Slobodan Radanović – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Slobodan Sloba Radanović, postao je poznat javnosti nakon učešća u muzičkom takmičenju „Pinkove Zvezde“, gde je žiri u kome je bila i Ceca Ražnatović, oduševio svojim vokalnim sposobnostima, te je stigao u finale pomenutog šou programa.

Na žalost, u poslednje vreme, Slobodan Radanović je pažnju naroda i medija, privukao ne kao pevačka zvezda, već kao učesnik reality programa „Zadruga“, u kome je na očigled miliona gledalaca, među kojima je bila i njegova supruga (koja je kasnije ušla u pomenuti reality i u njemu čak i pobedila), prevario stjuardesu Kristinu Kiju Kockar, sa modnom blogerkom Lunom Đogani.

Slobodan Sloba Radanović – biografija 

Slobodan Radanović, rođen je u Zrenjaninu 20. juna 1990. godine, od majke Draginje i oca Dušana, koji pored Slobodana imaju i sina Radenka i ćerku Miljanu.

Loading...

Slobodan je u Zrenjaninu završio osnovnu školu „Dr Jovan Cvijić“, a nakon toga i srednju elektrotehničku školu „Nikola Tesla“, smer građevinski tehničar.

Međutim, bilo je evidentno da je još od malih nogu Slobodan vrlo talentovan za muziku, pa iako je iz rodnog Zrenjanina otišao u Novi Sad, gde je upisao Arhitektonski fakultet, ubrzo je napustio studije i odlučio da se profesionalno posveti muzici.

Pored muzike, Slobina velika ljubav je i sport, te se u mlađim danima vrlo aktivno bavio boksom i kik-boksom.

  1. godine, Slobodan Radanović je upoznao stjuardesu i sugrađanku Kristinu Kockar, sa kojom je otpočeo vezu, a koja je četiri godine kasnije tj u aprilu 2017. godine ozvaničena brakom.

Međutim, Kristina i Slobodan su kako navode brojni pouzdani izvori, imali i vrlo turbulentnu vezu i brak, te su nakon završetka reality-ja „Zadruga“, u junu 2018. godine, odlučili da se ipak sporazumno razvedu, a brakorazvodna parnica je još uvek u toku.

Muzička karijera Slobodana Radanovića 

Kako je ranije i napomenuto, Slobodan Radanović je od malena znao da će se jednoga dana baviti muzikom, te je kao idealnu priliku za ostvarenje svojih snova i ambicija, video takmičenje koje je poznato pod nazivom „Pinkove Zvezde“, za koje se prijavio u septembru 2014. godine, uz veliku podršku tadašnje devojke Kristine Kije Kockar, koja ga je bodrila i verno pratila kroz sve etape takmičenja.

U toku takmičenja, Slobodan je oduševio žiri svojim interpretacijama pesama Šabana Šaulića, te i Džeja ramadanovskog i Zdravka Čolića, ali je na kraju ipak završio na trećem mestu, a pobedu u datoj sezoni je odneo Ivan Kurtić.

Loading...

Međutim, ono što je bilo vrlo interesantno, jeste da je Slobodanove vokalne sposobnosti odmah prepoznala najveća balkanska folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, koja ga je pozvala kao svog specijalnog gosta na koncertu u Zrenjaninu, na Trgu slobode, 28. avgusta 2015. godine, koji je održala povodom manifestacije „Dani piva“ u tom gradu.

Slobodana su tim povodom u šali prijatelji prozvali „Cecino mezimče“, na šta je on bio veoma ponosan, jer je od svih učesnika takmičenja, Ceca kao gosta izabrala baš njega lično.

Iste 2015. godine, Slobodan Radanović je objavio svoju prvu pesmu, „Bure baruta“, a koja je na kanalu YouTube ubrzo imala milionske preglede, da bi potom iste godine usledio drugi singl „U porocima“, te i pesma „Stjuardesa“, koja je objavljena 2017. godine, i posvećena njegovoj lepoj supruzi Kristini Kockar.

Privatni život Slobodana Radanovića 

Kada još uvek nije bio afirmisan pevač, Slobodanu je „za oko zapala“ lepa sugrađanka, tadašnja stjuardesa Kristina Kockar, sa kojom je vezu otpočeo 2013. godine, nakon što se brojnim veoma romantičnim gestovima potrudio da je osvoji, a jedan od najupečatljivijih postupaka je bio kada joj je dok je bila u Dubaiu, poslao korpu sa 101 crvenom ružom, uz ljubavnu poruku.

Za vreme njihovog zabavljanja, Slobu je devojka Kristina pratila na svaki nastup u „Pinkovim Zvezdama“, pa iako su već tada postojale indicije da joj je pevač neveran, lepa stjuardesa nije na to obraćala previše pažnje.

Par se venčao aprila 2017. godine, a proslava je upriličena za najuži krug rodbine i prijatelja.

Slobodan je imao nekoliko nezgoda u toku i nakon takmičenja, kada mu se najpre 2015. godine desila ozbiljna saobraćajna nezgoda, te je morao da neko vreme provede u Urgentnom centru, a zbog ozbiljne povrede glave i vratne kičme.

Loading...

Nedugo potom, pred kraj 2016. godine, pevaču su nepoznati počinioci obili automobil, te je morao da otkaže zakazano gostovanje u jednoj poznatoj TV emisiji.

Učešće u reality-ju, prevara, razvod 

Iako je pokazao izvenredan talenat u toku takmičenja za „Pinkove Zvezde“, Slobodan Radanović nikako nije uspeo da se afirmiše i da ostvari veći uspeh i plaćene nastupe, te je u septembru 2017. godine, ušao u reality program „Zadruga“, bez ikakvog honorara, kako bi se pokazao kao pevač, te uspeo da ljudima pokaže svoje pozitivne osobine i tako sebi ostvari više nastupa i snimi album.

Međutim, kada je ušao u pomenuti šou, Slobodanu se dogodila ljubav sa poznatom blogerkom Lunom Đogani, te je svoju suprugu Kristinu javno prevario, pod izgovorom da se u mladu Lunu zaljubio, i planirao je da se nakon izlaska iz „Zadruge“ razvede i da sa njom započne novi život.

Iako je pevač još uvek bio oženjen, njihovu vezu pred kamerama su podržale i Lunina majka, poznata pevačica Anabela Atijas, kao i Slobodanovi roditelji Draginja i Dušan, koji nikada nisu skrivali svoj animozitet prema pevačevoj zakonitoj supruzi Kristini.

Situacija koja je nalikovala na „španske sapunice“, dodatno se zakomplikovala onda kada je u „Zadrugu“ nakon mesec dana od početka njenog emitovanja, odlučila da uđe i Kristina Kockar, te je javnost sa nestrpljenjem svakoga dana iščekivala nove događaje, u najpoznatijem „ljubavnom trouglu“ u Srbiji.

Kada se „Zadruga“ završila, Kristina je osvojila prvo mesto i 50 000 evra, a Luna Đogani je bila drugoplasirana, te se čini da je najgore u svemu tome prošao popularni pevač, koji je ostao i bez devojke i bez supruge, koja je odmah podnela papire za razvod braka.

Iako Sloba trenutno ima više nastupa nego ikada, te mu je i cena „tezge“ znatno porasla, o njemu su mišljenja javnosti i dalje podeljena, te ga jedan deo osuđuje a drugi njegove postupke srčano opravdava i brani.

Slobodan je odlučio da se posveti muzičkoj karijeri, te se fokusirao na svoje nastupe i sakupljanje pesama za prvi solo album, dok javnost sa nestrpljenjem iščekuje epilog njegovog razvoda, kao i mogućnost pomirenja sa zakonitom suprugom, ili sa mladom Lunom Đogani.

Ime i Prezime: Slobodan Radanović

Nadimak: Sloba

Datum i mesto rođenja: 20. jun 1990. godine, Zrenjanin, Srbija

Zanimanje: pop-folk pevač; TV lice

Visina: 195 cm

Težina: 100 kg

Facebook: https://www.facebook.com/Sloba-Radanovic-Official-503339020018237/

Instagram: https://www.instagram.com/sampanjactatica.official/

Twitter: /

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=AubCO5fknAM&feature=youtu.be

Sponzorisano:

Loading...