Sladjana Tomašević – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Slađana Tomašević je jedno od najpoznatijih ali i najlepših domaćih TV lica, i širem narodnom auditorijumu je poznata kao voditeljka emisije „Beogradska hronika“, koja se emituje na RTS-u.

Popularnu emisiju, lepa plavuša vodi još od 2005. godine, i jedna je od omiljenih voditeljki nacionalne televizije, uz koleginicu Radu Đurić, koja je takođe urednica i voditeljka pomenute emisije.

Iako je i sama svesna svog atraktivnog fizičkog izgleda, Slađana kaže kako nikada nije imala potrebu da „ide na kartu provokacije i seksepila“, te da je veliki profesionalac, i da se trudi da svojom elokventnošću i harizmom, gledaoce upozna sa najnovijim dešavanjima u prestonici i u zemlji.

Loading...

Slađana Tomašević – biografija 

Popularna voditeljka je rođena u Beogradu, 4. septembra 1973. godine, gde se školovala i odrasla u ljubavi porodičnog doma.

Nakon akademskog obrazovanja, kada je završila studije Novinarstva, lepa voditeljka našla se na RTS-u, na kome radi od 1997. godine, i gde je postala jedno od zaštitnih lica ove medijske kuće, ali je i dobila epitet „najbolje noge na RTS-u“.

U svojoj dosadašnjoj karijeri, Slađana je imala prilike da intervjuiše brojne poznate ličnosti iz različitih sfera, ali kako sama ističe, najveću tremu je imala kada je vodila razgovor sa svojim idolom iz detinjstva, pevačem Zdravkom Čolićem.

Brojne predrasude o Slađani Tomašević zbog njene lepote 

Kako često i sama ističe, lepa voditeljka se pre svega zbog svog izgleda veoma često suočavala sa predrasudama okoline, da je samo još jesno „lepo lice“, te joj je bilo potrebno puno vremena da se dokaže i da izgradi svoje ime i prepoznatljivi profesionalizam u poslu.

Sa druge strane, neki su Slađanu zbog njene ozbiljnostii posvećenosti poslu, smatrali uobraženom i prepotentnom, te je ona odlušila da se na takve komentare ne osvrće, jer je svi koji je poznaju, baš često okarakterišu upravo suprotno – kao vrlo veselu, neposrednu, ljubaznu i zabavnu osobu.

Slađana za sebe kaže da voli da putuje i da uživa u poslu kojim se bavi, a kako je najzad uspela da pronađe „ljubav svog života“, planira da se u ovoj godini i uda i da se ostvari u ulozi majke.

Ljubav sa jednim Sašom koja je promenila Slađanin „pogled na svet“ 

Loading...

Lepa voditeljka je svog sadašnjeg partnera, ili kako ga ona zove „nevenčanog supruga“,  Sašu Lopandića, upoznala na nagovor zajedničkog prijatelja, te je u pravom smislu reči, imala sa njim sastanak „na slepo“.

Kako sama ističe, baš kada je prestala da veruje da će ikada uspeti da pronađe pravu ljubav, te da će biti osuđena na život posvećen samo poslu, dogodila joj se velika sreća i otpočela je vezu sa sadašnjim izabranikom, sa kojim planira da se venča već ove godine, te da što pre osnuje svoju porodicu i postane majka.

Saša i Slađana su već pet godina u harmoničnoj vezi, i kako voditeljka često ističe, iako nije ni verovala da će veza postati toliko ozbiljna, ona je svesna da se sa Sašom sasvim razume, i da je on njena „stabilnost“ i pravi oslonac, jer iako ima dovoljno godina, Slađana kaže kako ume da pravi sasvim detinjaste greške, te je njen izabranik tu da je uvek usmeri i posavetuje.

Slađana Tomašević danas ima 44 godine, ostvarena je u profesiji koju radi, i pronašla je ljubav u kojoj uživa, a kako kaže, svoju lepotu i mladolikost duguje genetici, ali i pravilnoj ishrani i vrlo redovnom vežbanju, u kome je Saša motiviše i podržava, jer ništa u životu ne dolazi samo od sebe, i za sve je potreban trud i zalaganje.

Pored svih dosadašnjih postignuća, svojim najvećim uspehom, lepa voditeljka smatra to što je tetka dve prelepe devojčice, i jedina želja joj je da se što pre ostvari kao majka, te da uživa u svim lepotama takve uloge.

Na činjenicu da je „Beogradska hronika“ dobila još širu prevashodno mušku publiku od kada je Slađana vodi i od kad je uređuje, ona se samo smeje, i navodi kako joj takva činjenica laska, ali da su njeni muški obožavaoci svesni da pored sebe ima „čoveka svog života“, koji uz to ima i baš zavidnu „visinu od dva metra“, pa joj niko i ne prilazi niti pokušava da joj se udvara.

Ime i Prezime: Slađana Tomašević

Loading...

Nadimak: Slađa

Datum i mesto rođenja: 4. septembar 1973. godine, Beograd, Srbija

Zanimanje: TV voditeljka; novinar

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/SladjanaTomasevicRTS/

Instagram: https://www.instagram.com/sladjana.tomasevic/

Twitter: /

 YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...