Natalija Conić – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Natalija Conić je poznata manekenka i bivša devojka Vuka Moba, a trenutno je učesnica reality show – a ,,Parovi”, koji pratimo na TV ,,Happy”.

Ko je ova zanosna plavuša i kroz šta je morala da prođe kako bi pronašla svoj put do zvezda?

Biografija

Natalija Conić je rođena 1991. godine u Nišu. Što se njenog privatnog života tiče, ne zna se toliko. Ona je naročito ponosna na svoju manekensku karijeru, te je imala i brojne angažmane u Nemačkoj, a trenutno je angažovana kao zaštitno lice energetskog pića ,,Miami”.

Loading...

Neko vreme je Natalija Conić bila i devojka Vuka Moba, te se tako i predstavila prilikom ulaska u vilu ,,Parova”, mada je kasnije otkrila da je Vuka Moba upoznala pre 3 godine preko društvene mreže Instagram, te da su bili u vezi svega 3 nedelje, zbog čega se našla na meti ostalih ukućana vile ,,Parova”, koji je sada bockaju da je ona poznatom reperu bila samo kombinacija.

Ipak, Vuk Mob se još uvek ne oglašava u javnosti oko povezivanja medija sa Natalijom Conić.

Natalija Conić je ostavila sve muškarce bez daha zbog svog bujnog poprsja i zadnjice, ali ona tvrdi da nije ugrađivala silikone. Iako se ne stidi svog tela, te je na bazenu u nekoliko navrata bila sa polu – providnom majicom, Natalija Conjić je odbila učešće u takmičenju ,,Najlepše grudi Parova”, zbog čega je i bia nominovana za diskvalifikaciju, ali su je ostali ukućani spasili izbacivanja svojim glasovima.

Natalija Conić se uglavnom vodi svojim motoom – ,,Bog neće prestati da bude dobar prema nekome samo zato što se vama on ne dopada”, te se uvek maksimalno trudi da sagleda stvari iz svih uglova i bude u potpunosti pravedna, a uopšte se ne obazire na tuđe komentare.

Tokom celog svog života je ostala najponosnija na svoju manekensku karijeru, ali je odlučila da je sada dodatno podigne na ”viši nivo”, pa, apropo tome, ušla u reality ,,Parovi” kako bi bila dodatno primećena i više angažovana u Srbiji i inostranstvu.

,,Parovi”

Natalija Conić od samog početka reality – ja mami uzdahe celokupnog muškog dela tima ,,Parovi”, a u vilu je ušla sa stavkom u portfoliju da je bivša devojka Vuka Moba. Ipak, iako je to jedna od stvari koja ju je kvalifikovala za ulazak u ,,Parove”, to je jedna od stvari iz njenog privatnog života zbog koje se kasnije i našla na meti podsmeha.

Naime, kako je kasnije objasnila, Natalija Conić je popularnog repera Vuka Moba upoznala preko popularne društvene mreže Instagram, na kojoj ju je on kontaktirao, te su se upoznali i uživo i započeli romansu, ali je ona ipak trajala svega tri nedelje. Kako je još navela, tokom njihovog dopisivanja preko Instagrama,

Loading...

Vuk Mob joj je veoma često slao i svoje eksplicitnije fotografije i video klipove.

Na osnovu njene priče, takmičari su izvukli zaključak da Natalija Conić zapravo nikad i nije bila devojka Vuka Moba, već samo obina kombinacija, čime se i našla na meti podsmeha.

Tokom ove sezone ,,Parova”, Natalija Conić je pokazala i svoju agresivnu stranu. Naime, tokom takozvanog ”roditeljskog sastanka”, koji je organizovan u ,,Parovima”,roditelji Natalije Conić su se pojavili kao gosti.

Tokom razgovora je nekako došlo do rasprave između majke Natalije Conić i Miija, koja je eskalirala toliko da je Mili čak i uvredio Natalijinu majku, zbog čega je mlada Conićka stala u odbranu svoje majke i fizički nasrnula na Milija i htela da ga udari u nos, iako je znala da ga je u skorije vreme operisao. Zbog ovog napada ju je Mili okarakterisao kao divljakušu i agresivca.

U ovoj aktuelnoj sezoni reality show – a ,,Parovi” Nataliji Conić je najbolja prijateljica postala Aleksandra Karailjaz. Ipak, to lepu plavušu nije sprečilo da uživa u flertu sa Aleksandrinim dečkom, Lukom Budimirom.

Nakon izvesnog vremena, Natalija Conjić je priznala da ipak gaji simpatije prema drugom takmičaru, Benjaminu Benju Spahoviću, ali je, nažalost po Nataliju, i on zauzet, kako u reality – ju, tako i van njega. Inače, Benjamin je van reality show – a parovi čak i oženjen i ima ćerkicu.

Loading...

Sada samo ostaje pitanje koji muškarac je sledeći na tapetu i da li će sa njim ovaj put imati sreće ili je i on već našao izabranicu u ,,Parovima”.

Ime i prezime: Natalija Conjić

Datum rođenja: 1991. godina

Mesto rođenja: Niš, Srbija

Zanimanje: foto – model, manekenka, reality takmičarka

Facebook: https://www.facebook.com/Natalijacoo1

Instagram: https://www.instagram.com/natalijacoo/

Sponzorisano:

Loading...