Zerina Hećo – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

U našoj javnosti je starleta iz Bosne i Hercegovine, lepa Zerina Hećo, postala poznata kada je učestvovala u reality programu „Parovi“ na TV „Happy“, te je sada imamo prilike gledati i u reality programu „Zadruga 2“, kao devojku Baneta Čolaka, koji zbog nje ima sve češće fizičke sukobe sa ostalim takmičarima, pa je Zerina kao i u „Parovima 6“ i u ovom reality programu stekla epitet najskandaloznije učesnice.

Pogledajmo za početak kakva je njena biografija.

Zerina Hećo – biografija

Bosanska starleta je rođena kao Zerina Sarah, ali je ipak zadržala prezime svoga bivšeg supruga Rusmira Heća, koji ju je još dok je učestvovala u „Parovima“ tužio Centru za socijalni rad, kao majku koja nije podobna da se brine o njihovoj ćerki koja ima četri godine, i koju trenutno do okončanja sudskog spora čuva Zerinina majka.

Loading...

Mada je Zerina sa nekadašnjim suprugom Rusmirom sada u relativno korektnim odnosima, ako se izuzme pomenuta svađa oko starateljstva nad detetom zbog njenog neprikladnog ponašanja u „Parovima“, ona se od supruga sa kojim je bila u braku od 2014. godine, kako je navela i rastala jer ju je fizički i psihički zlostavljao.

Kako se u Bosni i Hercegovini Zerina i proslavila na veoma neobičan način, odnosno svojim vrlo „glupim“ izjavama u tamošnjoj emisiji „kako postati zvezda za 24 sata“, ona je na taj način ipak uspela da sebe kvalifikuje kao starletu i da dobije poziv za učešće u „Parovima“, a potom i u sada aktuelnoj „Zadruzi 2“, na TV „Pink“.

Sada ćemo videti njena učešća u rijalitijima.

Zerina Hećo – učešće poznate starlete u „Parovima“ i u „Zadruzi 2“

Kada bi se kao karakterne vrline i lični kvaliteti neke osobe mogli navesti spavanje bez odeće pred milionima gledalaca, stalno pijančenje i igranje u toplesu pored bazena na televiziji sa nacionalnom frekvencom, tada bi Zerina Hećo bila prava osoba koja poseduje navedene „vrle osobine“, koje je stalno pokazivala u „Parovima“, i kojih se po pravilu u treznom stanju nije ni sećala.

Upravo ju je zbog takvog nenormalnog ponašanja za majku jedne devojčice od četri godine, i tužio bivši muž Rusmir Hećo, te je ona privremeno morala da izađe iz „Vile Parova“, kako bi se odazvala pozivu suda.

Kao da prethodni navodi o Zerininim skandalima nisu bili dovoljni, ona je u „Parovima“ pred kamerama bila intimna sa Ivanom Marinkovićem i Nikolom Lakićem, te i učestvovala u obredu „isterivanja đavola“, koji su je navodno „zaposeli“.

Najveći skandal je izbio kada je u program uključen izvesni Suad zvani Suki, bivši momak Zerine Hećo, koji je naveo da je ona od svoje 13. godine u poslu prostitucije, te da je on bio njen makro i dečko, i u međuvremenu je pak i bio u zatvoru u Hrvatskoj zbog presude za organizovanu prostituciju.

Loading...

Zerina Hećo je u tom trenutku reagovala veoma burno, tvrdeći da je pomenuti Suki maltretirao i da je ona sa njim ostala u drugom stanju, te da ju je on naterao da abortira i da ga se ona i danas veoma boji.

U „Parovima“ je Zerina Sarah Hećo na popularnom „Parografu“ iznela i još nekoliko šokantnih priznanja o svom privatnom životu, te je pored jasne činjenice da ima ugrađene prevelike silikone u grudima, ona izjavila da je pretrpela fizičko zlostavljanje, napastvovanje kao i da je prebrodila tumor od koga se izlečila i što je bio njen najteži period u životu.

Nakon što je izbačena iz „Parova 6“, te 2017. godine, a na osnovu svih skandala, starleta Zerina Hećo je svakako postala dovoljno zanimljiva da dobije poziv za učešće u „Zadruzi 2“, gde je ušla kao devojka muzičara Baneta Čolaka, što njegova majka i dan danas pak ne prihvata, i boji se za budućnost svoga sina, jer smatra da će mu Zerina doneti samo velike nevolje i neprilike.

Svakako, kako se i očakivalo, Zerina ja u „Zadruzi 2“, odmah nakon ulaska nastavila da pravi skandale koji su joj svojstveni, te je Doroteu Jovanović ispolivala vodom, i htela da je pretuče.

Onda se sukobila i sa Tomom Panićem i Borom Santanom, što je isprovociralo njenog momka Baneta Čolaka, koji je sa njima došao u fizički sukob pa ih je razdvajalo obezbeđenje.

Ime i Prezime: Zerina Sarah, (udata Hećo i to prezime koristi kao „umetničko“)

Loading...

Nadimak: Sara; Zery

Datum i mesto rođenja: Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Zanimanje: starleta; reality takmičarka u „Parovima 6“ i u „Zadruzi 2“

Visina: /

Težina: /

Facebook: /

Instagram: https://www.instagram.com/zerinaheco/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...