Morana Mamić – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

U susednoj Hrvatskoj, Morana Mamić važi za jednu od najuticajnijih javnih ličnosti u svetu mode i stila, te ima i veoma praćen „Instagram“ profil (preti je preko 149 hilada ljudi), a piše i kolumnu za poznati hrvatski modni i life-style magazin „Extravagant“.

Takođe, Morana Mamić je i modna kreatorka, te poseduje svoju kompaniju „One & Only“, putem koje svoje kreacije prodaje putem interneta, pa je u svojoj karijeri postigla mnogo, jer je u početku bila samo „pevačica u pokušaju“, te žena milionera Zorana Mamića, a danas je ostvarena majka, supruga fudbalskog menadžera Jože Palce, te i najbolja drugarica srpske modne blogerke Zorane Jovanović, poznatije kao „Zorranah“.

Morana Mamić – biografija 

Iako u pisanim i digitalnim izvorima nije moguće pronaći tačan datum i mesto rođenja poznate hrvatske preduzetnice i „modne ikone“, ona sama je često isticala da potiče iz jednog baš malog mesta i da je u Zagreb došla kako bi postala pevačica, u čemu nije imala naročito velikog uspeha.

Loading...

Međutim, Morana je u prestonici Hrvatske, imala sreću da brzo upozna jednog od najpoznatijih biznismena iz vrlo ugledne porodice Mamić, te je postala supruga Zorana Mamića, te i snaja vrlo uticajnog ali kontroverznog fudbalskog stručnjaka Zdravka Mamića.

Sa svojim suprugom je prelepa plavuša ubrzo nakon venčanja dobila i sina, ali je on rođen kao dete sa posebnim potrebama, te se nakon razvoda o njemu stara Morana, a Zoran Mamić plaća alimentaciju.

Iako je kao članica porodice Mamić, Morana imala sve što je mogla da poželi, te je kupovala i najluksuznije komade garderobe i akcesoara, putovala širom sveta i imala jednu jedinu bračnu „dužnost“, da u javnosti bude savršena predstavnica „klana Mamić“, ona nije bila srećna jer nije imala ljubav koju je očekivala, te se od supruga Zorana i razvela, ali je zadržala njegovo prezime iz vrlo praktičnih razloga – kako bi se što lakše snašla u sopstvenom biznisu koji je planirala da otpočne.

Danas je Morana udata za fudbalskog menadžera Jožu Palca, sa kojim živi zbog svojih poslova na relaciji London – Zagreb – Švedska, a on je odlično prihvatio i njenog sina iz prvog braka, te u potpunosti ispunio sva njena očekivanja.

Modna imperija Morane Mamić i titula „nekrunisane kraljice Instagrama“ 

Morana Mamić je kako je napomenuto, vlasnica modnog bloga, te „onlajn“ modne kompanije i kolumnistkinja je vrlo prestižnog magazina, a svoj posao je uz malu pomoć prezimena Mamić, otpočela svojim novcem, koji ima vrlo emotivnu priču, koju je lepa blogerka podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži „Instagram“.

Naime, kako Morana kaže, ona je još kao devojka, u jednom magazinu videla sat marke „Rolex“, koji je tada bio za nju preskupa investicija, ali je po svaku cenu htela da ga kupi, no nikako nije uspevala da sakupi dovoljno novca.

Kada je imala polovinu para za željeni sat, i kada je već pomislila da ga nikada neće sebi priuštiti, na njenu veliku radost, u pomoć joj je pritekla njena baka, koja joj je donela iz sela u kome je tad živela drugu polovinu novca za taj sat koji je toliko želela.

Loading...

Kada se razvela od Zorana Mamića, a kako bi otpočela svoj posao, Morana nije želela da iskoristi novac svog supruga, te je na svoju veliku žalost morala da „založi“ preskupi ručni sat, i to joj je kako kaže bila velika tuga, jer ga je smatrala emotivnom uspomenom na svoju baku.

No, taj preskupi časovnik je omogućio Morani da otpočne kreiranje odeće za svoju marku „One & Only“, te da sebi obezbedi početni kapital za putovanja na prestižne modne događaje sa kojih je vrlo umešno izveštavala o najnovijim modnim trendovima, te je ubrzo postala prava „modna ikona“, i počela da radi svoj „Insta story“ i modni blog, sa savetima i često šaljivim komentarima, koji su pratili njene savršene fotografije sa preskupih destinacija i u brendiranoj garderobi veoma traženih kreatora u svetu.

Iako su Moranu mediji često optuživali da fotošopira i mesta na kojima se navodno slika, te i da nosi kopije brendirane odeće ili da originale pozajmljuje od žena iz porodice Mamić, sa kojima je ostala u dobrim odnosima i nakon razvoda, ona se na to ne obazire, već vredno radi, i ima sedište svoje kompanije u elitnom delu Londona, dok njen sadašnji suprug ima firmu u Švedskoj, pa oni često putuju na obe destinacije, ali dolaze i u Hrvatsku.

Nova ljubav Morane Mamić i porodična sreća u kojoj uživa 

Morana je na jednom od svojih luksuznih putovanja u Grac, upoznala vrlo uspešnog fudbalskog menadžera Jožu Palca, te sa njim ubrzo počela da živi i naedugo potom se po drugi put udala.

Kako je svom mužu Joži, Morana koju on od milja zove Mici, ispričala priču o „Rolex“-u, i o svemu što se sa njim dešavalo, kada su bili na jednom zimovanju i gledali izlog poznate marke satova u Švajcarskoj, na pitanje supruga koji sat bi izabrala da ga kupi, ona je pokazala upravo na isti onaj, za koji joj je od svoje penzije pola novca sakupila baka.

Na njenu veliku radost, Joža joj je u ime osme godišnjice braka i u ime njenog rođendana, uz vrlo emotivnu poruku koju je napisao, poklonio upravo taj isti sat, koji Morana nosi sa još više sreće i ljubavi, jer on danas za nju ima kako kaže „dvostruku“ emotivnu vrednost.

Loading...

Poznata „Instagram“ zvezda, koja je kod nas i danas malo poznata, osim zagriženim ljubiteljima preskupih „krpica“, živi sa svojim mužem Jožom, i petnaestogodišnjim sinom, te se često može videti na revijama u Milanu, Njujorku, Londonu i Parizu, kao vrlo uticajna osoba u svetu mode, sa poznatim svetskim blogerkama kao što je i Kjara Feranji.

Ime i Prezime: Morana Mamić

Nadimak: „kraljica Instagrama“; Mici

Datum i mesto rođenja: Hrvatska

Zanimanje: pevačica; modna blogerka; kreatorka; stilista

Visina: /

Težina: /

Facebook: /

Instagram: https://www.instagram.com/morana_mamic/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...