Sladjana Mandić – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Naša mlada pevačica, Slađana Mandić, široj javnosti se predstavila na takmičenju Zvezde Granda, kada je stigla sve do finala.

Ono što je još obeležilo ovu pevačicu jeste to da je bila u vezi sa našim popularnim pevačem Dejanom Matićem.

Slađanin sadašnji suprug je Ajlin Ahmić, koji je 2017. godine bio uhapšen tokom velike akcije nazvane „Piramida“, koju je policija sprovodila tokom istrage u vezi iznuđivanja novca od jednog biznismena poreklom iz Bosne i Hercegovine.

Loading...

Biografija

Slađana Mandić rođena je 1984. godine, 2. januara, u Sarajevu. Tu je živela zajedno sa svojim roditeljima i sestrom koja je mlađa od nje do početka rata, a nakon toga cela Slađanina porodica je bila primorana da se preseli u Banja Luku.

Mlada pevačica je u Banja Luci završila osnovno školovanje, a nakon toga i srednju školu, a takođe je bila član hora „Vrapčići“, u kome je i pevala.

Kada je napunila 17 godina, Slađana je bila primećena i istakla se svojim velikim talentom za pevanje, i zahvaljujući tome bila je pozvana da učestvuje na festivalu koji se održavao u Zrenjaninu. Na tom festivalu Slađana Mandić se predstavila publici kao najmlađi učesnik.

Osim Zrenjaninskog festivala, ova mlada pevačica se pojavila i na Budvanskom festivalu, a takođe i na takmičenju na kome se birao predstavnik Evrovizije u BiH je učestvovala 2 puta. Nakon poziva čuvenog pevača, Saše Matića, vrata ka ulazu na estradnu scenu su joj bila otvorena.

Naime, Saša Matić je Slađanu Mandić primetio prilikom njenog učešća na Budvanskom festivalu i pozvao ju je da bude gost na koncertima u sklopu njegove turneje.

Slađana je ovaj poziv naravno prihvatila i tokom turneje sa Sašom Matićem obišla je veći broj gradova, kako u Srbiji tako i u Crnoj Gori, učestvovala je na velikom koncertu koji je održan u Sava Centru u Beogradu, a nakon toga je nastavila svojim nastupima po diskotekama i klubovima i u zemlji, a i u čitavom regionu.

Mlada pevačica je 2005. godine izdala prvi solo album i samim tim je nastavila da živi i radi u Beogradu.

Šest godina kasnije, odnosno 2011. godine, Slađana Mandić se vratila u Sarajevo i tu je upisala Ekonomski fakultet koji je i završila.

Loading...

Pored ovoga ona je nastavila da peva po klubovima u zemlji i inostranstvu, a ovaj put je imala i prateći bend čiji su članovi bili iz Tuzle, a zvao se „Ćao“. Sa ovim bendom, Slađana je tokom 2012. godine snimila singl pesmu za koju je takođe napravila i spot.

Muzička karijera

Slađana Mandić se prijavila za popularno takmičenje „Zvezde Granda“ koje je održavano tokom 2012. – 2013. godine. I pre ovog takmičenja ona je već snimila jedan album, a takođe je imala i dosta pevačkog iskustva, tako da joj ulazak u finale poznatog takmičenja nije izmakao i bila je okarakterisana kao jedna od učesnica sa najvećom perspektivom.

2005.godine snimila je album „Trista čuda“, a u međuvremenu je dobila interesantan nadimak, Nikita. 2017. godine, poznata plavuša je snimila dve singl pesme za Grand produkciju, a to su pesme „Osluškujem“ i „Drhtala, ginula“. 2018. godine snimila je još dve numere, „Kap u moru“ i „Ovo malo duše“.

Javnosti nije mnogo poznato da je Slađanu Mandić nagovorila da se prijavi na takmičenje njena mlađa sestra Nina, koja je takođe bila učesnik ovog takmičenja. Međutim, kao mlađa, a samim tim i sa manje iskustva, Nina nije prošla u finale ovog popularnog takmičenja.

Loading...

Slađana Mandić je odlučila da napravi pauzu u svojoj karijeri, jer je želela da se posveti porodici i da se ostvari u ulozi majke, te je ova pauza potrajala punih pet godina.

Nakon što je rodila sina Kana, Slađana se vraća na estradnu scenu 2017. godine.

Danas, ova pevačica zbog poslovnih obaveza često putuje od Sarajeva do Beograda i nazad, i ujedno priprema pesme za svoj najnoviji album.

Privatni život

Ovu poznatu pevačicu, ljudi koji su joj bliski, opisuju kao sasvim običnu i normalnu devojku iz Sarajeva, koju slava uopšte ne interesuje i koja nije uticala na to da se ona promeni.

Međutim, zbog ljubavne veze sa poznatim pevačem Dejanom Matićem, njeno ime se dosta pominjalo u medijima.

Takođe, nakon što je uhapšen njen suprug Ajlin, ime Slađane Mandić se ponovo provlačilo po medijima.

Inače, za Ajlina se Slađana udala tajno, a 2014. godine su dobili i sina, i to istog dana kada se i ona rodila. Zbog toga Slađana voli da kaže da rođendan svog sina proslavlja kao dupli rođendan.

Nakon petogodišnje pauze, pevačica poznata pod nadimkom Nikita, je snimila singl pod nazivom „Osluškujem“, i na taj način obeležila svoj povratak na estradnu scenu.

Tokom pevačicinog učešća u takmičenju „Zvezde Granda“, spekulisalo se da je došlo do kršenja pravila.

Naime, na omotu njenog prvog albuma, koji je bio izdat za Gold produkciju, bila je Slađanina slika na kojoj je ona bila potpuno naga, odnosno prekrivale su je samo latice ruža.

Supruga Ajlina, Slađana je upoznala pre učešća na pomenutom takmičenju, koji joj je ujedno pružao i najveću podršku. Pevačica ističe da su joj muzički uzori Lepa Brena, Šaban Šaulić, kao i Zdravko Čolić.

Datum rođenja: 2. januar 1984. godine

Visina:

Težina:

Sponzorisano:

Loading...