Dijana Milojković – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

U našoj javnosti je Dijana Milojković najpre postala poznata kao „Miss Srbije“, te se okitila i lentom zvanične „Miss Evrope“ na takmičenju u Bejrutu, i činilo se da njen manekenski uspeh i blistavu karijeru u usponu ništa ne može da poremeti, pa je uživala i u uspesima na poslovnom planu.

Takođe i u romansi sa Stefanom Karićem, za koga je bila verena, kada je došlo do baš naglog preokreta i njen svet se srušio sa dobijanjem dijagnoze opake bolesti – invazivnog karcinoma na grliću materice.

Danas je Dijana Milojković uspela da se izbori sa teškom bolešću, te vodi i svoju web stranicu na kojoj deli iskustva i pomaže ženama koje imaju isti problem da ga što lakše shvate i prihvate, te i da se ne predaju i da budu borbene i istrajne, a o njenom životu i o dosadašnjim postignućima će biti više reči u nastavku teksta koji je pred vama.

Loading...

Pogledajmo za početak Dijaninu biografiju.

Dijana Milojković – biografija

Iako bi se na prvi mah učinilo da je Dijana Milojković samo jedna u „moru lepotica“ koja je bez ikakvih drugih interesovanja i obrazovanja, ova prelepa devojka koja je rođena 1989. godine u Ćupriji, ima završena čak dva fakulteta – Farmaceutski fakultet u Beogradu, kao i Fakultet za menadžment, na kome je takođe magistrirala i odbranila magistarsku tezu iz oblasti ekonomski menadžment.

Dijana Milojković je titulu za „Miss Srbije“ osvojila 2009. godine, da bi na takmičenju u Bejrutu 2014. godine bila proglašena za „Miss Evrope“ i takođe za „Miss sporta“, a od malena je aktivno išla na časove tenisa i bavila se plesom, te je počela svoju vrlo uspešnu karijeru modela i radila brojne editorijale i modne revije.

Na žalost, sa svega 27 godina je Dijana na jednoj rutinskoj ginekološkoj kontroli saznala da ima invazivni oblik karcinoma na grliću materice, a kada su dodatne analize pretpostavku lekara pak i potvrdile, ona kaže da joj se u momentu „srušio ceo svet“.

Tada je shvatila da počinje njena vrlo teška borba za život u kojoj mora da pokaže da je odlučna i da želi da živi i pobedi, pa je danas na svom blogu opisala sva svoja iskustva kroz koja je prošla od dijagnoze preko terapije do divnog momenta oporavka, i sa svom ženama koje imaju sličan problem nesebično i iskreno deli te svoje osećaje i patnju koju je uspela da prebrodi.

Sada ćemo saznati malo više o Dijani privatno.

Dijana Milojković sasvim privatno

Prelepa manekenka je na vrhuncu svoje karijere, uplovila u romansu sa momkom koji važi za baš „žestokog mladića sa Zvezdare“, Stefanom Karićem, koji se dovodio i u vezi sa Kristinom Kijom Kockar, te su na društvenim mrežama objavljivali zajedničke fotografije, a u jednom momentu se čak spekulisalo i da su se venčali, kada je Dijana na svojim profilima promenila prezime u Dijana Karić.

Loading...

Iako joj je Stefan bio najveća potpora kada je saznala da boluje od karcinoma, te su se zajedno ošišali na ćelavo kada je manekenka počela da gubi kosu usled jake hemioterapije kojoj je bila podvrgnuta, i takva njihova slika je brzo dospela sa društvenih mreža u medije i izazvala lavinu pozitivnih komentara, te je čak Stefan na svome telu i istetovirao Dijanin lik, ipak posle izvesnog vremena je misica naglo obrisala sve njihove zajedničke fotografije, „vratila devojačko prezime“ i objavila da su raskinuli.

Kao razlog raskida se kasnije ispostavilo Karićevo neverstvo, ali mu prelepa devojka nikada nije zamerila zbog toga, jer smatra da joj je u najtežim trenucima bio veliki oslonac i da nije morao da se „nosi“ sa onim što ona proživljava i danas su u dobrim odnosima i ostali su prijatelji.

Kako je napred i pomenuto, Dijana Milojković vodi svoj blog „Diana’s life“, na kome pomaže ženama sa istim problemom, te ih na neki način kako sama kaže i „podučava“ da zavole i svesno prihvate svoje telo kao takvo, i da se ne predaju u borbi za svoj život, jer ako je ona uspela da se izbori, i svako drugi ima jednake šanse da spase svoj život, ali upozorava na neophodnost svih redovnih preventivnih pregleda i kontrola, kako bi se bolest otkrila na vreme i tako se izbegao rizik po sam život..

Ime i Prezime: Dijana Milojković

Nadimak: Diksy; „Miss Dijana“

Datum i mesto rođenja: 1989. godina, Ćuprija, Republika Srbija

Loading...

Zanimanje: manekenka; „Miss Srbije“; „Miss Evrope“; „Miss sporta“; „Miss fotogeničnosti“

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/dijanaslife/

Instagram: https://www.instagram.com/dijanaslife/;

https://www.instagram.com/karic_dijana/

Twitter: /

YouTube: http://dijanaslife.com/category/youtube/

Web stranica/blog: http://dijanaslife.com/

Sponzorisano:

Loading...