Slavica Ćukteraš – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Slavica Ćukteraš je poznata srpska pevačica, koja se domaćoj publici prvi put predstavila kao učesnica Zvezda Granda. Ono što je obeležilo njenu karijeru jesu brojni pop – folk hitovi koje je ona otpevala, a nakon što se udala za Vladimira Vladu Avramova, poznatog golmana, ona se na neko vreme povukla sa estradne scene.

Sredinom 2018. godine, Slavica se vraća na muzičku scenu i tada objavljuje prvi singl nakon čitavih pet godina odsustva. Ova pesma se zove „Budi samo moj“, za koju je Slavica uradila i spot.

Biografija

Naša poznata pop i folk pevačica se rodila 28. januara 1985. godine u Šapcu. Kada je imala svega četiri godine, Slavica je počela da uči da svira violinu, što je uticalo na to da upiše, a kasnije i završi kako osnovnu tako i srednju muzičku školu, i to na smeru klarineta i teorije.

Loading...

Sa samo šest godina naša poznata pevačica je prvi put nastupila izvodeći pesmu Lepe Brene. I kako sama Slavica kaže, njeni muzički uzori su uglavnom bili zabavnjaci, kao što su Bijelo dugme i Zdravko Čolić, ali je pored njih volela i Svetlanu Cecu Ražnatović, kao i Lepu Brenu, čije su pesme obeležile njeno odrastanje.

Na poznato takmičenje Zvezde Granda, Slavica Ćukteraš se prijavila 2004. godine, što je bila i prva sezona ovog danas izuzetno popularnog takmičenja. Slavica je na ovom takmičenju zauzela šesto mesto, a već iste 2004. godine, ona prvi put snima pesmu pod nazivom „Život mi oduzmi“. U dosadašnjoj karijeri, Slavica je snimila četiri albuma.

Kada se udala za golmana Vladimira Avramova, Slavica se povlači na neko vreme iz muzike, a upravo tada je dostigla vrhunac svoje karijere. Odluku da se povuče donela je kako bi se posvetila porodici, te se 2016. godine ostvaruje i u ulozi majke, kada su njih dvoje dobili ćerku Viktoriju.

Slavica Ćukteraš se vraća svojoj pevačkoj karijeri sredinom 2018. godine, kada snima dve pesme „Budi samo moj“ i „Da bih s tobom ostala“, za koje su snimljeni i spotovi.

Muzička karijera

Pevačka karijera Slavice Ćukteraš počinje upravo pomenute 2004. godine, kada je nakon učešća u Zvezdama Granda izdala svoju prvu pesmu „Život mi oduzmi“.

Već sledeće, 2005. godine, izlazi Slavicin prvi solo album pod nazivom „Nema pravila“, na kom se pored naslovne pesme našlo još osam numera, a to su „Navikla“, „Votka“, „Prevari me“, „Zvaćeš je mojim imenom“, „Za mene kraj je, kraj“, „Mona – Liza“ i „Ne gledaj me“.

Ono što je obeležilo 2006. godinu jeste učešće na Grand festivalu, a iste godina Slavica za Grand produkciju snima i svoj drugi solo album. Ovaj album je dobio naziv „Ćiri bu, ćiri ba“, a na njemu su pesme „Računaj na mene“, „Mrgude“, „Adrenalin“, „Sudbina“, „Hej“, „Nije mi dobro“, „Doći će ti glave“ i „Okreni njen broj“.

Loading...

2008.godine, Slavica Ćukteraš ponovo učestvuje na Grand festivalu, gde je uspela da se domogne šestog mesta sa izvođenjem pesme „Ja te samo podsećam na nju“. Već iste godine, naša mlada pevačica izdaje i treći album pod nazivom „Exclusiva“ na kom su pored pesme po kojoj je album i dobio ime, mesto našle i numere kao što su „Trešnje“, „Ja te samo podsećam na nju“, „Manastir“, „Metar ispod zemlje“, „Manija“, „Munje i gromovi“, „Mon amour“ i „Ružo bela“.

Njen četvrti solo album izlazi 2011. godine u izdanju Grand produkcije i taj album nosi naziv „Nevreme“. Pesme „Loša“, „Lomljiva“, „Ni po srcu“, „Maštala“, „Heroina“, i „Savska priča“ našle su se na ovom albumu, nakon kog je Slavica rešila da napravi pauzu, koja je trajala godinu i po dana, nakon čega je donela odluku da prekine saradnju sa Grand produkcijom.

Na Pink music festivalu, Slavica Ćukteraš se pojavila 2015. godine sa numerom „Prosjak“ i upravo nakon učešća na ovom festivalu Slavica se povlači na neko vreme iz pevanja i odlučuje da se posveti životu sa porodicom.

Što se tiče festivala na kojima je Slavica Ćukteraš učestvovala, to su četiri učešća na Grand festivalu, 2006., 2008., 2010. i 2012. godine. Na ovim festivalima Slavica je predstavila pesme kao što su „Prinče moj“, „Ja te samo podsećam na nju“, „Mrgud“ i pesma koju je otpevala u duetu sa Al Dinom, koja nosi naziv „Zrno otrova“. 2006. godine Slavica je zajedno sa Nemanjom Nikolić nastupila na festivalu Zlatiborska pesma, kada su otpevali numeru „Sudbina“. 2015. godine ona predstavlja pesmu „Prosjak“, na poznatom Pink festivalu.

Do dan danas u toku svoje pevačke karijere, Slavica Ćukteraš je snimila nekoliko singlova a takođe i duetskih pesama. Hronološki gledano, to su pesme „Život mi oduzmi“ iz 2004. godine, duet sa Banetom Mojićevićem pod nazivom „Voli me“ iz 2006. godine, 2007. godine pesma „Mon amour“, duet sa Ognjenom Amidžićem „Zmija i žaba“ iz 2009. godine, 2012. godine pesma „Krvna slika“ a iste godine duet sa Dadom Polumentom, koji se zove „Tačno je“, 2013. godine pesme „24 sata“ i „Kao nova“, pesma „Prosjak“ koja izlazi 2015. godine i na kraju dva poslednja singla iz 2018. godine koji se zovu „Budi samo moj“ i „Da bih s tobom ostala“.

Privatni život

Vezu sa svojim sadašnjim suprugom, golmanom Vladimirom Vladom Avramovim, Slavica Ćukteraš je započela 2015. godine. Kada je 2016. godine u martu saznala da je trudna, Slavica je odlučila da se povuče iz emisije Tvoje lice zvuči poznato, koja se prikazivala na televiziji Prva. Slavica se porodila u oktobru 2016. godine u Novom Sadu i tada su ona i Vlada dobili ćerku Viktoriju.

Loading...

U tom periodu Slavica je bila na pauzi od pevačke profesije, kada je iz Novog Sada pratila karijeru svog muža, koji je u to vreme igrao za poznati fudbalski klub iz Italije, da bi se nakon toga preselio u Dubai a na kraju i u Japan. Nakon ove pauze i perioda mirnog života, zajedno sa svojom porodicom, Slavica odlučuje da se 2018. godine vrati na estradnu scenu i tada snima dva pomenuta singla.

Pre braka sa Avramovim, u medijima se spekulisalo da je Slavica u ljubavnoj romansi sa Sašom Žikom Jakšićem, koji je tada bio producent Grand produkcije. Iako ove priče nikada nisu demantovane ni od strane Slavice a ni Žike, ono što danas oni jedno o drugom pričaju jesu samo lepe stvari a takođe su jako dobri kako saradnici tako i prijatelji.

Ono po čemu je Slavica ostala upamćena u javnosti jeste i njen sukob sa koleginicom i prijateljicom Tanjom Savić, sa kojom je zajedno učestvovala u takmičenju Zvezde Granda. Prema rečima medija, njihov sukob je trajao čitavih sedam godina, a ono što se iznosilo kao glavni razlog jeste pokušaj da Slavica preotme tadašnjeg Tanjinog dečka.

Bilo kako bilo, danas su dve popularne pevačice u veoma dobrim odnosima, te su nakon pomirenja najavile i snimanje duetske pesme, koja je trebala da se snimi još ranije, ali je zbog porodičnih obaveza kako jedne tako i druge, ovaj projekat bio odlagan.

Slavicin veliki prijatelj, Ognjen Amidžić, ju je pozvao u svoju emisiju AmiDži šou i ovu priliku je Slavica iskoristila kako bi najavila svoj veliki povratak na estradnu scenu. Tom prilikom je obradovala svoju vernu publiku, a takođe je i demantovala navode da je njen suprug Vlada bio protiv toga da se ona bavi pevanjem, a da je pauza nastupila iz razloga jer je imala potrebu da se odmori od posla.

Slavica takođe iznosi kako uživa u ulozi supruge i majke, kojima je veoma posvećena, a pored toga za to vreme je uspela da proputuje svet, posetivši sve zemlje u kojima je njen muž igrao fudbal.

Datum rođenja: 28. 01. 1985.

Visina:

Težina:

Sponzorisano:

Loading...