Savo Perović – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Zanimljivi mladi pevač poreklom iz Crne Gore, Savo Perović, postao je poznat našoj javnosti po svom učešću u „Zvazdama Granda“, te po autentičnim nastupima i originalnim stajlinzima, a sad je jedan od takmičara u reality programu „Zadruga 2“, gde je ušao sa nekadašnjom devojkom Marijanom Zonjić, ali je postao jedan od dobrih prijatelja sa blogerkom Lunom Đogani i njenim rođakom Adamom Đoganijem.

Pogledajmo prvo biografiju ovog pevača.

Savo Perović – biografija

Popularni mladi pevač Savo Perović je poreklom iz Podgorice, gde je rođen i gde i danas živi, a njegova majka je takođe popularna reality takmičarka Suzana Perović Blondy, koja se proslavila učešćem u šou programu „Snajke“ na TV „Happy“.

Loading...

Iako je veliki pevački talenat pokazivao još od malena, Savo Perović na svom prvom učešću u „Zvezdama Granda“ 2013. godine nije uspeo da ostvari veći uspeh, jer je tada bila vrlo jaka konkurencija, a i on nije bio naročito upečatljiv, te je za svoje drugo učešće u istom takmičenju, 2015. godine sasvim promenio način odevanja, ofarbao se u plavo i imao izvenredno osmišljene koreografije, koje su oduševile čak i najstrožiju članicu žirija Jelenu Karleušu, koja ga je javno i pohvalila za originalnost i istakla da on u sebi ima takozvani „X factor“.

Savo Perović – od „Zvezda Granda“ do reality takmičara

Kao motiv da učestvuje u reality programu „Zadruga 2“, Savo je naveo to da je vrlo radoznao i da voli da se druži i otkriva nova iskustva, ali i da mu je cilj da se dodatno promoviše, te iako je već bio zapažen kao pevač u „Zvazdama Granda“, ipak nije još uvek dostigao željeni uspeh.

U medijima je osim po pevanju, Savo Perović u jeku takmičenja za „Zvezde Granda“, postao vrlo poznat po skandalu koji je izazvala pojava njegove prepiske sa tada maloletnom devojkom, koja je navela da ju je pevač iskoristio, te je plasirala i njegove nage fotografije koje joj je slao.

Međutim, ispostavilo se da je sa pomenutom devojkom Perović bio nekoliko meseci u romansi, te kada su raskinuli, 2013. godine, ona je to iskoristila da mu se osveti, ali ga pak takve slike u medijima nisu preterano potresle, jer je momak slobodnih shvatanja, i razume da estrada podrazumeva i razne skandale i medijske natpise, te smatra da u svemu tome ništa nije pogrešio, i u šali je istakao da nema problem da se slika sasvim nag i da će to možda ponoviti u bliskoj budućnosti.

Kao svog najvećeg uzora i podršku, mladi pevač je naveo svoju majku Suzanu Blondy, a od javnih ličnosti mu je uzor pop diva Jelena Karleuša, pa iako je optuživan u medijima da je pak i naklonjen istom polu, on se na to nije obazirao, te je istakao da ga smatraju „gay ikonom“ i da mu je i lično popularna JK rekla da takav epitet mogu imati samo velike zvezde koje su uspele u svom radu i ostavile pečat u životu.

Za vreme takmičenja u „Zvazdama Granda“, Savo Perović je dovođen u vezu sa Sandrom Rešić, koja je ćerka preminule legende narodne i folk muzike Nina Rešića, a manje je poznato da je pak mladi Crnogorac bio u vezi sa Marijanom Zonjić, ali su oni u „Zadruzi 2“, ipak iz nekog razloga odlučili da se ponašaju čak i kao da se pre toga nisu ni poznavali.

U „Zadruzi 2“ je Perović ostvario drugarski odnos sa Lunom Đogani, kao i sa njenim rođakom Adamom Đoganijem koji je uplovio u romansu sa Marijanom Zonjić, što Savi po svoj prilici pak uopšte ne smeta.

Loading...

Za sebe pevač često ističe da je vrlo jednostavna i iskrena osoba, i da iskrenost ceni i kod ljudi koji su mu prijatelji, te da se i privatno druži sa onima koji su mu slični po karakteru i temperamentu, a da ima želju da postane uspešan pevač i da jednoga dana napuni „Štark arenu“ u Beogradu, ali i da zasnuje porodicu i da se ostvari u ulozi roditelja.

Sa popularnom reperkom Sajsi MC, Savo Perović je snimio hit duetsku numeru „Derište“, te je on po naslovu pesme dobio i nadimak, a numera je postala veoma slušana i pevač je oduševljen popularnom koleginicom, za koju ima samo reči hvale, za njenu autentičnost, stil i talenat.

Pored pomenute pesme je popularni Savo snimio i numere „Odelo“, kao i duet sa Alksandrom Džidžom Stojković „Kockar“, a vredno radi na prvom solo albumu, za koji kaže da će kao i on sam na našim prostorima biti neviđen i sasvim autentičan.

Pevač Savo Perović je poznat kao veliki fan tetoviranja, pa na telu ima dosta tetovaža, a poznate su na njegovim ramenima tetovirane dve zvezde, dok na grudima ima simboličnu tetovažu ptice u letu.

Ime i Prezime: Savo Perović

Nadimak: „derište“

Loading...

Datum i mesto rođenja: Podgorica, Crna Gora

Zanimanje: pop pevač; reality takmičar u „Zadruzi 2“; učesnik „Zvazda Granda“, 2013. i 2015. godine

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/savo.perovic.52

Instagram: https://www.instagram.com/savo_perovic_je.deriste/

Twitter: /

Sponzorisano:

Loading...