Suzana Jovanović – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Iako je pevačica Suzana Jovanović, bila jedna od velikih pevačkih zvezda, ona je javnosti danas najpoznatija kao supruga prvog čoveka „Grand produkcije“, Saše Popovića, sa kojim je u vrlo skladnom i srećnom braku već punih dvadeset godina.

Poslednjih godina, prelepa plavuša je zapostavila svoju karijeru, te se posvetila porodici, i svojoj deci i suprugu pokušava da svaki trenutak u velelepnom domu na Bežanijskoj kosi u Beogradu, ispuni toplinom i ljubavlju.

Suzana Jovanović – biografija 

Suzana Jovanović je rođena u Beogradu, 1969. godine, gde je odrasla i završila osnovnu i srednju školu, pa je kao vrlo mlada počela da se bavi pevanjem, te je i svoj prvi album snimila već 1993. godine.

Loading...

Suzanin prvi veliki hit, bila je upravo pesma sa pomenutog albuma, „Maramče svileno“, a čiji je autor bio Bora Dugić.

  1. godine, Suzana je sa nepunih 18. godina, ušla u prvi brak sa svojim tadašnjim momkom, te je sa njim dobila sina Danijela, ali se nakon samo šest meseci braka i razvela, te kao mlada i tek punoletna, postala je samohrana majka.

O svom prvom suprugu, Suzana nikada ne priča u javnosti, jer kako ističe, za pravog oca svoga sina Danijela, smatra Sašu Popovića, čoveka koji ga je odgajio kao svoje rođeno dete.

Tačno deset godina kasnije, Suzana se udala za sadašnjeg supruga Sašu Popovića, sa kojim je dobila ćerku Aleksandru, ali koji je kao svoje dete prihvatio i odgajao i njenog sina Danijela.

Muzička karijera Suzane Jovanović 

Svoje prve muzičke uspehe, Suzana je napravila sa pomenutom pesmom „Maramče svileno“, te je nakon prvog albuma iz 1993. godine, do danas izdala još devet albuma i četiri singla.

Najpoznatiji muzički hitovi Suzane Jovanović su pesme – „Rođeni u pravo vreme“; „Džabe, care“; „Nema kajanja“; „Plakala bih i bez suza“; „Ko me jednom prevari“ i „Baš takvog te volim“.

U periodu od 1993. – 2010. godine, Suzana je snimila deset albuma – „Nekad si mi bio nada“ (1993. godine); „Rođeni u pravo vreme“ (1994. godine); „Poslaću ti ljubav“ (1995. godine); „Ko me jednom prevari“ (1996. godine); „Plakala bih i bez suza“ (1997. godine); „Didarla“ (1998. godine); „Prsten sudbine“ (1999. godine); „Blago za robiju“ (2001. godine); „Ne izlazi sunce zbog tebe“ (2002. godine) i „Ludilo“ (2010. godine).

Loading...

Singlovi koje je snimila Suzana Jovanović, u periodu od 2012. – 2017. godine su – „Tetovaža“; „Odavno ti nisam dobra“; „Amajlija“ i „Ti si meni sve“.

Privatni život Suzane Jovanović 

Kako je ranije i napomenuto, u svoj prvi brak, lepa pevačica je uplovila sa samo 18 godina, te se nakon pola godine i razvela, a iz tog braka ima sina Danijela, koji je danas ravnopravan član vrlo skladne porodice Popović, i koji ni u čemu nije oskudevao, niti je pak bio manje voljen ili pažen od kada je Suzana u braku sa sadašnjim mužem Sašom Popovićem.

Kako Suzana često ističe, imala je sreću što je upoznala Sašu i što je on tako lepo prihvatio nju i njenog sina, te u šali kaže da je njen brak sa Popovićem, premija i da je bolji dobitak od „sedmice na lotou“.

Saša i Suzana su se venčali 1997. godine, pa su iz svog braka dobili kći jedinicu Aleksandru, koja danas ima 19 godina, a njen stariji brat po majci, Danijel je napunio 31 godinu.

Suzana ne krije da je nakon udaje za Sašu Popovića, svoju muzičku karijeru „stavila po strani“, te da se sa uživanjem posvetila ulozi supruge i majke, i ulagala je celu sebe u vaspitavanje dece, ali je uvek bila i bezrezervna potpora svom mužu, koga kako kaže i danas posle punih dvadeset i po godina braka, voli isto kao i prvog dana kada su se upoznali.

Suzanin sin Danijel je u Ljubljani završio studije SAE, pa je profesionalni inženjer zvuka, i vrlo često sa Sašom provodi vreme u studiju, i uči posao koji bi jednoga dana mogao i da nasledi sa svojom sestrom Aleksandrom, iako se ona više zanima za dizajn nego za muziku ili produkciju.

Suzana često ističe da slobodno vreme voli da provodi sa svojom porodicom, te im je omiljena destinacija Opatija, u kojoj su kako otkriva ona i Saša nedavno kupili nekretninu.

Loading...

Suzana Jovanović je česta gošća u emisijama svoga supruga, gde peva neke od svojih najvećih hitova, ali i rado odgovara na njegova pitanja, te je uz ovaj par dobra zabava i šala uvek svima zagarantovana.

Iako su vrlo bogata porodica, Suzana ne skriva ponos što su joj deca veoma skromna, i uopšte nisu materijalisti, već su vaspitani da cene prave vrednosti, što je dokazala i njihova mezimica Aleksandra, koja je svoje punoletstvo umesto grandioznom žurkom, poželela da obeleži samo sa svojim najbližim članovima porodice.

Suzana ističe da je ponosna kada joj neko kaže da je „supruga Saše Popovića“, jer takvu titulu kaže ne shvata kao omalovažavanje svoje karijere, već naprotiv, kao nešto što ima značenje i težinu, jer je za nju Saša najveća ljubav i podrška, i predivan otac njihovoj deci.

U svetu estrade, Suzana i Saša imaju veliki broj prijatelja, te su tako redovni gosti na intimnim proslavama, kao i na i na koncertima Ace Pejovića; Ane Bekute; Snežane Đurišić; Lepe Brene; Zorice Bruncklik, a vrlo su veliki prijatelji i sa porodicom tenisera Novaka Đokovića, te i sa baš brojnim drugim poznatim ličnostima.

Jedan od zanimljivih događaja iz porodičnog života Popovića, Suzana je prepričala medijima, pa je navela i zašto toliko voli svog supruga, i zbog čega je uz njega uvek srećna i nasmejana.

Naime, za jedan Suzanin rođendan, Saša je poželeo da je posebno iznenadi, i na poklon joj doneo majmuna koga su na kraju morali da poklone zoološkom vrtu, iako je bio dresiran da Suzani bude kućni ljubimac.

U martu ove godine, porodični dom Suzane i Saše Popovića je bio na meti pljačkaša, pa je po nekim medijima odnet sef sa vrednim nakitom i satovima, ali ono što je bio najveći šok za samu Suzanu, jeste činjenica da je ona prva došla u svoju kuću nakon pljačke, te je bila u strahu da su i lopovi možda još uvek unutra, pa je kako ističe preživela veliki stres.

Ime i Prezime: Suzana Jovanović

Nadimak: Suzi

Datum i mesto rođenja: 1969. godina, Beograd, Srbija

Zanimanje: pevačica

Visina: /

Težina: /

Facebook: /

Instagram: https://www.instagram.com/explore/tags/suzanajovanovic/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...