Zorana Stefanov – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Mlada „Pinkova Zvezda“, i učesnica reality programa „Zadruga“, Zorana Stefanov, opčinila je publiku svojim talentom, vaspitanjem, ali i lepotom, te je malo koga ostavila ravnodušnim.

Naime, poslednjih dana se u medijima pojavila informacija da je nakon što je prelepu brinetu video u „Zadruzi“, jedan poznati biznismen iz Rusije, na sve načine pokušao da se sa njom pak upozna, te da joj skupim poklonima i obećanjima o luksuznom životu, skrene na sebe pažnju, i privoli je da se upuste u romansu, što je pevačica odbila, uz obrazloženje da joj uopšte nije jasno na osnovu čega je taj čovek stekao utisak da bi ona takvu ponudu prihvatila.

Zorana Stefanov – biografija 

Mlada „Pinkova Zvezda“ je rođena u Obrenovcu, 15. avgusta 1996. godine, gde je i odrasla, i završila osnovnu i srednju školu.

Loading...

Kada je Zorana imala samo šest godina, njen otac Dejan, koji je bio alkoholičar, je napustio njenu majku Žaklinu, te je ona bila glavni oslonac i podrška, kako Zorani, tako i njenoj braći i sestrama (Zorana ima i dva brata i dve sestre).

Kako je Zoranina majka ostala da se sama stara o petoro male dece, mlada pevačica ne skriva da su nekada živeli u oskudici, te da su imali pomoć i podršku od Zoranine bake i dede po majci, koji su im pomogli da se školuju i da izrastu u kvalitetne i lepo vaspitane ljude.

Iako je odrastanje bez očinske figure, ostavilo traga na Zoranin život, ona je u nekoliko navrata istakla i da je njegov odlazak prihvatila, te da svu zahvalnost i ljubav duguje svojoj majci, i da ne zna kako bi reagovala kada bi svog oca ponovo srela.

Naime, Zoranina majka Žaklina je nekoliko puta istakla da je Zoranu otac tukao dok je bila mala, te da je zbog njegovih batina često gubila svest, i da joj je ćerka jednom prilikom priznala da je i osetila olakšanje što ih je otac napustio, te da su napokon iako u nemaštini, uspeli da pronađu neki svoj mir.

Muzika kao velika ljubav Zorane Stefanov i takmičenje u „Pinkovim Zvezdama“ 

Kako je često i mlada Zorana isticala, znala je da je muzika njeno opredeljenje još od najranijeg detinjstva, te je kao idealnu priliku da pokaže svoj talenat širem auditorijumu, videla takmičenje „Pinkove Zvezde“, na koje se prijavila 2016. godine.

Pesma kojom se Zorana na ovom takmičenju predstavila, bila je numera Dare Bubamare „Polje jagoda“, a njen nastup je bio toliko upečatljiv, da je sasvim oduševio kako publiku, tako i stručni žiri.

Iako je dospela u superfinale „Pinkovih Zvezda“, Zorana nije uspela da odnese pobedu u ovom takmičenju, te je njena karijera stagnirala, i nije uspela da ostvari neke zapaženije rezultate na domaćoj sceni.

Loading...

Učešće u reality programu „Zadruga“ – prilika da se Zorana pokaže i dokaže 

Kada je dobila ponudu da se pojavi kao takmičarka u popularnoim reality formatu „Zadruga“ na TV „Pink“, Zorana je takvu ponudu bez razmišljanja i prihvatila, jer je u svom učešću videla baš dobru priliku, da je šira javnost bolje upozna, te da shvati sve kvalitete i potencijale kojima ova mlada devojka raspolaže.

Neposredno po svom ulasku u „Zadrugu“, Zorana se sukobila sa poznatom reality takmičarkom Jelenom Golubović, sa kojom je imala vrlo žučne rasprave, koje su bile na granici fizičkog obračuna.

Međutim, Zorana je svojim ulaskom u reality, takođe zbog svog atraktivnog uzgleda, napravila i pravu pometnju, jer je na neki način uspela da rastavi dva ljubavna para – Anamariju Smiljanić i Filipa Đukića, te i Đeksona i Minu Vrbaški.

Zorana Stefanov je najpre pobudila sumnje „Zadrugara“, zbog svog prisnog odnosa sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, ali se ispostavilo da je njihov odnos sasvim prijateljski, iako ga je to ubrzo „koštalo“ veze sa Minom Vrbaški.

Takođe, Zorana je nešto kasnije došla u sukob sa Anamarijom Smiljanić, a zbog svoje romanse sa njenim dečkom Filipom Đukićem, koji je ostao na nivou flerta i bezazlenog poljupca, jer Zorana nije želela da se na takav način eksponira pred kamerama.

Ipak, na takozvanom „Parografu“, Zorana je priznala da se istinski zaljubila u Filipa Đukića, te da je povredilo to što se on pomirio sa svojom devojkom Anamarijom Smiljanić, te je Zorana zbog toga upala i u depresiju i sasvim se povukla u sebe, što ju je na neki način i dovelo do rane eliminacije iz poznatog šou programa.

Loading...

Ljubavni život Zorane Stefanov 

O emotivnom životu mlade učesnice „Zadruge“, malo se zna, ali je ona oštro demantovala da je u reality-ju bila intimna sa Filipom Đukićem iako nije skrivala da je prema njemu imala simpatije, ali da je shvatila da on sa njom ne misli ništa ozbiljno, jer se ubrzo pomirio sa svojom devojkom Anamarijom Smiljanić.

Pored navoda da je dobila pomenutu ljubavnu ponudu od jednog ruskog tajkuna, Zorana svoju privatnost ne želi da komentariše, te kaže da je trenutno fokusirana na to da ostvari svoje snove i izgradi muzičku karijeru.

Nakon izlaska iz reality-ja, Zorana je ostavila utisak uvek vedre i nasmejane devojke, koja iza lepog osmeha skriva teško odrastanje i godine borbe za egzistenciju i postizanje ciljeva, te je baš zato odlučna da nikada ne odustaje, vođena primerom i borbenošću svoje majke, koja je uspela da od sve svoje dece podigne poštene ljude, vredne divljenja i poštovanja.

O svojim cimerima iz „Zadruge“, Zorana ima izgrađeno mišljenje, te kaže da podržava Kiju i da joj je žao što je prevarena pred kamerama, pa da iako je pobedila i osvojila glavnu nagradu, ipak je ostala bez svog muža, te je više izgubila nego što je dobila.

Njena reality „neprijateljica“ Mina Vrbaški, kako Zorana kaže, nije dovoljno zrela kao osoba, te je bila spremna na sve kako bi pobedila u pomenutoj igri, ali da takođe veruje da su Minina prava osećanja prema Đeksonu iskrena, i da se ona istinski u njega zaljubila.

Za sebe smatra da je ostavila dobar utisak, iako se ponovo u „Zadrugu“ ne bi vratila, jer je u sebi otkrila i neke loše osobine, te veruje da nije trebala da reaguje afektivno u nekim situacijama, niti da svoje emocije otvoreno pokazuje pred kamerama, ali je kako napominje, naučila na svojim greškama, i želi da nastavi život van „Zadruge“, iako joj imponuje medijska pažnja koju ima i posle završetka reality-ja, jer će joj to biti samo dodatna pomoć u daljoj karijeri.

Ime i Prezime: Zorana Stefanov

Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: 15. avgust 1996. godine, Obrenovac, Srbija

Zanimanje: pevačica; TV lice

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/zorana.stefanov

Instagram: https://www.instagram.com/zorana_stefanov/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...