Uroš Živković – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Od svog predstavljanja na takmičenju ,,Zvezde Granda” Uroš Živković je pokupio brojne simpatije, kako javnih ličnosti i žirija, tako i brojnih fanova, a naročito je popularan među ženskom populacijom.

Iako nije odneo pobedu u X sezoni ovog muzičkog takmičenja, Uroš Živković je stekao dovoljnu popularnost, te sada ima brojne nastupe širom države i svog ličnog menadžera.

Biografija

Uroš Živković je rođen 1999. godine u Beogradu i odrastao je u toplom i brižnom domu pored svojih roditelja i svog starijeg brata Miloša, inače fudbalera.

Loading...

Njegova porodica je zapravo veoma bliska, te je u jednom od intervjua Uroš Živković izjavio da mu ujutru prvo roditelji padnu na pamet, jer je navikao da im se javi svakog jutra.

Od malena je Uroš Živković imao 2 strasti – fudbal i muziku. Prativši korake svog starijeg brata Miloša, Uroš Živković je 8 godina trenirao fudbal na mestu golmana.

Ipak, kako sam kaže, u jednom momentu je moralo da dođe do preseka i morao je da odluči čemu će se posvetiti – da li muzici ili fudbalu.

Srećom, u ovom duelu je pobedila muzika.

Kao mlad umetnik, Uroš Živković se maksimalno trudi da svoj privatni život drži daleko od medija i to mu za sada uspeva.

Po prirodi nije sklon ispadima niti skandalima, te ga se, na svu sreću, žuta štampa još uvek nije latila.

Ono što se, pak, zna, jeste da je Uroš Živković izvesno vreme bio u vezi sa koleginicom iz ,,Zvezda Granda” Aleksandrom Mladenović, koja je čak 5 godina starija od njega.

Iako njihova veza naizgled nije bila burna, par je nakon nekog vremena raskinuo, a Aleksandra Mladenović je u jednom od intervjua izjavila da su se ona i Uroš Živković jednostavno pronašli u pogrešno vreme.

Loading...

Posle nekog vremena, Uroš Živković je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa izvesnom devojkom, a u opisu slike stavio jednostavno ,,Započeti dan sa jednom ovakvom slikom”, praćeno brojnim srcima.

Izvor blizak Urošu je objasnio da je devojka koja se nalazi na slici izvesna Kristina, koju je Uroš upoznao još za vreme osnovne škole i da je njihovo dugogodišnje prijateljstvo jednostavno preraslo u čistu ljubav.

Karijera

Uroš Živković je od malena voleo muziku, a u ostvarivanju njegove želje je oduvek imao punu podršku roditelja i starijeg brata Miloša.

Kako sam navodi, pored roditelja je, kada je bio još mali dečak, stalno slušao najveće hitove Ljube Aličića, Jašara i Šabana Šaulića, ali se rado posvećivao i drugim žanrovima, te uživao i u muzici popularnog ,,Amadeus Bend” – a.

Kako bi ostvario svoj san, Uroš Živković se prijavio za 10, odnosno sezonu 2015/2016, najvećeg muzičkog takmičenja na našim prostorima – ,,Zvezde Granda”.

Loading...

Iako je imao tek 16 godina, Uroš Živković je od samog početka bio zapažen od strane celokupnog žirija.

Nakon duela između njega i tadašnjeg pobednika Ibra Bublina, žiri nije mogao da odluči ko će od njih dvojice napustiti takmičenje, te je odlučeno da obojica odu do samog superfinala.

Superfinale takmičenja ,,Zvezde Granda” je te godine održano u Sarajevu, 15. jula, a voditelj je bio sam Saša Popović.

Uroš Živković je bio 3. od 13 takmičara koji se predstavio publici, a za ovu priliku se odlučio za numeru ,,Idu dani” Šabana Šaulića, a u sledećem krugu će publiku zabaviti numerom ,,Kralj i sluga”, takođe pesmom Šabana Šaulića, ali je po završetku drugog kruga ispao iz daljeg takmičenja.

Ovo, ipak, nije značilo da je karijeri Uroša Živkovića došao kraj. Naprotiv. Učešće u ,,Zvezdama Granda” je označavao tek početak njegove karijere.

Od tog momenta, Uroš Živković beleži brojne zapažene nastupe u različitim klubovima i diskotekama širom Srbije, a sve najave zakazanih nastupa možemo pratiti na njegovom Facebook profilu.

Početkom 2018. godine je Uroš Živković u saradnji sa ,,Grand” produkcijom plasirao i svoj singl ,,Hiljadu puta”.

Ime i prezime: Uroš Živković

Datum rođenja: 1999. godina

Mesto rođenja: Beograd, Srbija

Zanimanje: Pevač narodne muzike

Facebook: https://www.facebook.com/urosufazonu.zivkovic

Instagram: https://www.instagram.com/zivkovicuros/

Sponzorisano:

Loading...