Toma Panić – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Tomislav Toma Panić je poznati srpski maneken i model, koji je i bivši takmičar „Zadruge 1“, kao i aktuelni takmičar „Zadruge 2“, te je ostao upamćen po svojoj burnoj romansi sa Minom Vrbaški, iako su ga mediji godinama povezivali sa osobama istog pola, te se i spekulisalo da je bio u romansi sa popularnim pevačem Bokijem 13.

Pogledajmo sada njegovu biografiju.

Toma Panić – biografija

Poznati mladi maneken je rođen u Svilajncu, 1995. godine, gde je odrastao i pohađao osnovnu školu, te je rano počeo da se zanima za manekensku karijeru, pa danas radi za agenciju „Model Menagement“, i ima iza sebe vrlo uspešnu karijeru dugu preko šest godina.

Loading...

Za ulazak u reality „Zadruga“, Toma Panić se odlučio kako bi prekinuo nagađanja o svom životu i ostao je upamćen kao učesnik koji je prve večeri zaveo starletu Minu Vrbaški, pa je potom bio i u romansi sa Nadeždom Biljić, a kako je tada doleteo u reality direktno iz Turske gde je radio nedelju mode u Istanbulu, nije ni najmanje bio upućen u dešavanja i istakao je da je znao samo da ima puno lepih devojaka.

Iako je u „Zadrugu“ Toma ubačen kao vanredni takmičar, te ga „cimeri“ tada nisu baš ushićeno dočekali, došlo je do romanse sa Minom Vrbaški, ali je ona kratko trajala jer se starleta zaljubila u Nemanju Đerića Đeksona, ali kada je usledio raskid Mina se opet vratila Paniću.

Kako kontroverzni Toma kaže, on je sada ugrabio drugu šansu da se pokaže i u „Zadruzi 2“, te je opet počeo da pravi skandale, i od njega se svakako može u nastavku reality programa očekivati svašta.

Toma Panić – svetski poznati maneken i skandalozni reality takmičar

U medijima se duže vreme spekulisalo da je Toma Panić naklonjen istom polu, iako je on te sve navode uporno demantovao i negirao, ali se ipak od „dobro obaveštenih izvora“,moglo doznati da je Panić bio u vezi sa kontroverznim Makedoncem, pevačem Bokijem 13.

Naime, jedna od Tominih bliskih prijateljica je navela da su Boki 13 i Toma Panić bili u vezi pak skoro punu godinu dana, i da se tome niko nije nadao, te da su svi mislili da su oni samo dobri prijatelji.

Međutim, tada se ispostavilo i da Toma svoje opredeljenje skriva od porodice i da Bokiju to nije smetalo, kada je maneken na društvenim mrežama objavljivao slike devojaka kako bi dokazao da je „strejt“, ali da je veza ipak prekinuta, kada je Boki shvatio da ga Toma samo koristi jer je vrlo i popularan i jer ima novca, te se često previše „galantirao“ na Bojanov račun, što su i sam pevač i njegovi prijatelji ubrzo primetili.

Pomenuta prijateljica je istakla u medijima i da je Boki 13 poklanjao Tomi skupu i firmiranu garderobu, plaćao kiriju za luksuznu nekretninu u centru grada, te da je shvatio da ga Toma ne voli kada je ovaj stalno organizovao razne žurke na koje nije pozivao Bokija i da je izlazio i provodio se bez njega, sa opravdanjem da bi neko mogao da posumnja u njihov odnos te da ga tako kompromituje.

Loading...

Kada je ušao u „Zadrugu 2“, Toma Panić je najpre bio nominovan za „potrčka“, te je uplovio u romansu sa Darijom Stević, pa ju je i rasplakao kada je rekao da je veridba bila lažna, te ga je ona optužila i da je naklonjen istom polu, a mediji su brujali o dvojici muškaraca koji su izjavili da ih je Panić zvao na intimna druženja, te da je navod pomenute učesnice potpuno tačan.

Toma Panić je ukućane šokirao kada je izjavio da se testirao na HIV, jer je posumnjao da mu je Mina Vrbaški prenela tu bolest, jer je vrlo promiskuitetna, a potom je Toma završio i u „Zadruga – zatvoru“, zbog svađe sa MC Damirom, a njegova nekadašnja devojka Mina je u novoj sezoni „Zadruge“ ušla u vezu sa fitnes trenerom.

Kako će se stvari na dalje razvijati u najgledanijem reality formatu, ostaje da se tek vidi, ali je sigurno da sa Tomom Panićem produkcija uvek napravi „pun pogodak“, te su ga pozvali da i u ovoj sezoni niže skandale, što njemu nije ni malo teško palo, te se ne obazire kao ni do sada na ono što o njemu govore drugi, i „tera po svom“.

Pogledajmo sada ukratko o Tomi.

Ime i Prezime: Tomislav Panić

Nadimak: Toma

Loading...

Datum i mesto rođenja: 1995. godina, Svilajnac, Srbija

Zanimanje: maneken; foto model; reality takmičar

Visina: 190 cm

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/tomapanic.official

Instagram: https://www.instagram.com/tomapanicofficial/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...