Sanja Maletić – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Sanja Maletić je popularna pevačica turbo-folk muzike, a javnosti je sigurno manje poznata data činjenica da pevačica govori tečno čak tri svetska jezika, te i da je po struci diplomirani pravnik.

Pevačica je na muzičkoj sceni još od 1998. godine, a snimila je ukupno šest albuma te veliki broj hitova – „Amajlija“; „Idi, idi nevero“; „Malo promene“; „Burma“; „Na kraju balade“; kao i hitovi „S vremena na vreme“; „Razvedi me“; „U snu još te zovem“; „Tebi sam rođena“; „Velegradskim ulicama“; Putuj severom“; „Ruzmarin“; „Evo sviće zora“; „ i mnoge druge pesme.

Sanja Maletić – biografija 

Aleksandra Sanja Maletić je rođena u Tuzli, u Bosni i Hercegovini, 27. aprila 1973. godine, gde je provela svoje rano detinjstvo, te je završila osnovnu i srednju školu, a nakon toga i studije Prava, kako bi pokušala da ostvari želju svojim roditeljima, ali i kako bi joj oni nakon toga dozvolili da se bavi pevanjem.

Loading...

Međutim, kako su joj majka i otac bili vrlo strogi, ona iskreno kaže da je bila „primorana“ da se pak uda kako bi mogla da se bavi pozivom koji je želela od tinejdžerskih dana, te se i danas vrlo srećno bavi pozivom koji voli, uz podršku čoveka „svog života“ Ljubiše, sa kojim je već dugi niz godina u braku.

Kao pevačica, Sanja Maletić važi za vrlo energičnu na sceni, te je zagarantovana dobra atmosfera na svim njenim nastupima.

U medijima je 2014. godine izbila afera kada je Sanja Maletić, svog muža sa kojim je u braku već 23 godine, prevarila sa kontroverznim albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, te se pak Ljubiša tada iselio iz njihovog zajedničkog doma, i kasnije je međutim svojoj supruzi oprostio tu prevaru i odlučio da se vrati u njihov zajednički stan.

Mediji su ponovo naredne 2015. godine pokrenuli spekulacije da se Sanja Maletić pak viđa sa Predragom Todorovićem, ali je pevačica takve navode odlučno demantovala, jer su ona i dati Todorović samo dobri i stari prijatelji.

Najveća Sanjina želja je da se ostvari u ulozi majke, te kako kaže sa svojim suprugom Ljubišom, radi na dobijanjunaslednika, pošto su izgladili razmirice, i zaboravili Sanjino neverstvo koje je dugo punilo stranice žute štampe, a naročitokada se kao dokaz pojavila prepiska poznate pevačice sa Ćazimom Osmanijem.

Muzička Karijera Sanje Maletić 

Svoju profesionalnu muzičku karijeru, Sanja je uz veliku podršku svog tadašnjeg i sadašnjeg supruga Ljubiše, započela još 1998. godine, ad bi na jednom njenom nastupu, u publici bili i njeni otac i majka, koji su joj branili da se bavi pevanjem.

Sanja je 1999. godine, izdala prvi album pod nazivom „Kani suzo“, sa pesmama – „Ne traži me, ne zovi me“; „Usne boje vina“; „Kani suzo“; „Ljubav se ne prodaje“; „Otiš’o si dragane“; „Beli jastuk“; „Puče bruka“ i „Ubiće me ubiće“.

Loading...

Naredni studijski album Sanje Maletić je izašao 2001. godine, pod nazivom „Snegovi“, te je pak pored naslovne numere imao još i pesme – „Milo moje“; „Putuj severom“; „U snu još te zovem“; „Gde si bio“; „Varaj, varaj“; „Vode teku“; „Kopriva i ruža“; „Ni bogovi“ i „Idi, idi nevero“.

  1. godine izašao je Sanjin album „Ruzmarin“, sa naslovnom numerom koja je postala veliki hit, kao i sa još sedam numera – „ Kanu suza“; „Amajlija“; „Na kraju balade“; „Sa tobom neću“; „Tebi iz inata“; „Tebe volim, a živim kraj njega“; „Malo, malo“; „Ne laži me“.

Četvrti album popularne pevačice je izašao 2004. godine, pod nazivom „Amajlija“, te je sadržao numere – „Otkud ti“; „Ne gledaj me kao da me nema“; „Nepristojna ponuda“; „Burma“; „Ljubav je igra“; „S vremena na vreme“; „Nek je veselo“.

  1. godine je izašao i Sanjin peti album „Noć u mojoj sobi“, a 2010. godine i album „Golden Girl“.

Sanja Maletić je snimila duetske numere sa Bojanom Stojanovićem Bokijem (pesma „Sudbina je moja“); sa Fistik („Ko u doba medeno“); sa Zokom Janković (pesma „Ne žuri Sanja“); te duet sa Maidom Halilovićem („Hajde, hajde“).

Singlovi popularne pevačice su hronološki, od 2006. do 2012. godine – „“A ona ko da zna“; „Ah mene zabole“, kao i 2013. godine „Baci burmu“, a poznate su i hit numere „Mlađi“; „Malo promene“; „Grane masline“, i druge pesme.

Privatni život Sanje Maletić 

Kako je napred napomenuto, prelepa crnka je već više od dve decenije u braku sa suprugom Ljubišom, koji joj je u karijeri i životu bio uvek najveća podrška i oslonac.

  1. godine na jednom nastupu u Poreču, Sanja je upoznala markantnog biznismena Ćazima Osmanija, koji je i pre nje bio poznat po vezama sa brojnim pevačicama (Natašom Bekvalac i Anom Nikolić), te je sa njim i kao udata uplovila u romansu, da bi njihova prepiska dospela u medije (a kako se spekulisalo nju je medijima dostavila tadašnja Ćazimova devojka), te je došlo do velikog estradnog skandala, kada je Sanju napustio suprug, te je ona jedno vreme bila poznata po svom burnom životu i napisima da se viđa sa mlađim muškarcima.

Međutim, nakon godinu dana razdvojenosti, Ljubiša se vratio u njihov dom, te i danas Sanja i on pokušavaju da se ostvare u ulozi roditelja, a velika podrška i pomoć u tom smislu Sanji je njena dobra prijateljica Svetlana Seka Aleksić, koja je i sama sina Jakova dobila metodom VTO (vantelesne oplodnje).

Loading...

Energična crnka danas najviše nastupa u zemljama regiona i u dijaspori, gde je omiljena pevačica na brojnim slavljima ali i u klubovima i diskotekama jer pravi odličnu atmosferu, i ima uvek vrlo dobar i izvanredno osmišljen scenski nastup, te kako kaže u svojim pesmama ne štedi ni glas a ni energiju koju ulaže u ostvarivanje kontakta sa svojom vernom publikom.

Ime i Prezime: Aleksandra Sanja Maletić

Nadimak: Sanja

Datum i mesto rođenja: 27. april 1973. godine, Tuzla, Bosna i Hercegovina

Zanimanje: narodna i turbo-folk pevačica

Visina: 167 cm

Težina: 57 kg

Facebook: https://www.facebook.com/SanjaMaleticOfficial/

Instagram: https://www.instagram.com/sanja_maletic_official/

Twitter: https://twitter.com/maleticsanja

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...