatvor ,,Zadruge 2”.

Aleksandra Subotić je ipak odbila da bude zatvorena, te je našla kompromis sa produkcijskom kućom ,,Happy” i dobila novčanu kaznu, koja se ogledala u oduzimanju nedeljnog honorara.

Loading...

Osim Aleksandre Subotić, ni David Dragojević nije ostao imun na flert Ramone Beganović, te je jednom prilikom, kada je ona pokušala da ga dodiruje i to ispred njegove supruge, Aleksandre Subotić, David Dragojević malo impulsivnije reagovao, te ju je odgurnuo i gađao sirom.

Osim ovog srećnog para, Ramona Beganović je zaratila i sa još nekolicinom drugih takmičara. Jedan od njih je Bojan Gaćeša, za kog se dugo pretpostavljalo da postoje neke varnice između njih dvoje, te da su njih dvoje i u emotivnoj vezi. Ipak, Ramona Beganović je demantovala ove pretpostavke i izjavila kako ona Bojana i ne primećuje u tom smislu, a naročito zbog svoje drugarice.

Ramona Beganović je takođe i u nekoj vrsti konflikta sa bivšom verenicom Tomislava Tome Panića, starletom Minom Vrbaški, za koju je otvoreno komentarisala da je u potpunosti isfolirana i nimalo iskrena osoba.

Ono što je naročito privuklo pažnju tokom ulaska Ramone Beganović u reality show program ,,Zadruga 2” su brojne opekotine na nogama i crvenilom na različitim delovima tela, koji su naročito vidljivi na snimcima i fotografijama.

Ona je ove povrede pokušala da zamaskira stavljanjem pudera i lepljenjem flastera, ali naročito tokom hoda nije uspevala da sakrije koliko su te opekotine bolne.

Ipak, kada su je pitali šta se to ustvari desilo, Ramona Beganović se potrudila da sve učesnike ubedi kako se opekla vrućim voskom tokom depilacije pre ulaska u ,,Zadrugu 2”, te da će ipak sledeći put morati da bude mnogo opreznija.

Loading...

Ramona Beganović je i među učesnicima sa najvećim brojem tetovaža, kojih inače na svom telu ima čak 10, ali je takođe izjavila da će jednu morati da ukloni čim bude izašla iz reality – ja ,,Zadruga 2”, zato što je ona nastala kao produkt jakih osećanja prema jednom muškarcu, koji joj, ipak, već izvesno vreme ne znači apsolutno ništa u životu.

Šta nam je još Ramona Beganović spremila tokom boravka u ,,Zadruzi 2” nam još samo ostaje da vidimo.

Ime i prezime: Ramona Beganović

Nadimak: Mona

Datum rođenja: 1997. godina

Mesto rođenja: Priboj, Srbija

Zanimanje: Foto – model, manekenka, reality takmičarka

Facebook: https://www.facebook.com/Ramona.wilds

Instagram: https://www.instagram.com/ramona_beganovic/

Sponzorisano:

Loading...