David Dragojević – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Nekada fudbaler, a sada je pored svog očuha, Predraga Opačića Mungosa, u rukovodstvu FK ,,Veternik’’, gde je postavljen za sportskog direktora,

David Dragojević se ipak danas proslavlja kao učesnik različitih rijalitija, kao što su ,,Parovi’’ i ,,Zadruga’’ i suprug starlete Aleksandre Subotić.

Biografija

David Dragojević je rođen 07. septembra 1988. godine u Novom Sadu. Ima brata Dejana, a očuh mu je Predrag Opačić, zvani Mungos.

Loading...

David Dragojević nije imao naročito zavidnu fudbalsku karijeru. Promenio je nekoliko klubova, ali nikada se nije dugo zadržavao, niti igrao značajnije utakmice, osim utakmica FK ,,Partizan’’ protiv FK ,,Crvena zvezda’’.

Ranije je igrao za FK ,,Obilić’’ Zmajevo, pa FK ,,Metalac Asko’’ Vidak, pa kao defanzivac FK ,,Proleter’’ iz Novog Sada, u kom je igrao u 2 sezone – 2012/ 2013, pa je jednu godinu pauzirao zbog povrede, nakon čega se vratio u klub tokom sezone 2014/ 2015.

S obzirom da njegova karijera kao fudbalera nije išla uzlaznom putanjom, David Dragojević se preselio u Kaliforniju, gde je imao nameru da otvori svoj restoran. Ipak, on i njegov brat dobijaju poziv od produkcijske kuće TV Happy da učestvuju u reality show – u ,,Parovi’’.

David Dragojević nije ni slutio da će učešće u ovom reality show – u biti velika prekretnica u njegovom životu, na polju popularnosti.

U toj sezoni ,,Parova’’ se Dušan zaljubljuje i započinje romansu sa kontroverznom starletom Aleksandrom Subotić. Aleksandra je inače postala poznata javnosti kada je, još uvek maloletna, zavela tadašnjeg dečka svoje majke Ljube Pantović, Aleksandra Čabarkapu, pa sa njim, još uvek maloletna, ostala trudna i rodila ćerku Magdalenu.

David je Magdalenu prihvatio kao svoju ćerku, a Aleksandru uzeo pod svoju zaštitu, te je branio od svih unutar kuće. Njih dvoje su često imali odnose u reality – ju, a na kraju su se, ispred kamera i milionskog auditorijuma, i venčali. Aleksandra je nedugo zatim ostala u drugom stanju, ali j izgubila bebu.

Nakon izlaska iz reality show- a ,, Parovi’’ spekulisalo se da par neće dugo opstati. Ipak, Davidova ljubav prema Aleksandri je toliko jaka da se on napolju sukobio i sa svojim rođenim bratom, Dejanom, pa i sa majkom Aleksandre Subotić, Ljubom Pantović, i biološkim ocem njene ćerke Magdalene, Aleksandrom Čabarkapom. David je, inače, Magdalenu prihvatio kao svoju ćerku i tako se o njoj i brine.

Ovaj mladi par je dobio ponudu da budu učesnici reality show – a ,,Zadruga 2’’, što su oboje i prihvatili, ali se sada spekuliše da će u reality možda ući i Aleksandrina majka, Ljuba, i otac njenog deteta, Aleksandar, koji je u skorije vreme izašao sa služenja zatvorske kazne, a ni sa jednim ni sa drugim Aleksandra i David nisu u dobrim odnosima.

Loading...

Pred početak ,,Zadruge 2’’ počela je da se širi informacija da David Dragojević ima izuzetno ozbiljnu devijaciju nosa, te da mu je u poslednjih par meseci, pre početka reality- ja ozbiljno pozlilo u par navrata, zbog problema sa disanjem, koje mu ova devijacija stvara.

Zbog svega toga je vrlo moguće da će u nekom trenutku, ukoliko mu se stanje pogorška, David morati da napusti reality show, kako bi otišao na operaciju.

Ipak, ukoliko Aleksandrini majka i bivši očuh, otac njenog deteta, uđu u reality, pitanje je da li će David uspeti da pređe preko svega i ostavi izabranicu samu u zmijarniku ili će, pak, i ona izaći sa njim.

Ubrzo nakon ulaska u ,,Zadrugu 2’’, David je već ušao u konflikt sa majkom Miljane Kulić, Marijom Kulić. Naime, Marija je, s obzirom da redovno prati tabloide i reality show – ove, počela da komentariše Magdalenu i Aleksandru, kao i Aleksandrin odnos sa majkom i bivšim očuhom. To je Davida veoma razbesnelo, te je ušao u verbalni obračun sa njom, ali je ovaj obračun veoma brzo kulminirao.

Srećom, brzom reakcijom ostalih ukućana, sprečen je i potencijalni fizički obračun dveju strana, jer je David u jednom momentu i želeo da fizički nasrne na Mariju Kulić.

Loading...

Kao što su svi gledaoci mogli da primete, čak i toliko vremena nakon izlazaka iz ,,Parova’’, David i dalje staje ispred svoje izabranice kad god neko kaže išta o njoj ili je direktno napadne, zbog čega je i dobio brojne pratioce i veliku podršku nacije.

Iako njegovo samo ponašanje i karakter nisu najblistaviji i za svaku pohvalu, svi moramo priznati da je njegova hrabrost da stane uz ženu koja je u ovakvoj situaciji i osuđivana od strane bukvalno svakog, pa i svoje rođene majke, zaslužuje divljenje i duboko i iskreno poštovanje.

Ipak, ovo će biti još jedno novo iskustvo za ovaj par, gde će morati da odole brojnim iskušenjima i sada još jednom javno i bez premca stanu jedno uz drugo, jer će im učešće u ,,Zadruzi 2’’ doneti još više smicalica i provokacija, naročito ako se Aleksandar i Ljuba pojave kao učesnici.

Ime i prezime: David Dragojević

Nadimak: Dejvid

Datum rođenja: 7. septembar 1988. godine

Zanimanje: Nekadašnji defanzivac, sportski direktor FK ,,Veternik’’, reality takmičar

Visina: 188 cm

Instagram: https://www.instagram.com/__californication/

Sponzorisano:

Loading...