Nadežda Biljić – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Na male ekrane se pojavila kao učesnica ,,Zvezda granda’’ 2008. godine, kada je pokušala da započne svoju karijeru kao pevačica, što je ponovila i 2014. godine učešćem u takmičenju ,,Pinkove zvezde’’.

Ipak, njeno ime je postalo poznato širom Srbije, kada su medije preplavile vesti o njenom seksualnom odnosu u rijalitiju sa Mikijem Đuričićem.

Biografija

Nadežda Biljić je rođena 1990. godine u Valjevu.

Loading...

2008.godine se prijavila za takmičenje ,,Zvezde granda’’, gde je dospela do samog finala, ali je u finalu izgubila od Darka Lazića. Ona je po ugovoru, kao finalistkinja takmičenja, dobila i nagradu da snimi jednu pesmu, koja nije bila neki naročit hit.

2014.godine se iznova isprobala u pevačkim vodama, kada se prijavila na muzičko takmičenje ,,Pinkove zvezde’’, ali tamo nije imala neki zavidan uspeh. Sa estradne scene ubrzo povukla zbog porodične tragedije koja ju je zadesila.

Naime, njen brat, Damijan Dragojlović, student DIF – a i navijač FK ,,Crvena zvezda’’ je ubijen u 26. godini u sred centra Valjeva, a pretpostavlja se da je bio žrtva navijačkog obračuna.

Tokom svoje isprekidane karijere, Nadežda je prešla put od stidljive i primerene plavuše, do vatrene kontroverzne brinete, kakvom je sada prepoznajemo. Inače, ona je mnogo pre ulaska u ,,Zadrugu 1’’ bila veoma dobra prijateljica Slobe Radanovića, te je i pevala na njegovoj svadbi sa Kijom Kockar.

Ipak, tokom ,,Zadruge 1’’, Nadežda je uspela da se žestoko posvađa i sa Slobom i stavi tačku na njihovo dugogodišnje prijateljstvo.

,,Zadruga ’’

Pošto već nije imala zavidnu muzičku karijeru, Nadežda Biljić se oprobala u ulozi reality zvezde. U ,,Zadrugu 1’’ je ušla kao singl devojka, a njen bivši izabranik, Dušan Zdravković, je izašao malo pre nego što je ona ušla u produkcijsku kući ,,TV Pink’’, a sada je u istom programu sa svoja dva bivša partnera, te se očekuje spektakl u skorije vreme.

Nadežda Biljić je zaintrigirala sve zadrugare svojom otvorenošću i iskrenim ispovestima pred njima i širokim auditorijumom. Tako su zadrugari i publika, na primer, saznali da se Nadežda podvrgnula brojnim estetskim intervencijama, te je, nakon učešća na takmičenju ,,Zvezde granda’’ 2008.godine ugradila silikonske implante u grudi i operisala uši, a, nakon izlaska iz zadruge, iskreno je govorila o stavljanju zubnih navlaka i o tome kako više privlači pažnju muškaraca, nego što je to ranije bio slučaj.

Loading...

Nadežda je u ,,Zadruzi’’ iskreno govorila i o patološkoj vezi koju je imala sa jednim starijim čovekom, čije ime nije otkrivala. Ipak, ono što je podelila sa svima je da ju je taj dečko 5 dana držao zaključanu u stanu, bez jela, i da ju je ubijao i fizički i psihički, zbog čega se Nadežda kasnije odala porocima, odala se alkoholizmu, zbog čega je kasnije završila i na lečenju. U njenom izlečenju je veliku ulogu igrao njen veoma dobar prijatelj, Mirko Gavrić, zbog čega ona sama kaže da želi da joj on jednog dana bude venčani kum.

Čak i pored svih ovih priča i čestih svađa koje je imala sa ukućanima, ono što je obeležilo Nadeždin boravak u ,,Zadruzi 1’’ je ništa drugo do njen seksualan čin u kokošinjcu sa Mikijem Đuričićem.

Ova vest je preplavila domaće medije, te su producenti ,, Zadruge 1’’ podigli još veću famu oko toga zarad veće gledanosti, pa su se Miki i Nadežda čak i verili ispred kamera. Njihovi roditelji su ih u potpunosti podržali u ovoj nameri, ali njihova ljubav ipak nije bila dugog veka.

Miki Đuričić je samovoljno napustio ,,Zadrugu 1’’, te je Nadežda izgubila svaki kontakt sa njim. Iako je ona verovala da je njihova ljubav iskrena i čista i da može pobediti sve prepreke, Miki je kasnije izjavio kako tu zapravo i nije bilo značajno jakih emocija, barem ne dovoljno jakih da bi on sa njom stupio u bračne vode, već je sve bilo do dizanja rejtinga, ali je Nadežda sve to pogrešno protumačila.

Nadeždi je bilo potrebno dugo vremena da se oporavi od svog boravka u ,,Zadruzi 1’’, nakon čega je ipak odlučila da učestvuje u ,,Zadruzi 2’’. Sada je u ovom rijalitiju zajedno sa svoja 2 bivša partnera – Banetom Čolakom i Mikijem Đuričićem. Ipak, malo nakon ulaska, Nadežda je pokušala da napusti program.

Naime, došlo je do svađe između nje i Bore Santane, u kojoj je on nju prozvao da samo peva ,,žalopojke’’, što ju je izuzetno povredilo i isfrustriralo, pa je nervozno lupala po kapiji, kako bi je pustili napolje.

Loading...

Još jedno od Nadeždinih priznanja je bilo da, pored svega što je prošla, ona još uvek nije prebolela smrt svog brata i da je još uvek zbog toga na antidepresivima, kako joj se stanje ne bi pogoršalo. Zarad sebe i svog povratka u život kakav je imala pre tog nemilog događaja, najavila je tokom svog učešća u ,,Zadruzi’’ da će se vratiti svojoj karijeri i opet početi da peva.

Ime i Prezime: Nadežda Biljić

Nadimak: Nada; Bilja

Datum rođenja: 1990. godina

Mesto rođenja: Valjevo, Srbija

Zanimanje: reality zvezda; pevačica

Facebook: https://sr-rs.facebook.com/nadezdaofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/nadezdabiljic/

Sponzorisano:

Loading...