Slobodan Batjarević Cobe – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Ostao je upamćen kao najnasmejaniji finalista ,,Zvezda Granda” 2007. godine, a onda naprasno nestao sa javne scene.

Sada se vratio na javnu scenu na velika vrata, u ,,Zadruzi 2”, da još jednom dokaže da je dečko na mestu, koji samo želi da se na miru bavi onim što voli – muzikom. Ko je Slobodan Batjarević Cobe?

Biografija

Slobodan Batjarević Cobe je rođen 13. novembra 1981. godine u Leskovcu, u porodici muzičara.

Loading...

Njegov otac je poznati harmonikaš Bobi Mrak, koji je predvodnik poznatog orkerstra ,,Ljute papričice”, a Cobe je krenuo očevim stopama sa svega 6 godina, kada je dobio svoju prvu harmoniku.

Ipak, 12 godina kasnije, kada je napunio 18 godina, Slobodan se okrenuo svojoj pravoj ljubavi, mada u istoj profesionalnoj sferi – pevanju. Iste godine se oženio i svojom izabranicom Anom, sa kojom ima dvoje dece – Slađanu i Nebojšu.

2007.godine, Cobe se odlučio da se prijavi na takmičenje ,,Zvezde Granda”, na kom je osvojio 7. mesto, pa, iako nije bio pobednik takmičenja, ipak je osvojio brojna priznanja i postao prepoznatljiv, te je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom. Od te godine je snimio nekoliko većih hitova, kao što su ,,Mambole”, ,,Karmin od vanile”, ,,Marija”, ,,Sloboda”, ,,Ti pripadaš samo meni”, ,,Garava i plava”, ,,Priznajem”, ,,Ti si moja boginja”, ,,Srce tika – tak”, ,,Koja duša”, ,,Ako umrem sad”, ,,Da patimo oboje”, da bi na kraju snimio i pesmu za koju je tekst potpisao Dragan Kojić Keba lično – ,,Gel, gel kupujem”.

Ipak, Cobe je za pesmu ,,Gel, gel kupujem” naišao na brojne negativne komentare na svom YouTube kanalu, a s obzirom da je veoma osetljiv po prirodi, ovakva reakcija publike na njegovu pesmu ga je  u potpunosti povukla sa scene 2012. godine.

Od tada, Cobe je nastavio da peva po veseljima i klubovima i diskotekama u dijaspori, ali ga je domaća scena izvesno vreme izgubila iz vida. Kasnije, 2015. godine je u emisiji ,,Grand magazin” priznao koliko su ga komentari na pesmu pogodili, te je smatrao da, ako se širem auditorijumu ne dopada ono što radi, on treba da se povuče sa javne scene.

Naravno, ni Cobi nije uspeo da izbegne sudbinu svojih kolega, te je pre par godina i on postao tema jednog trača. Naime, tokom snimanja spota za njegovu pesmu ,,Sudbina”, koja je objavljena 2017. godine, kao jedna od statista je angažovana izvesna Nataša Radan.

Ipak, nakon završetka snimanja, Nataša se obratila javnosti, kako bi otkrila da njoj za ovaj posao nije isplaćen honorar, te da joj Cobi duguje novac u iznosu od oko 400 evra, do kojih ne može da dođe jer ju je pevač blokirao. Do Cobijevog iskaza nije javnost došla, s obzirom na to da je u to vreme još uvek bio u ilegali, ali ćemo možda odgovor na ovo pitanje dobiti tokom ,,Zadruge 2”.

Reality

Loading...

Slobodan Batjarević Cobe se prvi put oprobao kao takmičar nekog reality programa 2010. godine, kada je učestvovao u reality show – u ,,Farma 3”.

On je ipak zamolio ispred kamera sve ljude koji planiraju da glasaju za pobednika takmičenja da ne glasaju za njega, kako bi mogao da napusti imanje i vrati se svojoj porodici.

Da li zbog njegove molbe ili ličnom odlukom publike, Slobodan Batjarević je napustio takmičenje, a ubedljivu pobedu, sa preko 82% ukupnih glasova, odnela je njegova protivnica Vesna Vukelić Vendi.

Cobi se posle javne ilegale opet oprobao u reality – ju, ovog puta u ,,Zadruzi 2”, gde će pokušati da se povrati na javnu scenu i promoviše svoj novi singl ,,Očinska ljubav”, koji je snimio malo pre nego što je ušao u ,,Zadrugu 2”.

Ipak, s obzirom na to da je po prirodi veoma miran tip, koji nije naročito sklon konfliktima i svađama, pitanje je da li će on dovoljno dugo opstati u programu, kako bi bio primećen od strane publike i opet se vratio na muzičku scenu.

Ipak, ukoliko smo nešto naučili posle svih ovih brojnih reality programa koji su uzurpirali naše TV kanale to je da je svaka promena moguća i da se od najmirnijih takmičara može nekada očekivati i najveći show.

Loading...

Za sada, Cobi se prikazao javnosti kao veoma požrtvovan otac i muž, ali nije isključeno da se iza ovoga krije i neka druga strana, koja će zaintrigirati javnost dovoljno da ga publika što duže zadrži kao jednog od potencijalnih pobednika ,,Zadruge 2”.

Ime i prezime: Slobodan Batjarević

Nadimak: Cobe, Cobi, Bobi

Zanimanje: pevač, harmonikaš, reality takmičar

Facebook: https://sr-rs.facebook.com/people/Slobodan-Cobe-Batjarevic/100006611435480

Instagram: https://www.instagram.com/cobebatjarevic_official/

Sponzorisano:

Loading...