Teodora Džehverović – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Jedna od članica tria ,,Đavolice”, koja pleni svojim stasom i glasom od svog učešća u ,,Zvezdama Granda”, juri stepenicama slave sa svega 20 godina. Ko je stvarno Teodora Džehverović i kakva joj se karijera možda smeši?

Biografija

Suada Džehveri, danas poznatija kao Teodora Džehverović, rođena je 10. februara 1998. godine u Kačarevu, u Srbiji. Njen otac, Sead Džehveri, je poreklom iz Albanije, te, kada se oženio Teodorinom majkom, Gordanom, ušao je u sukob sa svojom porodicom, koja se protivila ovom braku, te, od tada, on sa njima gubi kontakt.

Gordana i Sead su najpre otišli da žive u Bosnu i Hercegovinu, a kasnije su se preselili u Kačarevo, rodno mesto Teodorine majke, Gordane, gde su dobili dvoje dece – sina Senada, koji je kasnije promenio ime u Sava, i Suadu, koja je promenila ime u Teodora, a od svog prezima, Džehveri, izveli su prezime Džehverović.

Loading...

Teodora je, dok je još uvek pohađala osnovnu i srednju školu, uporedo upisala i balet i glumu, te je, iako joj je i posao advokata bila velika ljubav od detinjstva, ona ipak odlučila da se oproba u pevačkoj karijeri.

Nakon što se njena porodica posvađala sa Gordaninom majkom koja, i posle toliko godina braka, nije podržavala Gordanin izbor supruga, Muslimana po veroispovesti, Teodora se sa porodicom seli 2016. u Beograd, gde njen san polako počinje da se ostvaruje.

Ljubavni život

Teodora Džehverović je trenutno u emotivnoj vezi sa svojim kolegom iz ,,Zadruge”, Anđelom Rankovićem. Iako ni njeni ni njegovi roditelji iz različitih razloga nisu zadovoljni izborom svoje dece, činjenica je da oboje ističu da njihove porodice nikako ne pokušavaju da utiču na njihove izbore, te Teodora i Anđelo sada i žive zajedno.

Ipak, njihova veza je započeta pod veoma nezgodnim okolnostima, tačnije, tokom učešća u ,,Zadruzi” i to dok je Teodora Džehverović van reality – ja imala momka, slavnog fudbalera Kristijana Ipša, koji je i bio inspiracija za njen veliki hit ,,Kristijan Grej”.

Od početka njene karijere, Teodoru Džehverović su mediji spajali sa brojnim muškarcima.  Jedan od njih je kontroverzni biznismen Ćazim Osmani, u čijem je luksuznom hotelu i snimano nekoliko kadrova spota za numeru ,,Kristijan Grej”. Osim Ćazima, Teodoru Džehverović su dovodili u vezu i sa Sašom Žikom Jakšićem, koji je radio kao producent ,,Granda” dok je Teodora pevala u grupi ,,Đavolice”.

Teodora Džehverović je jednu od svojih numera, ,,Hijena”, snimila sa svojim kolegom Vukom Mobom. Njih dvoje su, tokom snimanja spota, imali i nekoliko provokativnijih i ekplicitnijih scena, a njihova hemija je u istom spotu bila toliko izražena da su mnogi pretpostavili, pa čak i tvrdili sa sigurnošću, da je ovo dvoje umetnika u romantičnoj vezi.

Muzička karijera

Loading...

2014.godine, lepa plavuša se prijavila za takmičenje ,,Zvezde Granda”, u kom je odmah bila zapažena po svojoj lepoti i prelepom glasu. Ipak, Teodora nije odnela pobedu u ovoj sezoni, ali se Saša Popović dosetio, te je u svojoj režiji osnovao pop – grupu ,,Đavolice”, u kojoj je dominirao trio: Teodora Džehverović i njene dve koleginice Gorana Babić i Tamara Milutinović.

Ovaj ženski trio je snimio 3 pesme – ,,Piće za mladiće” (2014. godine), ,,Ćuti i vozi” (2015. godine), numeru koju su snimile zajedno sa Milanom Dinčićem – Dinčom i ,,Čokolada i vanila” (2016. godine).

Svaka od njihovih pesama je propraćena nekom provokativnom odevnom kombinacijom i izuzetno upadljivom koreografijom. Ipak, bez obzira na sav trud, tim ,,Đavolice” nije zabeležio veliki uspeh.

Tu su, najpre, postojale nesuglasice između članica grupe, te je Teodora Džehverović izjavila kako je između nje i Gorane Babić i Tamare Milutinović veoma često dolazilo do svađa, te da su je one neretko omalovažavale i psihički maltretirale.

Zbog toga, nakon raspada grupe, ove umetnice nisu ostale niti u dobrim odnosima, a ni u kontaktu, generalno. Pored toga, sama grupa nije shvaćena dovoljno ozbiljno, niti dostigla dovoljnu popularnost. Tokom aranžmana u triu ,,Đavolice”, Teodora je optužena da je imala romansu sa Sašom Žikom Jakšićem, koji je, inače, producent ,,Granda”.

Nakon što se grupa ,,Đavolice” raspala, svaka od članica je započela samostalnu karijeru. Teodora Džehverović je iste godine, 2016, objavila svoju prvu solo numeru ,,U 4 oka”, za koju je snimila i spot, nakon čega je usledila kratka pauza, da bi se već sledeće, 2017, godine, vratila na muzičku scenu naoštrena i snimila nekoliko duetskih numera: ,,Hijena”, sa Vukom Mobom, ,,Gledaj mene” i ,,Kulira” sa grupom In Vivo i ,,Pirana”, sa grupom Đans.

Kako se spekulisalo, Teodorin tadašnji momak, klavijaturista Sava Jankov, joj je navodno finansijski i pomogao da snimi spot za pesmu ,,U 4 oka”, a on danas nastupa u pratećem bendu Slobe Radanovića. Ipak, ono što je obeležilo njen uspeh tokom 2017. godine je singl ,,Kristijan Grej”, koji je za veoma kratko vreme dostigao 2 miliona pregleda na YouTube – u.

Loading...

Ono što je Teodora Džehverović otkrila, jeste da je inspiracija za pesmu ,,Kristijan Grej” bio poznati fudbaler Kristijan Ipša, koji je bio njena ljubav i sa kojim je započela vezu, te je on i glumio u pomenutom spotu, ali se njihova veza prekinula kada ga je, tokom učešća u reality show – u ,,Zadruga”, prevalila sa Anđelom Rankovićem. Zbog toga je Kristijan zahtevao preko suda da se njegovo lice u spotu i ne prikazuje.

2018.godine, Teodora Džehverović je snimila novi singl ,,Crni vitez”, za koju je snimila i provokativni spot, u kom se pojavljuje i njen sadašnji dečko, maneken Anđelo Ranković, a na YouTube – u ova numera beleži sve više pregleda.

Čini se da, što se snimanja spotova tiče, Teodora Džehverović radi sve prema nekom šablonu, te gledajući njene spotove možemo imati uvid i u njen ljubavni život.

Inače, kako je Teodora Džehverović još tokom učešća u ,,Zvezdama Granda” izjavila, njen idol je bila i ostala Jelena Karleuša. Ono što joj najviše imponuje jeste to što je Jelena Karleuša, koja je inače u svim tabloidima poznata i kao veliki kritičar srpske estradne scene, uputila veliku pohvali svojoj mlađoj koleginici, ali da joj je poručila da ne treba da bude ”mala Jelena Karleuša”, već da ima dovoljno predispozicija da stvori svoj sopstveni stil po kom će biti priznata na estradi i koja će je na njenom vrhu i održati.

Zadruga

U septembru 2017. godine je Teodora Džehverović dobila ponudu da uđe sa svojom majkom, Gordanom, u reality show ,,Zadruga”.

S obzirom na to da se i van reality – ja družila sa poznatom blogerkom Lunom Đogani, ona je pokušala da održi prijateljske odnose između njih, ali su se njih dve ubrzo udaljile, nakon što je Luna Đogani započela vezu sa Slobodanom Radanovićem.

Teodora Džehverović je javnost zaintrigirala najpre vezom sa manekenom Anđelom Rankovićem, sa kojim je i prevarila svog dečka, slavnog fudbalera Kristijana Ipšu. Na samom početku njihove veze, Teodorina majka, Gordana Džehverović, se ovoj vezi protivila, a sa njom su se složili i Anđelovi roditelji, koji Teodoru još uvek ne prihvataju.

Pored ove veze, kojoj su se do samog kraja reality show – a protivili roditelji obe strane, Teodora Džehverović je javnost zaintrigirala i svojom preteranom otvorenošću, te je milionski auditorijum saznao i da je Teodora nevinost izgubila sa svega 16 godina, da je nakon svoje prve ljubavi imala svega 2 momka, a da je u međuvremenu imala i romansu sa ženom.

Takođe je otkrila ostalim takmičarima da je u periodu puberteta i u tinejdžerskom dobu patila od bulimije, od koje je uspela da se izleči tek uz stručnu pomoć. Iz njenih monologa i dijaloga smo saznali i da je imala estetski zahvat, kojim je sredila uši, ali da, osim toga nije imala drugih estetskih operacije.

Jedino šta je još radila na svom telu je tetovaža ,,Where love begins, love never ends”. Inače, tokom svog učešća u ,,Zadruzi”, Teodora je obaveštena da je njen spot za numeru ,,Kristijan Grej” dostigao broj pregleda od 2 miliona.

Teodora je u ,,Zadruzi” dostigla čak 3. mesto, a, nakon izlaska, ostala je u dobrim odnosima sa Lunom Đogani i Slobom Radanovićem, sa kojim je čak imala i jedan nastup u Austriji i brojna gostovanja u Crnoj Gori.

Što se njenog odnosa sa momkom iz reality show – a tiče, ovaj mladi par sada živi zajedno, a, iako ni njeni ni njegovi roditelji nisu zadovoljni njihovim izborom, Teodora ističe da njihovi roditelji ne kriju nezadovoljstva, ali da ni na koji način ne pokušavaju da utiču na njihov izbor niti im se mešaju u život.

Ime i prezime: Teodora Džehverović, rođena Suada Džehveri

Nadimak: Tea

Datum rođenja: 10. februar 1998. godine

Mesto rođenja: Kačarevo, Srbija

Zanimanje: pop – folk pevačica

Facebook: https://sr-rs.facebook.com/Teodora-Dzehverovic-244027409266301/

Instagram: https://www.instagram.com/teodoradzehverovic/

Sponzorisano:

Loading...