Stefan Karić – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Jedan od najnovijih učesnika treće sezone reality programa „Zadruga“ na TV „Pink“, je i momak Stefan Karić, javnosti najpoznatiji po vezi sa pobednicom „Zadruge 1“ Kristinom Kijom Kockar, koju nije ni potvrdio ni demantovao, te će u nastavku teksta biti nešto više reči o privatnom životu ovog „žastokog momka“ sa Zvezdare.

Inače je Stefan Karić bio poznat u javnosti kao momak prelepe misice Dijane Milojković, koja je nedavno preminula od posledica karcinoma te sa kojom je imao na prvi mah idiličnu vezu, ali i vrlo buran raskid, te je u žižu interesovanja medija dospeo po svojim izjavama vezanim za baš i njihovu ljubav i opravdanjima da je nikada nije prevario, kao i da nikada kao nju ni jednu drugu devojku neće moći da voli.

Stefan Karić – biografija

Mladi Stefan Karić je rođen u Beogradu, 4. avgusta 1992. godine, i sin je našeg kontroverznog biznismena Osmana Karića, koji je dovođen u vezu sa kriminalnim „Zvezdarskim klanom“, ali je i o Stefanu kao i o njegovom ocu u javnosti dostupno vrlo malo informacija, osim činjenice da oni žive raskošnim životom, te da su vrlo imućna porodica.

Loading...

Mada se trenutno spekuliše da je Stefan Karić u emotivnoj vezi sa učesnicom „Zadruge 1“ i pevačicom Teodorom Džehverović, on je ipak najpoznatiji po svojoj romansi sa Dijanom Milojković, kao i po spekulacijama da je Kristina Kija Kockar sa njim prevarila svog zakonitog supruga pevača Slobodana Radanovića, koji je u to vreme u „Zadruzi“ bio u vezi sa blogerkom Lunom Đogani.

Stefan Karić je vrlo aktivan na društvenim mrežama, i sebe predstavlja kao studenta informatike na jednom privatnom fakultetu, a u rodnom Beogradu je završio i osnovnu školu, kao i srednje obrazovanje.

Uprkos navodima medija da je Stefan Karić pripadnik kriminalnog miljea, on to uvek demantuje, te ne želi da se povezuje njegovo ime sa takvim načinom života, dok sa druge strane rado priča o svom raskalašnom načinu života, i na društvenim mrežama objavljuje slike sa mnogim lepoticama iz javnog života.

Najviše pažnje medija je privukla romansa Stefana Karića sa njegovom bivšom devojkom koja je bila „Miss Srbije“, Dijanom Milojković, a uz koju je on bio u najtežim trenucima njenog života, kada je saznala da boluje od kancera, te je u znak podrške obrijao glkavu kada je pokojna Dijana zbog agresivnih hemioterapija izgubila kosu.

Kao „karta za ulazak“ u reality „Zadruga 3“, svakako je bila i pomenuta veza Stefana Karića i Kije Kockar, sa kojom je on proslavio i njen rođendan, a kako će on da se snađe u ovom reality programu ostaje da se vidi, te je jasno već da je od starta stekao veliku pažnju ženskog dela u „Zadruzi“, a ima i podršku svog oca Osmana Karića, koji mu redovno putem društvenih mreža upućuje reči podrške i poziva fanove da glasaju za njegovog sina do pobede.

Pobednica „zadruge 1“ Kristina Kija Kockar, nije demantovala romansu sa Stefanom Karićem, pa je čak u više navrata i pozdravljala ovog momka i njegovog oca Osmana, i često je nosila baš i majicu sa likom Če Gevare, a koji se smatra Stefanovim zaštitnim znakom, za sve one koji ga dobro poznaju.

Stefan Karić – privatni život

Kako se o profesionalnom životu Stefana Karića ne zna gotovo ništa, osim da je student i da ima želju da se jednoga dana bavi programiranjem i da postane uspešan i cenjen IT stručnjak, to se u medijima najviše spekuliše o detaljima iz njegovog privatnog života.

Loading...

Naime, kako je ranije i napomenuto, Stefan Karić je bio momak pokojne prelepe misice Dijane Milojković, sa kojom je redovno na društvenim mrežama kačio fotografije, te je istetovirao i njen lik i stalno naglašavao da je ona najveća ljubav u njegovom životu.

Mada je tada i nedavno preminula Dijana, na društvenim mrežama počela sebe da predstavlja kao „Mrs Karić“, odjednom je sve nekako „puklo“ i ovaj je par nenadano i raskinuo, te se spekulisalo o Stefanovom neverstvu, i da mu je misica našla u telefonu poruke od druge devojke.

Tek nakon što je prošla sahrana Dijane Milojković, i kada su se malo stišale sve strasti, Stefan Karić je objasnio da je njihov raskid bio jedan veliki nesporazum, te da je u stvari Dijana jednom i pronašla njegov stari telefon koji nije koristio godinama, i da kada ga je uključila, videla je poziv od Stefanove nekadašnje devojke, a on se zbunio i rekao da je to poartnerka njegovog oca Osmana Karića.

No, kada je Stefan Karić pokušao da ocu skrene pažnju da je Dijanu slagao o pomenutom pozivu, nije se nadao da će ga ona čuti, te je samo pogoršao situaciju, i nije bilo nikakve šanse da Stefanu Dijana opet veruje, pa su oboje pobrisali zajedničke slike i svako je krenuo na svoiju stranu.

Mada ni danas nije sasvim jasno čime se Stefan Karić konkretno bavi, i odakle mu novac za luksuzan život koji vodi, to ga je svakako učinilo poželjnim kandidatom za veze sa mnogim damama sa naše javne scene, te su uz njegovo ime sve više počele da se povezuju pevačice i starlete.

Tako je nakon romanse sa pokojnom Dijanom Milojković, Stefan Karić bio povezivan i sa Anom Korać, te sa Lunom Đogani i Kristinom Kijom Kockar, a dugo se po gradskim kuloarima spekulisalo i da je bio u vezi sa pevačicom katarinom Živković, te da je trenutno nu vezi sa Teodorom Džehverović, na čijim je nastupima na crnogorskom primorju ovog leta bio zaista redovan gost.

Loading...

Trenutno je Stefan Karić jedan od učesnika reality programa „zadruga 3“ i većina takmičarki je na njega „bacila oko“, što nikako nije jasno učesnici Miljani Kulić, koja je naravno u svom maniru prokomentarisala da ne razume šta na njemu devojke vide, te da je čak i Gagi Đogani zgodniji od Stefana iako je dosta stariji.

Oni koji poznaju Stefana Karića, tvrde da ga je dosta promenila veza sa Dijanom Milojković, i da nju nikako nije mogao da preboli, te da ga je njena smrt veoma potresla jer su imali baš i poseban odnos i ljubav koja nije nestala i kada su prestali da budu emotivni partneri.

Nakon Dijanine smrti, Stefan Karić je na svom Instagram profilu objavio veoma potresan status, te se na sahrani pojavio sa prelepim buketom belih ruža, a onda joj je i posvetio i prelepe i posve emotivne reči „ružo moja“, čime je istakao koliko je ona za njega bila važna i koliko nikada nije preboleo njiohov raskid, te kako je teško prihvatio njen preranio „odlazak“.

U vreme svoje najveće ljubavi, Stefan Karić i Dijana Milojković su važili za jedan od najlepših i najskladnijih parova u Srbiji, te je posle njene smrti Stefan otišao u manastir Ostrog da bi se u miru i tišini oprostio od devojke koja je njemu bila sve i koju je od sveg srca voleo do zadnjeg trenutka.

Stefan Karić je uvek isticao da je Dijana bila vrlo jaka osoba koja je umela da se izbori i da ostane nasmejana i vedra i kada joj je bilo najteže u životu, te da će da je zauvek pamti, i da u njegovom srcu niko i nikada neće uspeti da je zameni, i da u njemu izazove tako lepe i iskrene emocije kakve je izazivala ljubav prema Dijani Milojković.

Kada je trajala uveliko „Zadruga 1“, te kada se desila romansa oženjenog Slobe Radanovića, i blogerke Lune Đogani, spekulisalo se da Kija Kockar vreme provodi sa Stefanom Karićem, i da je kod njega u stanu na Zvezdari, o čemu je bio obavešten i njegov otac Osman Karić, koji je par javno i podržavao.

No, Kija je ostala misteriozna u vezi svog odnosa sa Stefanom Karićem, a ni on nije nikada želeo ni da potvrdi ni da opovrgne glasine o romansi, pa se sve nekako na kraju i stišalo, kada je mladi Stefan Karić počeo da se viđa sa nekadašnjom Kijinom prijateljicom Teodorom Džehverović, a u medijima se pojavila ubrzo i informacija da su njh dve upravo prestale da se druže jer je prelepa Tea preotela Stefana Karića od Kristine Kockar.

Mada je sada Kristina Kockar u srećnoj vezi sa fudbalerom (koji je bivši momak voditeljke „zadruge“ Dušice Spasić), mediji navode da Teodora Džehverović još uvek ne želi da javno prizna da je u vezi sa Stefanom Karićem, jer je u strahu od fanova Kije Kockar, koji su spremni da je javno „blate na društvenim mrežama“, pa se za sada ovaj par viđa tajno.

Međutim, kada je Stefan Karić ušao u „Zadrugu 3“, on je istakao da je slobodan i da nema devojku, pa je počela borba učesnica za njegovu naklonost, a najveći mu je konkurent u pomenutom reality programu markantni Crnogoirac Vladimir Tomović, sa kojim se od samog starta ne slaže i sa kojim se sve češće sukobljava.

Kako će se Stefan Karić snaći u „Zadruzi 3“, te da li će uspeti da ponovi uspeh svoje pomenute partnerke Kije Kockar i da pobedi u ovom programu, ostaje da se tek vidi, ali je Kija naglasila da su ona i Stefan Karić veliki prijatelji i da će se potruditi da „sredi da mu u programu svi čuvaju leđa i da ga dobro paze“.

Pored očigledne podrške koju ima od Kije Kockar, Stefan Karić najveću podršku ima i u svom ocu Osmanu Kariću, koji ne propušta priliku da naglasi koliko je na svog jedinca ponosan i ističe da mu je u životu sve dao, te da treba da bude ono što jeste i da ne dopusti da ga bilo šta ometa u njegovoj nameri da se pokaže u pravom svetlu, kao osećajan i dobar momak kakav suštinski jeste za sve svoje prijatelje koji ga podržavaju i vole.

Ime i Prezime: Stefan Karić

Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: 4. avgust 1992. godine, Beograd, Srbija

Zanimanje: student; reality takmičar

Visina: 175 cm

Težina: 60 kg

Facebook: /

Instagram: https://www.instagram.com/karic_stefan/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...