Stefan Ašanin – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Stefan Ašanin je jedan od najpoznatijih prestoničkih frizera čiji su klijenti uglavnom vrlo poznate ličnosti iz sveta estrade, a on je bio i učesnik „Zadruge 2“, iz koje je prvi i izbačen, te je u reality ušao da se obračuna sa Lunom Đogani, kojoj je nekada bio i frizer i veliki prijatelj, a danas ipak on stilizuje frizure ni manje ni više nego njene najveće rivalke Kristine Kije Kockar.

Pogledajmo za početak Stefanovu biografiju.

Stefan Ašanin – biografija

Stefan Ašanin danas važi u prestonici za „najboljeg frizera u gradu“, te iako je išao u mašinsku školu, koju je i završio, na nagovor drugarice je pohađao i frizerski kurs, i ispostavilo se da ima izvenredan talenat.

Loading...

Mada je Stefan iz „Zadruge 2“ prvi izbačen posle učešća od samo tri dana, on je istakao da mu je to sasvim dovoljno, te da nije navikao da bude prost i vulgaran, i da ima vrlo poznate klijente koji ne bi voleli da ga gledaju kako se kompromituje, i napada svakoga ili se bavi tračarenjem i nekim stalnim ogovaranjem Lune Đogani, Anabele Atijas i Kije Kockar, te nije želeo da odgovara ni na pitanja Dušice Jakovljević o odnosu sa blogerkom, koji je od prijateljstva prerastao u veliki rat.

Međutim, Stefan je istakao da je Luna zaista vrlo neuredna i da nema osnovne manire i kulturu, i da ga je ona ogovarala kod jednog prijatelja Teodore Džehverović koji mu je pak sve preneo te se u blogerku vrlo razočarao, i to je bio povod za prekid njihovog dugogodišnjeg prijateljstva i duge poslovne saradnje.

Upravo je Teodora Džehverović, koja je stalna Stefanova klijentkinja, frizera i upoznala sa Kijom Kockar, kojoj je počeo da stilizuje frizure nakon njene pobede u „Zadruzi 1“, te joj je on potpuno i promenio imidž, pa je u međuvremenu tada i dobio ponudu da postane takmičar „Zadruge 2“, što je on prihvatio, ali kako nije bio dovoljno „agresivan“ nije ni bio zabavan publici, pa je prvi i nominovan i izbačen iz „Imaginarijuma“.

Stefan Ašanin kao reality takmičar, koji je ostao samo tri dana u „Zadruzi 2“

Mada do pomenutog „rata“ u reality programu između Lune i Stefana ipak nije došlo, on je ipak i istakao da je blogerka vrlo umišljena i prepotentna, te mu je pre ulaska u „Zadrugu 1“, zatražila da joj besplatno uredi frizuru, u zamenu za to da ga ona u reality programu reklamira, na šta on nije želeo da pristane.

Stefan Ašanin pre ulaska u reality u medijima nije štedeo Lunu i Anabelu, ističući da su obe vrlo „istripovane“ i da izigravaju dame i velike zvezde, a ni jedna nema osnovne manire i da su one smatrale da im on za „besplatnu reklamu“ stalno treba da radi promene boje kose, nadogradnje i feniranja bez ikakve nadoknade.

Mada je po prirodi vrlo veseo i tolerantan, Ašanin ističe da ume da odgovori kada je neko prema njemu bezobrazan ili ga na bilo koji način ugrožava, ali da je retko vulgaran i prost, te da ima pak neke principe kojih se drži, jer je pre svega jedna kulturna i elokventna osoba.

O Luninom ponovnom učešću u „Zadruzi 2“, Stefan nije želeo puno da polemiše, osim da mu baš i nije najjasnije šta to ona novo ima da pokaže, a vrlo ju je „prefinjeno“ izvređao na račun njene nadogradnje, za koju je rekao da je sintetička i da izgleda kao da na glavi ima „mrtvog pacova“.

Loading...

Stefan kaže da nije konfliktna osoba, te da se nikada fizički ne sukobljava ni sa kim, kao i da on verbalne duele izbegava, ali da ako do toga dođe, umeće i te kako da se odbrani, i da pokaže da ume kulturno i dostojanstveno svakome da vrati ono što zasluži.

Inače je Stefan poznat i kao veliki i blizak prijatelj nekadašnje „Miss Srbije“, Sanje Papić, čiji je suprug advokat Dragoslav Miša Ognjanović ubijen u Beogradu, te joj je Ašanin bio velika pomoć i podrška.

Danas Stefan ima svoj salon koji se zove „Doza lepih frizura“, i koji vrlo uspešno posluje, te je omiljeno mesto za druženje ali i ulepšavanje mnogim kako poznatim, tako i manje poznatim damama u Beogradu.

Pogledajmo sada ukratko informacije o Stefanu.

Ime i Prezime: Stefan Ašanin

Nadimak: Aške

Loading...

Datum i mesto rođenja: Beograd, Srbija

Zanimanje: modni frizer; reality takmičar

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://sr-rs.facebook.com/stefan.ashke;
https://www.facebook.com/Doza-lepih-frizura-1020235258007786/

Instagram: /

Twitter: /

YouTube: /

Web stranica: /

Sponzorisano:

Loading...