Sara Reljić – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Sara Reljić je poznata crnogorska pevačica, i superfinalistkinja treće sezone muzičkog takmičenja „Pinkove Zvezde“, nakon koga je snimila svoju debitantsku pesmu „Čak i“, te i učestvovala u baš popularnom reality programu „Zadruga“, a kako bi se što bolje afirmisala i još bolje i predstavila svojoj publici, i uvek je smatrala da se karijera ne mora „graditi“ na skandalima i aferama, već da su i lepo vaspitanje i kultura, mogući put uz neosporni talenat, na putu „ka zvezdanom vrhu“.

Ova mlada pevačica je obeležila svoje učešće u „Zadruzi“, vrlo smernim i kulturnim ponašanjem, te je proglašena za najlepšu učesnici, i osobu koja ima veoma lepe manire i ponašanje, za šta ona ponosno ističe da je zaslužna velika i strogoća, ali i istovremeno razumevanje i jaka podrška, a od njene majke Indire.

Sara Reljić – biografija 

Pevačica Sara Reljić je rođena u Kotoru, u Crnoj Gori, 5. marta 1996. godine, gde je završila i osnovnu i srednju školu.

Loading...

Sa svojom majkom Indirom, koju pominje kao svoj najveći oslonac i podršku, ima vrlo lep odnos dok joj je otac po profesiji moreplovac, tako da ga ne viđa toliko često, te za njega ona pak još od ranog detinjstva i nije bila posebno vezana (mada i danas kaže da ga redovno posećuje, i da baš sa njim ima sasvim korektan odnos, te da nisu ni u kakvoj vrsti sukoba, kako su pojedini tabloidi navodili).

Nakon „otcepljenja“ Srbije i Crne gore, Sara i njena majka Indira su se preselile u Beograd, dok je sarin otac ostao da živi u Kotoru, te se ponovo oženio i sa drugom suprugom dobio sina.

Sara je u Beogradu završila srednje muzičko obrazovanje, te je odlučila da se profesionalno i bavi pevanjem, i shvatila je da je to nešto što je sasvim ispunjava i donosi joj radost, a svakako joj kraj obrazovanja, nije manjkalo ni talenta, što je i pokazala učešćem u takmičenju „Pinkove Zvezde“.

Nakon završene srednje muzičke škole, Sara je na opšte iznenađenje mnogih koji je poznaju, pak odlučila da u Novom Sadu upiše Fakultet tehničkih nauka, te je ona za vreme učešća u muzičkom takmičenju, putovala iz Novog Sada u Beograd, što joj nikako nije predstavljalo problem.

Sara za sebe često kaže i da je kompozitor i pevačica, te da joj je to prioritet u karijeri, i da joj je muzičko obrazovanje koje je stekla, vrlo važno.

U septembru 2017. godine, Sara Reljić se pridružila učesnicima prve sezone reality programa „Zadruga“, gde nije imala velikih „ispada“, a upamćena je kao vrlo smerna učesnica, koja je pak pre reality-ja ostvarila romansu sa reperom Vojketom, ali je i odolela čarima poznatog učesnika raznih reality programa, Filipa Đukića.

Muzička karijera i dosadašnja profesionalna postignuća Sare Reljić 

Kako je Sara Reljić po svojoj „vokaciji“ pevačica, njen singl „Čak i“, na YouTube kanalu ima baš veliki broj pregleda, i mlada pevačica je zbog te informacije bila vrlo srećna kada joj je pak saopšteno u „Zadruzi“ koliko je pesma koju je snimila postala popularna.

Loading...

Sara svira klavir i komponuje muziku, te se nada da će imati veliki broj novih hitova, i da će pak i njena karijera da krene „uzlaznom putanjom“ nakon učešća u „Zadruzi“.

U „Pinkovim Zvezdama“, Sara je ostala upamćena kao jedna od najatraktivnijih, ali i kao jedna od vrlo talentovanih učesnica, iako je u jednom trenutku malo falilo da napusti ovo takmičenje, jer je odbila da peva pošto joj je u jednoj od epizoda puštena pogrešna „matrica“, za pesmu sa kojom je trebala da se predstavi.

Iako su njene koleginice tokom muzičkog takmičenja širile o Sari razne tračeve, one osobe koje je poznaju iz detinjstva, imaju za Saru samo reči hvale, te ističu da nikada nije bila razmažena i da je bila vrlo vredna i požrtvovana, te je imala odličan uspeh u školi i isticala se svojom pameću koliko i lepotom.

Čudna sudbina Sare Reljić – dva puta izbegla smrt kao mala devojčica 

Kako je lično Sarina majka Indira Reljić rekla u jednoj od emisija koje su bile povezane sa reality programom „Zadruga“, Sara je imala dva nesrećna slučaja kao mala, koji su se mogli završiti baš fatalno.

Naime, Sara i njena majka imaju sasvim korektan odnos sa novom porodicom Sarinog oca, te je i mlada pevačica vrlo vezana za svog polubrata.

Kada je Sara imala samo dve godine, u igri sa bratom se za malo nije udavila kolačem, jer ju je on zasmejavao i kako Indira kaže golicao i sa njom se igrao, tako da joj je u dušnik zapao veliki zalogaj hrane, koji su joj lekari na svu sreću uspešno izvadili i sprečili smrt od ugušenja.

Loading...

Drugi nesrećan slučaj se dogodio kada su se Sara i njen brat sporečkali kao mladi, i kada ju je on gurnuo sa ribarskog broda na kome su se nalazili, te je ona udarila glavom o stenu, te i ostala bez svesti, pa je na njenom licu i danas vidljiv ožiljak, zbog koga često u šali kaže bratu, da će mu se za taj događaj kad tad i „revanširati“.

Inače su Sara i njen polubrat Filip veoma bliski, te su povezani i vrlo su zaštitnički nastrojeni jedno prema drugom, pa ju je on otvoreno i kritikovao zbog njene veze sa reperom Vojketom u vreme takmičenja za „Pinkove Zvezde“, iako je naveo da i sam poznaje muzičara i da on ni na koji način nije osramotio njegovu sestru, ipak joj je postavio ultimatum da izabere ili ljubav ili karijeru, te su pevačica i reper raskinuli zbog njene odluke da uđe u reality, kao i da se posveti muzici.

Ljubavni život Sare Reljić 

Jedina poznata emotivna veza Sare Reljić, bila je ona sa reperom Vojketom Đansom, a sa kojim je kako je i napomenuto ona bila u dugogopdišnjoj emotivnoj vezi, ali joj je on stalno „branio“ da se bavi pevanjem, jer je bio ljubomoran što se ona oblači provokativno, i pravio joj je scene pred svaki nastup.

Definitivno je raskid ove Sarine i Vojketove romanse, usledio zbog njene odluke da uđe u reality „Zadruga“, te iako je sama donela odluku da ostavi dečka zbog karijere i afirmacije, Sara je dugo patila i često je izjavljivala kako ne uspeva da zaboravi repera i da ga još uvek voli.

Kada je Vojke i sam na kraju krajeva ušao u „Zadrugu“, odmah je i „palo pomirenje“, ali je Sara počela da se ponaša i malo „opuštenije“, te da sa svojim dečkom javno razmenjuje nežnosti, zbog čega ju je majka Indira vrlo oštro iskritikovala i osudila u „živom uključenju“ na rođendan mlade „Pinkove Zvezde“, što je lepu pevačicu čak i rasplakalo, jer je kako kaže uspela da razočara i da osramoti najvažniju osobu u svom životu.

U samoj „Zadruzi“, lepu pevačicu je pokušao da osvoji i takmičar Filip Đukić, koji nije u tome i imao uspeha, jer ga je Sara doživela kao zanimljivu osobu, ali po pitanju ljubavi i vezivanja vrlo neozbiljnu i avanturistički nmastrojenu.

Sara je nakon izlaska iz „Zadruge“, odlučila da se posveti svojoj karijeri pevačice, te kako sama kaže, već vredno radi na odabiru novih pesama, a od dobijenih honorara planira da uloži u novi spot i novu pesmu, te da radi ono što u životu najviše voli.

Takođe, Sara namerava kako je navedeno, i da pokaže svima da jedna kulturna i fina, obrazovana devojka, može da se bavi pevanjem, bez ikakvih skandala i afera, a u čemu joj je pak njena majka Indira, oslonac, podrška i pravi prijatelj koji je usmerava kada pogreši jer je i dalje vrlo mlada i neiskusna.

Sara sa svojom majkom trenutno živi u Beogradu, iako je zbog fakulteta često prinuđena da ide u Novi Sad, a takođe kada god je u prilici otputuje i u Crnu Goru, kako bi se videla sa svojim ocem i sa polubratom.

Ime i Prezime: Sara Reljić

Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: 5. mart 1996. godine, Kotor (Crna Gora)

Zanimanje: pevačica; student FTN Novi Sad

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/sara.reljic1

Instagram: https://www.instagram.com/sara_reljic.1/

Twitter: /

Sponzorisano:

Loading...