Lazar Granić – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Mladi ali u svojoj profesiji već ostvaren i dobro poznat maneken iz Novog Sada Lazar Granić, novi je učesnik reality programa „Zadruga 2“, a i pre svog ulaska u reality je naglasio da mu se dopada modna blogerka Luna Đogani i da će pokušati da je osvoji tokom svog boravka u ovom šou programu.

U nastavku teksta će biti nešto više reči o karijeri i privatnom životu ovog mladog i uspešnog momka, a kako će se on snaći u „Zadruzi 2“, ostaje da se vidi u mesecima koji su pred nama.

Pogledajmo za početak biografiju.

Loading...

Lazar Granić – biografija

Lazar Granić je rođen u Novom Sadu, gde je završio osnovnu i srednju školu, a potom je završio i studije fizičkog vaspitanja na DIF-u odnosno Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje takođe u Novom Sadu, te je član modne agencije „TWO Manegement“, koja ima sedište u Njujorku i u Los Anđelesu, i već se duže vreme uspešno bavi manekenstvom.

Takođe je Lazar i trener jahanja u Novom Sadu gde i živi, i od malena ga zanima konjički sport te je kao mali naučio da jaše a sam kaže da je to njegova najveća ljubav pored manekenstva, te je trener mladima koji dele istu ljubav prema konjima, a poslovno je često odsutan i putuje i širom saveta i zaštitno je lice brojnih inostranih i domaćih modnih brendova, a poznato je da je tokom boravka u inostranstvu upoznao brojne „svetske face“, te da se družio sa Aleksandrom Ambrozio i pevačicom Sijerom.

Manekenska karijera Lazara Granića

Lazar je već duži niz godina zapaženo lice u svetu modelinga i kod nas ali i u inostranstvu, te često ističe kako ne može da se poredi rad i poslovna disciplina koja vlada ovde i „preko“, kao i da su honorari znatno veći u SAD-u, i u drugim zemljama u kojima je radio, ali da je svakako i konkurencija jača i da je dosta teže postići uspeh i biti primećen.

Iako za manekene važi predrasuda da su češće naklonjeni istom polu, Lazar Granić kaže da je pak muškarcima jasno stavio do znanja da voli samo žene, ali da su i dame daleko slobodnije i da nije retkost da od lepotica dobija „nepristojne ponude“ i da mu vrlo direktno i otvoreno stavljaju do znanja da žele sa njim „intimna druženja“.

Lazar kaže da mu je najlepša žena na našoj estradnoj sceni, sugrađanka Nataša Bekvalac i da bi voleo da se nađe kao glumac u nekom od njenih muzičkih spotova, te da i privatno voli da sluša njene pesme.

Pred svoj ulazak u reality „Zadruga 2“, Lazar je otvoreno priznao da je Luna Đogani upravo tip devojke kakvu on voli, i da ne bi imao ništa protiv da sa njom otpočne romansu pred kamerama, a kako uopšte nije stidljiv pre svega jer se godinama bavi manekenskim poslom i na kamere je navikao, smatra da bi se odlično snađao i u ljubavnoj vezi pred milionima gledalaca.

Privatni život Lazara Granića i ulazak u reality program „Zadruga 2“

Loading...

Mladi maneken je jedna od retkih javnih ličnosti koja sasvim iskreno i otvoreno pred kamerama i u medijima govori i o svom privatnom životu, te je poznato da je polovinom prošle godine počeo romansu sa Helenom Topalović, prelepom ćerkom folk pevača Milana Topalovića Topalka, te je i njihove zajedničke fotografije objavio na svom „Instagram“ profilu.

Međutim, kako veza mladog para ipak nije potrajala, u reality „Zadruga 2“ je Lazar ušao kao slobodan momak, te je istakao da uopšte nije stidljiv i da je spreman da osvaja devojke u šou programu, ali da svakako neće biti navalentan, no da mu intimni odnosi pred kamerama nisu tabu i da sve može da se očekuje jer on svoje učešće u „Zadruzi 2“ pre svega shvata kao jedno novo i iskustvo i kao jednu zanimljivu igru, i ne pretenduje na pobedu jer je sasvim profesionalno i lično ostvaren, te da ulazi da se dobro zabavi.

Kako će se na dalje prelepi momak snaći u reality programu i da li će uspeti da osvoji Lunu Đo ili neku drugu učesnicu, te da li će ga neko isprovocirati na verbalni ili čak fizički konflikt, ostaje da se vidi u mesecima koji su pred nama, jer je reality tek počeo da se „zahuktava“.

Ime i Prezime: Lazar Granić

Nadimak: Laki; Laza

Datum i mesto rođenja: Novi Sad, Srbija

Zanimanje: maneken; foto model; profesor sporta i fizičkog vaspitanja; trener jahanja

Loading...

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://sr-rs.facebook.com/lazar.granic

Instagram: https://www.instagram.com/lazargranic/

Twitter: https://twitter.com/lazargranic

YouTube: /

Web stranica: /

Sponzorisano:

Loading...