Dejan Dragojević – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Najpoznatiji par po učešću u reality programima svakako su postali Dejan Dragojević i njegova supruga Dalila Mujić, pa su iako su se proslavili na TV „Happy“ u programu „Parovi“, oni sada postali učesnici reality programa „Zadruga 3“ na TV „Pink“ koji je počeo sa emitovanjem 6. septembra.

Dejan Dragojević – biografija

Poznati reality učesnik Dejan Dragojević rodio se 1996. godine u Novom Sadu, od oca Gorana Dragojevića i majke Biljane, a poznato je da i ima starijeg brata Davida, kao i sestru Suzanu, te je tokom detinjstva kako je sam isticao imao posebnu pažnju svih članova porodice i bio svima „miljenik“.

Loading...

Otac Dejana Dragojevića, Goran, ostavio je njegovu majku Biljanu kada su on i brat bili već odrasli, te je otišao da živi u Frankfurtu, a majka Biljana je ubrzo počela romansu sa Predragom Mungosom, što Dejan nikako nije podržavao, i već su tada počeli da se stvaraju sukobi između njega i majke.

Naime, kako je Dejan Dragojević bio vrlo vezan za svog oca, za rastanak roditelja je počeo da krivi majku Biljanu, i počeo je da se od nje distancira, a sve je kulminiralo potpunim prestankom kontakta sa majkom, kada je ona odbila da u svoju kuću primi Dejana i njegovu tadašnju devojku Dalilu, te nije prihvatzila njihov brak, i nije želela ni da dođe na njihovo venčanje u Beogradu, pa su morali da se sami snalaze oko stanovanja i samog finansiranja svojih životnih potreba.

Sa druge strane, Dejanov rođeni brat David, okrenuo se protiv svog oca Gorana, sa kojim su Dejan i sestra Suzana redovno komunicirali i viđali se kada im se ukaže prilika, a David je počeo da se sve više zbližava sa majkom Biljanom, i da podržava njenu vezu sa Predragom Opačićem Mungosom, te je Dejan počeo da se stalno svađa sa bratom, i posvađali su se pred milionima gledalaca u petoj sezoni „Parova“, a kasnije se ispostavilo da je pored svih nerešenih porodičnih odnosa, jedan od faktora svađe dva brata, bila i Davidova romantična veza sa poznatom starletom Aleksandrom Subotić.

No, kada se završila druga sezona reality programa „Zadruga“, David i Dejan su se sastali i uspeli da se pomire na nagovor svojih „lepših polovina“ Dalile Dragojević i Ane Korać, pa su nastavili da se druže i da se posećuju, i sada su David i Ana najveća podrška Dejanu i Dalili, za učešće u novom reality formatu „Zadruga 3“.

Pored svega toga, Dalila je kao najveći Dejanov oslonac bila i ostala uz njega u baš svim teškim trenucima, a na društvenim mrežama su objavili takođe i sliku pomirenja starijeg Dejanovog brata Davida sa ocem Goranom, posle više godina svađe, i uživaju kao prava porodica, mada ni danas Dejan ne razgovara sa svojom majkom Biljanom, od koje kako kaže nema baš nikakvu pomoć i podršku, i to joj najviše i zamera jer se oseća nevoljeno i odbačeno.

Mada je Dejan Dragojević odbijao da u reality programu „Parovi“ govori o tome koliko mu je odlazak oca i razvod roditelja, kao najmlađem članu porodice teško pao, o tome je ipak pričao često njegov brat David Dragojević, tokom boravka u „Zadruzi 2“, te je stalno isticao da bi voleo da se i on sam pomiri i sa bratom Dejanom kao i sa svojim ocem koga nije video dugo.

Koliko je Dejan Dragojević emotivan i iskren, i koliko je zapravo patio i danas pati jer je sa majkom u lošim odnosima, bilo je jasno kada je Biljani Dragojević u jednoj emisiji „Upoznajte Parove“, poslao iskrenu poruku o tome koliko mu je teško jer nema njenu podršku, ali se ipak Biljanin stav do danas nije promenio, mada je sama Dalila Dragojević jedno vreme pokušavala da sve popravi, te je kačila na svojim profilima na društvenim mrežama slike sa svojom svekrvom koja je po profesiji frizerka.

Mada su dugo vremena imali problema da se skrase, ipak su Dejan i Dalila uspeli da stvore svoj dom najpre u Beogradu u stanu nkoji je Dalila dobila nakon pobede u petoj sezoni „Parova“, a sada su objavili da su završili i sređivanje porodične kuće u Bosni i Hercegovini, na imanju koje je Dalila Dragojević dobila od roditelja u nasledstvo, te planiraju da prošire porodicu, mada su trenutno okupirani učešćem u novom reality programu, i predviđa im se dobar konačni plasman, jer su oboje dosta „iskusni reality igrači“ kako se to danas popularno kaže.

Dejan Dragojević – poznati reality takmičar

Loading...

Mada je sada Dejan Dragojević u dobrim odnosima sa svojim rođenim bratom, nekadašnjim fudbalerom, a sada aktuelnim reality učesnikom Davidom Dragojevićem, on je sa njim u toku trajanja programa „Parovi“ ušao u sukob, pre svega jer se njihove tadašnje partnerke Dalila Mujić i Aleksandra Sandra Subotić nisu nikako slagale, ali se na kraju odnos dva brata ipak i popravio nedavno, nakon što je David uplovio u romansu sa starletom Anom Korać, tokom svog boravka u reality programu „Zadruga 2“.

Inače je Dejan Dragojević u javnosti svakako postao prepoznatljiv po učešću u četvrtoj i petoj sezoni „Parova“, pa je tada i uplovio u vezu sa Dalilom Mujić, sa kojom je kasnije i sklopio brak, pa su oni u petoj sezoni pomenutog reality programa učestvovali kao supružnici, i ostvarili zaista odličan plasman, osvojivši drugo mesto, a pobedio ih je Nenad Marinković Gastoz.

Danas Dejan i Dalila, jesu u skladnom braku, i žive u novoizgrađenoj porodičnoj kući u Bosni i Hercegovini, odakle je Dalila poreklom, a imaju i svoj stan u Beogradu, koji je Dalila dobila na pokon od rođene sestre i vernih fanova koji su je podržavali tokom takmičenja u „Parovima“, kada je i pobedila u četvrtoj sezoni pomenutog takmičenja.

No, Dejan Dragojević nije popravio odnose sa svojom majkom Biljanom Dragojević i dan danas, te je u samom startu „Zadruge 3“ imao jednu emotivnu ispovest, kada je istakao kako ga se majka odrekla zbog baš i njegovog braka sa Dalilom, i da je nije bilo briga ni da li je zdrav ni da li ima novca, i to je ono što nikako ne može da joj oprosti i dalje.

Loading...

Naime, Dejan Dragojević je u brojnim svojim izjavama isticao da ne može da shvati odluku svoje majke koja ne želi da prihvati njegov brak sa voljenom ženom, a opet je prihvatila Davida i Anu Korać, pa čak i opravdala Davidovu vezu sa Aleksandrom Subotić, iako je sve vreme izabranice svoijih sinova nazivala ženama lakog morala.

Nakon što je bio u pregovorima sa produkcijama TV „Happy“ oko ulaska u novu osmu sezonu „Parova“, te i sa TV „Pink“ oko učešća u reality formatu „Zadruga 3“, Dejan Dragojević je na kraju ipak doneo odluku da uđe u „Zadrugu“ sa svojom suprugom Dalilom, a ostae da se vidi da li će im se pridružiti brat David i Ana Korać, jer o tome produkcija TV „Pink“ još uvek ne želi da se oglašava.

Jasno je danas da je Dejan Dragojević postao široj javnosti prepoznatljiv pre svega kao jedan baš iskusan reality takmičar, i da je od jednog sasvim anonimnog mladića, postao miljenik velikog broja gledalaca u zemlji i regionu, a kako je navedeno i ranije u tekstu, sve je nekako počelo kada je sa svojim bratom Davidom, bio pozvan da uđe u reality program „Parovi 4“ na TV „Happy“.

Već se tada dogodila ljubav između Dejana Dragojevića i Dalile Moreno, tada poznate starlete iz Bosne i Hercegovine , koja je takođe učestvovala u pomenutoj četvrtoj sezoni „Parova“, mada je sve na samom startu ovog reality programa počelo neočekivano kada se Dejan zaljubio najpre u Aleksandru Subotić, koja je kasnije postala devojka njegovog brata Davida.

Upravo je sve to i dovelo do stalnih svađa i sukoba dva brata u četvrtoj sezoni „Parova“, kada je dejan počeo romansu sa Dalilom, a David se zaljubio u Aleksandru, te nije želeo da posluša brata koji mu je govorio da je ona loš izbor za njega, a Dalila je bila vrlo ljubomorna na Aleksandru Subotić, jer je smatrala da pokušava da joj preotme Dejana, i da se sa Davidom samo poigrava, i sve je na kraju rezultiralo time da su se dva rođena brata posvađala i da do nedavno nisu uopšte govorili jedan sa drugim.

Dejan Dragojević – privatni život

Nakon što je Dalila Dragojević pobedila u „Parovima“, ona i Dejan su se najpre verili u Sarajevu, te su se potom 2017. godine venčali u Beogradu, na građanskom venčanju u opštini Zvezdara, a na svadbi nisu bili ni Dejanov brat David kao ni majka Biljana.

Poznati par Dragojević je počeo da živi u stanu na Novom Beogradu, a onda su rešili da uđu zajedno u narednu petu sezonu „Parova“ kao bračni par, kada su i opsvojili drugo mesto, što ih je vrlo potreslo, jer su se nadali pobedi, a posebno je razočarana bila Dalila, jer je imala u planu da pokrene sopstveni posao sa kozmetičkim salonima u Crnoj Gori, koji je na kraju i ostvarila ali je taj njen projekat ubrzo propao.

Kako su se Dejan i Dalila, lepo obogatili od svojih honorara u reality programu „Parovi“, oni su sav novac odlučili da ulože u izgradnju porodične kuće u Bosni i Hercegovini, a verne fanove su redovno izveštavali o radovima, putem svojih profila na društvenim mrežama, i stalno su isticali koliko im je važno da sebi stvoire zajednički dom i da osnuju u najskorije vreme svoju porodicu.

Kako je i navedeno, kada se završila „Zadruga 2“, sve je nekako i došlo na svoje mesto, jer se Dejan Dragojević pomirio sa bratom Davidom, a onda su obojica obnovili kontakt sa svojim ocem Goranom, ali je u međuvremenu instagram profil Dejana Dragojevića hakovan, pa on trenutno koristi profil svoje supruge gde objavljuju lepe trenutke iz porodičnog života, te stalnih druženja sa Davidom Dragojevićem i Anom Korać.

Poznato je da se u javnosti ime Dejan Dragojević pominje uz ime njegove supruge Dalile, i da je par postao nerazdvojan, kao i da imaju jedan sasvim idiličan odnos, pa su poznatiji kao „Dejan i Dalila“, i sada ulaze zajedno u sve reality programe, te je to slučaj i sa pomenutom „Zadrugom 3“, gde trenutno učestvuju kao par.

Iako se smatra da je pravi raritet da neka reality ljubav uspe i u „stvarnom svetu“, Dejan i Dalila Dragojević su dokaz da je upravo suprotno, i da ako je ljubav ona prava i iskrena, nije važno ništa drugo, i zapravo zbog sasvim iskrenog i otvorenog odnosa imaju pravu „armiju fanova“ koja ih podržava, jer nikada nisu odustali jedno od drugog, i uspevaju vda se izbore sa svima koji im baš i pokušaju pokvariti sreću, te brane jedno drugo kao i prvog dana od kada su se sreli i zavoleli.

Sreću Dejana Dragojevića i njegove izabranice Dalile, nije uspela da pokvari ni njegova majka Biljana Dragojević, koja je odbila da mu da deo nasledstva koji mu pripada u Beogradu, kako bi na tom zemljištu sagradio kuću sa suprugom, te je ona dodatno povećala razdor mešđu braćom, kada je pomenuti plac prevela na Dejanovog starijeg brata Davida, sa kojim on tada nije govorio.

Umesto podrške sinu Dejanu, Biljana mu je na neki način okrenula leđa, a kako je sam mlađi Dragojević otvoreno isticao, stalno je pokušavala da svu krivicu prebaci na Dalilu, koja je imala nameru da sa svekrvom Biljanom izgladi odnose, te je nekoliko puta i išla u njen frizerski salon i objavljivala zajedničke fotografije, dok je opet Biljana Dragojević sve to objašnjavala kao jadan pokušaj njene snaje Dalile da dobije dozvolu da na porodičnu kuću Dragpojevića nadogradi jedan sprat u kome bi živela sa Dejanom, kako bi se preselila definitivno u Beograd.

Kakav će plasman ostvariti poznati supružnici Dejan i Dalila Dragojević u „Zadruzi 3“, ostaje da se tek vidi, ali jasno je da njihovu ljubav neće niko i ništa moći da uzdrma.

Ime i Prezime: Dejan Dragojević

Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: 1996. godina, Novi Sad, Srbija

Zanimanje: reality takmičar

Visina: /

Težina: /

Facebook: /

Instagram: /

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...