Snežana Ilić – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Sudija Snežana Ilić je iz penzije odlučila da uđe u reality program „Zadruga 2“, te iako su njene brojne kolege osudile takav njen postupak, ona je istakla najpre da nije nikakav „kontroverzni sudija“, da je sasvim pošteno i odgovorno radila svoj posao, da je porodična žena i da ima pravo da kada je otišla u penzijusamostalno odlučuje da li će da uđe u reality program.

Pogledajmo za početak Snežaninu biografiju.

Snežana Ilić – biografija

Poznata Snežana Ilić je punih 39 godina radila kao sudija Prvog osnovnog suda u Beogradu, te i u Vrhovnom sudu Srbije, i promenila je u karijeri ukupno šest sudnica kojima je precedavala, kada je pre nekoliko meseci otišla u penziju, te je dobila i ponudu čelnika TV „Pink“, da uđe u reality „Zadruga 2“, koji je prihvatila.

Loading...

To je uradila kako sama kaže iz dva razloga – zbog odličnog honorara i jer želi da isproba nešto novo u životu jer je zanima kako koncept reality programa generalno izgleda.

Takođe je u svojoj bogatoj profesionalnoj karijeri, Snežana Ilić bila i pomoćnica nekadašnjeg Ministra pravde za lokalnu samoupravu, te je sudila i Urošu Mišiću navijaču FK „Cvena zvezda“, kome je juna 2013. godine ukinula pritvor, a kada je bio optužen za napad u prestoničkom klubu „Plastik“ na američke marince, zbog čega je izazvala revolt tadašnje stručne javnosti.

Iako je tada pisano da je ona pod istragom zbog takve svoje odluke, pa joj je upravo to suđenje donelo i epitet „kontroverzna“, Snežana Ilić ističe da podaci o tome da je bila pod istragom zbog slučaja Uroša Mišića nisu tačni, te da je mladić kasnije 2015. godine i pravosnažno oslobođen od svih navedenih optužbi.

Mada je Udruženje sudija Srbije i brojne kolege Snežane Ilić, kritikovalo njenu odluku da uđe u reality program, jer tako šteti ugledu pravne struke, ona smatra da je pravom na penziju stekla i prava da odlučuje o daljim interesovanjima, i ne mari previše šta o njoj govore, jer sebe smatra vrlo poštenom, samosvesnom i porodičnom osobom, koja svakako u „Zadrugu 2“ ne ulazi kako bi pravila skandale.

Snežana je u skladnom braku i ne želi da se njena porodica meša u njen „reality život“, te nerado govori o bilo kakvim detaljima, te o mužu i o ćerki, a za koju je samo istakla da ima svoj život i da je ne zanima reality program, te da ju je ona podržala u odluci da se oproba u nečemu novom.

Poznati sudija Snežana Ilić je istakla i da je u toku svoje karijere pak, 2013. godine saslušala i nekadašnjeg predsednika Srbije, Borisa Tadića protiv koga je krivičnu prijavu podneo general Aco Tomić, te je postupak ona vodila punih pet godina, a kada je pomenuti Tomić pre tačno 14 godina podneo prijavu jer je prevremeno penzionisan, uhapšen u akciji „Sablja“ i neosnovano povezivan sa pripadnicima „zemunskog klana“.

Pogledajmo sada kako se snalazila u rijalitiju.

Snežana Ilić – od poznatog sudije u penziji do aktuelne reality takmičarke

Loading...

Iako je delovalo da će nakon ulaska u reality „Zadruga 2“ sve biti u najboljem redu, te Snežana Ilić kao obrazovana i elokventna osoba neće da se ni sa kim verbalno sukobljava i biće pošteđena psovki i uvreda svojih cimera, to nije bilo baš tako.

Ipak se ispostavilo da to neće biti moguće, te je prvi na poznatu sutkinju „nasrnuo“ sada već bivši učesnik Mirko Gavrić, a potom i Lepi Mića koji je nju nazvao folirantom, te istakao da se lažno predstavlja, i opsovao joj čak i njenu pokojnu majku, u svom prepoznatljivom maniru sa pregršt uvreda i lascivnih reči.

Svakako jedan od najvećih sukoba koji za malo nije eskalirao u fizički obračun, te se umešalo i obezbeđenje, izbio je nakon što je Snežana Ilić isprovocirala folk zvezdu Zoricu Marković, koju su potom jedva sprečili da sudiju Snežanu ozbiljno ne istuče.

Snežana je od mirne i povučene osobe počela u „Zadruzi 2“ da pokazuje da je itekako spremna da svakome odgovori na uvrede i na klevete, te se ne libi da se „spusti na nivo“ manje obrazovanih osoba i da im odgovori kako kaže „jezikom koji razumeju“, jer je vrlo svesna gde je došla i ona pak svakako nije ni očekivala da je otišla na odmor, već je u pitanju stalna borba za deo medijske i estradne slave, na koju je ulaskom u reality svesno pristala, i ne stidi se da „pokaže zube“.

Međutim, da li će Snežana Ilić uspeti da izdrži ponižavanja od strane svojih cimera, a od kojih joj je poslednje priredio Branislav Radonić Brendon, kada ju je optužio da vrši nuždu izvan kupatila i pri tome je sve vreme imitirao i karikirao Snežanu, te je nazvao alkoholičarkom koja je stalno pijana, što je nju jako povredilo i uvredilo.

Ubrzo je zatražila je od produkcije da napusti reality, ali su se na sreću strasti stišale, a kasnije je i Miki Đuričić kritikovao Brendona što se tako ponaša prema ženi koja „može majka da mu bude“.

Loading...

Ime i Prezime: Snežana Ilić

Nadimak: Sneža; Nena

Datum i mesto rođenja: Beograd, Srbija

Zanimanje: penzionisani sudija Prvog osnovnog suda u Beogradu; reality takmičarka

Visina: /

Težina: /

Facebook: /

Instagram: /

Twitter: /

YouTube: /

Web stranica: /

Sponzorisano:

Loading...