Aleksandra Subotić – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Aleksandra Subotić je jedna od najkontroverznijih reality zvezda na našim prostorima, pre svega zbog toga jer je svojoj majci Ljubi Pantović (koja je bila učesnica reality programa „Farma“), ona preotela tadašnjeg dečka.

Prethodnih dana se u medijima uveliko pisalo o tome da je Aleksandru Subotić na ulici srpske prestonice brutalno pretukao njen bivši partner i otac njenog deteta Aleksandar Čabarkapa, te da je mlada reality zvezda bog toga završila u Urgentnom centru, sa dijagnozom blažeg oblika potresa mozga.

Aleksandra Subotić – biografija 

Poznata starleta i foto model, rođena je u Podgorici, u Crnoj Gori, 1. oktobra 1996. godine, od oca Karađorđa Subotića, i majke Ljube Pantović, koja je fitnes šampionka i sada fitnes trener.

Loading...

Aleksandra ima i rođenu sestru Goranu, a nakon završene osnovne škole ona je u Beogradu završila i Školu za negu lepote, te je trenutno polaznica Modne akademije u Beogradu.

Iako je još uvek vrlo mlada, Aleksandra već sada ima iza sebe vrlo burnu prošlost, te je postala veliki potencijal za učešća u raznim reality formatima, pa je posle „Parova“ na TV „Happy“, sve izglednije da će učestvovati i u „Zadruzi 2“ na TV „Pink“, i to ni manje ni više nego sa svojom majkom Ljubom, i nekadašnjim partnerom, najpre njene majke, a potom i ocem njenog deteta Aleksandrom Čabarkapom, koji je nedavno izašao iz zatvora.

Buran život Aleksandre Subotić 

Mlada Aleksandra je u početku radila kao manekenka i foto model, te je živela u Beogradu sa svojom majkom Ljubom Pantović i njenim tadašnjim dečkom Aleksandrom Čabarkapom, jer je Ljuba podnela zahtev za razvod braka od Karađorđa Subotića, koji je bio u zatvoru zbog svoga pokušaja iznude novca nasilnim putem.

Kako su veoma teško živele, Ljuba Pantović je odlučila da 2013. godine, uđe u reality program „Farma“, a Aleksandru, tada još uvek maloletnu, ostavila je na čuvanje svom tadašnjem dečku Čabarkapi.

Međutim, neočekivanim spletom okolnosti, dogodilo se da se Aleksandra upustila u romansu sa tadašnjim momkom svoje majke i sa njim je ostala u drugom stanju, pa ju je majka po izlasku iz „Farme“ i izbacila iz kuće.

Već u novembru 2013. godine je Aleksandra Subotić rodila ćerku Magdalenu, ali se sa tadašnjim dečkom Čabarkapom sa kojim je i živela, vrlo često svađala i optuživala ga za nasilje i psihičko i fizičko maltretiranje.

Sa dečkom Čabarkapom je Aleksandra januara 2014. godine, bila okrivljena pred Višim sudom u Beogradu zbog pokušaja zelenašenja i iznude novca u vrednosti od 30 hiljada evra, ali je ipak tad odlučeno da ona nije kriva, te je u zatvor otišao Aleksandar Čabarkapa, a kome su uz pomenutu osnovnu optužnicu pridodata i dela pokušaj ubistva, razbojništva, nedozvoljeno nošenje oružja i pokušaj podmetanja požara.

Loading...

Tako je mlada Aleksandra postala samohrana majka, te se tada i pomirila sa Ljubom Pantović, koja joj je pomagala u odgajanju ćerke Magdalene, a zajedno su 2016. godine i ušle u reality program „Snajke“, kada je Aleksandra bila u romansi sa Mladenom Vuletićem.

Aleksandra je zatim ušla i u reality „Parovi“, decembra 2016. godine, te je imala brojne sukobe sa Tijanom Ajfon i Vesnom Rivas, kao i sa Dalilom Dragojević, jer je tada bila u emotivnoj vezi sa Davidom Dragojevićem (koji je rođeni brat Dalilinog sadašnjeg supruga Dejana Dragojevića).

Spekulisalo se da je nedeljni honorar mlade Subotićke u „Parovima“ bio 700 evra, te je ona često izjavljivala da je prinuđena da tako u reality programu zaradi novac za svoje dete, jer je još uvek Čabarkapa bio u zatvoru.

Međutim, u jednom od uključenja rodbine učesnika, iz zatvora se javio Aleksandar Čabarkapa, koji je izjavio da sumnja da je Magdalena njegova ćerka, te je zatražio da se uradi DNK test, za potvrdu očinstva.

Iako su svi bili šokirani kada je Alčeksandra izjavila da joj je prvi momak bio upravo tadašnji partner njene majke Aleksandar Čabarkapa, te da je rodila njegovo dete, a u „Parovima“ je ona takođe izjavila da ju je majka sa 16 godina trudnu izbacila na ulicu, kao i da je Čabarkapa pucao u nju u pokušaju da je ubije.

Naime, popularne „drame iz Kaluđerice“, mogle bi kako se spekuliše da se nastave na TV-u, u drugoj sezoni „Zadruge“, jer su poonudu za učešće već dobili i Ljuba Pantović, ali i Aleksandra Subotić i Čabarkapa koji je nedavno izašao iz zatvora.

Loading...

Aleksandra Subotić je i danas u lošim odnosima sa majkom, jer je protiv nje podnela tužbu, a kako joj Ljuba kao maloletnoj ne bi tada oduzela ćerku, te je takođe tužila i Čabarkapu koji je pokušao da je ubije.

Aleksandra Subotić je kao maloletna trudnica nakon što ju je Ljuba izbacila iz kuće, otišla da živi „sa ulice“, kod rođenog brata Aleksandra Čabarkape Željka, sa kojim ovaj i ne govori, a kako se spekulisalo u medijima, zatvorsku kaznu su tada Aleksandru Čabarkapi „smestili“ upravo Ljuba Pantović i Karađorđe Subotić.

Da situacija bude još komplikovanija, samo jedan dan pre Čabarkapinog hapšenja, porodila se i njegova zakonita supruga Klaudija, koja sa njim ima četvoro dece.

Iako je Aleksandra u srećnoj vezi sa Davidom Dragojevićem, nakon nedavnog izlaska iz zatvora, Čabarkapa ju je pretukao na ulici, te je ona uz ozbiljne povrede prevezena u Urgentni centar, i najavljuje tužbu, dok sa druge strane Čabarkapa tvrdi da je Subotićka napala njega, te da ju je u samoodbrani samo odgurnuo.

Da li će se rasplet ove prave „španske serije iz Kaluđerice“, odigrati na TV ekranima u „Zadruzi 2“, jer je Aleksandra istakla da su ona i njen verenik David Dragojević već dobili ponudu koja je trostruko veća u odnosu na honorar iz „Parova“, i da li će poziv prihvatiti i Ljuba i Čabarkapa, ostaje da se vidi od ove jeseni.

Najnovija objava Aleksandre Subotić na „Instagramu“, verovatno najviše zbog revolta jer ju je Aleksandar Čabarkapa pretukao, i jer ne priznaje Magdalenu kao svoju biološku ćerku, glasi da je ona ćerka nje i njenog verenika Davida Dragojevića, a istu objavu je sa fanovima podelio i sam Dragojević.

Mlada Alkeksandra Subotić je trenutno stacionirana u Beogradu, student je Modne akademije, verena je za Davida Dragojevića, a od estetskih intervencija ima ugrađene predimenzionirane silikonske implante u grudima i hijaluronske filere u usnama.

Takođe, mlada starleta ima i tetovažu četri tigrove šape, koja se nalazi na njenom levom gluteusu.

Sa svojim verenikom Davidom i ćerkom Magdalenom, uživa u zajedničkim odmorima i čestim putovanjima, a kako kaže neće dozvoliti da joj nedavni događaj nasilja koje je pretrpela pokvari planove za leto, te da će nadležnim organima proslediti lekarske izveštaje i snimke, kao i tužbu protiv Čabarkape, koga je odmah nakon incidenta i prijavila policiji, a u medijima su se pojavile njene slike sa „kragnom“ za vrat, te i sa ogrebotinama, modricama i podlivima, kojima ona pak i pokušava da dokaže da su njene tvrdnje istinite.

Njena majka Ljuba joj nije pružila podršku ni ovim povodom, te je samo objavila da se to moglo i očekivati, te da ona nema vremena da se bavi Aleksandrom i njenim problemima, jer je sasvim i posvećena mlađoj ćerki Gorani, koja sa njom živi.

Ime i Prezime: Aleksandra Subotić

Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: 1. oktobar 1996. godine, Podgorica, Crna Gora

Zanimanje: model; starleta; reality učesnica

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/aleksandra.subotic.73

Instagram: https://www.instagram.com/sandrasuboticss/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...