Sofija Milošević – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Sofija Milošević je srpska manekenka, koja javnost, osim svojom lepotom, intrigira i vezama za poznatim muškarcima, ali i činjenicom da ne pripada klasičnom prototipu plavuše. Mada dosta ulaže u svoj fizički izgled,

Sofija Milošević se ipak skoncentriše više na svoje zdravlje, a imala je i sreće da je njena majka od malena bila njena velika podrka u tome, te i nju i njenog brata od malena navikavala na pravilnu ishranu.

Takođe, Sofija Milošević dosta ulaže i u svoj intelektualni razvoj.

Loading...

Umetničko ime Sofije Milošević je Sofia Milo, a među njenim neostvarenim željama su i želje  da glumi u pozorištu i bude jedan od Viktorijinih anđela.

Biografija

Sofija Milošević je rođena 18. marta 1990. godine u Beogradu. Manekensku karijeru je započela veoma rano, sa 14 godina, kada ju je primetila bivša manekenka Jelena Ivanović, te ju je angažovala u svojoj manekenskoj agenciji ,,International scauting office”.

Zahvaljujući angažmanu u manekenskoj agenciji Jelene Ivanović, Sofija Milošević je svoj prvi džeparac zaradila na modnoj pisti, šetajući u kreacijama poznatog modnog brenda ,,Mango” na ,,Nedelji mode” u Beogradu.

Kada je imala 16 godina, Sofija Milošević je započela vezu sa našim teniserom Viktorem Troickim, a, nakon raskida, par je čak i pokušao da obnovi vezu, ali bezuspešno.

Po završetku srednje škole, Sofija Milošević je upisala Business school of English, odnosno poslovni fakultet u Americi.

Nakon raskida sa Viktorom Troickim, Sofija Milošević je započela vezu sa Filipom Živojinovićem, inače sinom srpskog tenisera Slobodana Živojinovića, za kog je izvesno vreme bila i verena, ali su ipak raskinuli posle izvesnog vremena, te je Sofija Milošević započela vezu sa pevačem Slobodanom Vasićem.

Nakon raskida sa Slobodanom Vasićem, Sofiju Milošević su mediji često povezivali sa bivšim vaterpolistom Vanjom Udovičićem, ali se ni manekenka ni vaterpolista nisu u javnosti oglašavali na ovu temu.

Sofija Milošević je dugo bila u srećnoj vezi sa fudbalerom Ademom Ljajićem, te je živela na više relacija –  zbog posla na relaciji Njujork – Beograd, mada je sve češće bila i u Milanu, zbog Adema Ljajića.

Loading...

Ipak, dok su svi očekivali neko venčanje i decu na pomolu, par se nakon izvesnog vremena rastao. Iako se možda dalo očekivati da će izbiti i neki skandal povodom raskida manekenke i reprezentativca koji trenutno igra u Torinu, Sofija i Adem su se zapravo veoma zrelo i korektno rastali, iz prostog razloga što su se zbog prirode posla oboje tokom proleća i leta veoma retko viđali, što je na kraju dovelo do toga da njihova ljubav izbledi.

Što je još interesantnije, ova velika ljubav je prekinuta preko telefona, ali ni jedno ni drugo ne zameraju što su se stvari odvile ovako kako jesu.
Sofija Milošević ubrzo izjavila i da je spremna za nova poznanstva i nove ljubavi.

Kako i sama često govori, Sofija Milošević uživa kada je u ljubavi i želi da pored sebe ima muškarca koji će je bezuslovno voleti. Ono što ubraja u svoje primarne kriterijume kada se radi o izboru partnera je da najpre bude dobra osoba, iskren i pažljiv.

Sofija često dobija i bračne ponude preko društvenih mreža, a ne krije da je i brojne zaintrigiraju, te da joj često izmame osmeh na lice.

Za Sofiju Milošević je karakteristično da je pobornik zdrave ishrane, na šta je nju i njenog brata od malena navikavala majka, a redovan je član teretane, u kojoj provodi oko 2 sata dnevno. Ipak, Sofija Milošević nije ni protivnik estetske hirurgije, te je poznato da je do sada operisala nos i jagodice, a stavila i silikone u usne.

Loading...

Omiljeni pisac Sofije Milošević je Fjodor Mihajlovič Dostojevski, a velika želja od malena joj je da glumi u pozorištu.

Što se manekenskog sveta tiče, Sofija Milošević ističe da je za nju ikona modnog stila Naomi Kembel, a njen uzor je italijanski super model Bjanka Balti. Još uvek neostvarena želja joj je da bude jedan od Viktorijinih anđela, mada još uvek ima vremena da ostvari ovu želju.

Činjenica je da Sofiju Milošević često možemo videti u nekoj kraćoj ili providnijoj kombinaciji. Svesna toga kako se sve više govori o eksponiranju žena na taj način, Sofija je nedavno otkrila za medije zašto nema problema da takva izađe u javnost.

Naime, po njenom mišljenju, moda je više stav nego odevna kombinacija, a stoji iza toga da se jedna dama može obući u neku kratku odevnu kombinaciju, a da zahvaljujući svom stavu i načinu na koji tu kombinaciju iznese može da izgleda kulturno i pristojno.

Kako sama kaže, postoje devojke koje često možete videti oskudno odevene, ali da njihov stav otkriva da su lepo vaspitane i drže do sebe, dok, sa druge strane, postoje i žene zakopčane do grla, a na kojima se ipak vidi nedostatak manira, a neretko i morala.

Karijera

Kao što smo već pomenuli, karijera Sofije Milošević je započeta kada je ona imala svega 14 godina. Tada ju je otkrila naša proslavljena bivša manekenka Jelena Ivanović, koja je Sofiji Milošević ponudila angažman u svojoj modnoj agenciji ,,International Scouting Office”, a samo dve godine kasnije je Sofija Milošević prošetala kreacije brenda Mango na Nedelji mode u Beogradu.

2015.godine je Sofija Milošević potpisala nov ugovor i to sa modnom agencijom ,,Tramp models”, a do sada je na pistama i ispred objektiva pozirala u kreacijama brojnih poznatih svetskih brendova, poput Marc Jacobs, Ralph Lauren, Valentino, Donna Karan, Agent Provocateur, Betsey Johnson, a 2017. godine je snimila i editorijal za američko izdanje časopisa ,,Playboy”.

Inače, Sofija Milošević je sa ,,Tramp models” agencijom potpisala ugovor još pre nego što je Donald Tramp podneo kandidaturu za predsednika Amerike, a u to vreme je bio poznat kao bogati biznismen, koji u svom vlasništvu ima nekoliko ”jačih” kompanija, među kojima je i ,,Tramp models”. U ovoj agenciji su svojevremeno bile angažovane i sadašnja supruga Donalda Trampa, Melanija Tramp, starleta Paris Hilton, glumica Izabela Roselini i supermodel Tatjana Patić.

Zbog prirode svog posla, Sofija Milošević se često nalazi okružena prelepim ženama, a, s obzirom na to da sve više vremena provodi na svetskim pistama i ispred objektiva svetskih fotografa, njene koleginice su najčešće modne ikone i žene, koje su zbog svoje neizmerne lepote stavljene na pijedastal.

Uprkos činjenici da se u takvim situacijama često javlja jaz između žena, a sve češće i nezdrava konkurencija, Sofija Milošević tvrdi da kod nje to ima u potpunosti suprotan efekat. Prema njenim rečima, ona zapravo ne vidi konkurenciju u tim lepoticama, već joj u potpunosti imponuje činjenica da može da im parira.

Zahvaljujući svojoj naprednoj karijeri, Sofija Milošević je čest gost gala okupljanja, na kojima ima priliku da, pored manekenki, upozna i holivudske glumce i poznate pevače, a tvrdi da su svi zaradili njeno veće poštovanje time što pokazuju veliku skromnost i odmerenost u svemu, bez stava da su iznad drugih zbog prirode svog posla.

Naravno, kako to obično i biva, ni Sofiju Milošević nisu u potpunosti uspevali da zaobiđu skandali i žuta štampa, ma koliko se ona trudila da u tome uspe. Ipak, svi zaslužuju privatne trenutke opuštanja, kada će barem imati privid da su sami na ovom svetu, mada se povremeno novinari iz žute štampe protive ovome, te različitim fotografijama i objavama uzurpiraju živote poznatih ličnosti.

Jedna od ovakvih situacija je zadesila manekenku nakon raskida sa Ademom Ljajićem i to u špicu skandala koji je pogodio porodicu Karleuša – Tošić. Prema navodima različitih portala, Sofija Milošević je izvesno vreme u kontaktu sa Duškom Tošićem, te je, prema njihovim rečima, pokušavala da iskoristi sva dešavanja u njihovom braku, kako bi preotela reprezentativca od pevačice. Ovo je, naravno, ubrzo dospelo u žižu javnosti, te je dovelo i do konflikta između manekenke i pevačice, ali se manekenka nada da ovako nešto neće uticati na njenu karijeru koju uspešno gradi godinama unazad.

Poznate ličnosti su bila, trenutno jesu i uvek će biti epicentar novinarskih mreža teorija zavere, koje u nekim slučajevima mogu imati i prejake negativne posledice na karijere naročito mladih i neoformljenih poznatih ličnosti.

Ipak, Sofija Milošević ističe kako ima snažan i nepokolebiv karakter, te da je ona sebi iscrtala put do vrha i da nikakve spekulacije niti tračevi ne mogu da joj staju na put.

Karijera manekenke je od njenog prvog pojavljivanja na pistu pošla uzlaznom putanjom i još uvek se uspešno kreće ka vrhu stepeništa, a  mlada Beograđanka ne planira da ikome dozvoli da je spreči u ostvarivanju njenih snova.

Ko zna, možda je jednog dana i budemo videli sa anđeoskim krilima Viktorije Bekam.

Ime i prezime: Sofija Milošević

Nadimak: Sofija Milo (umetničko ime)

Datum rođenja: 18. 03. 1990. godine

Mesto rođenja: Beograd, Srbija

Zanimanje: Manekenka

Visina: 177 cm

Instagram: https://www.instagram.com/sofijamilo/

Twitter: https://twitter.com/petitesofy

Sponzorisano:

Loading...