Mirko Gavrić – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Mirko Gavrić, jedan od miljenika ženskog dela populacije već nekoliko godina unazad, jedan je od retkih učenih ljudi koji su kročili u studio TV ,,Pink’’ kako bi pred reality kamerama pokušale da postave ostale javne ličnosti na svoje mesto.

Ipak, pokazalo se da i on ima drugo lice, samo željno publiciteta, koje nije uvek načisto sa sobom preko koga će da pregazi, kako bi postigao šta je, u tom trenutku, najbolje za njega.

Biografija

Mirko Gavrić je rođen 21. Decembra 1982. godine u Beogradu, u kom je završio najpre osnovnu, a potom i srednju Zubotehničku školu.

Loading...

Svoju muzičku karijeru započinje školovanjem u muzičkoj školi ,,Petar Konjević’’ u svom rodnom gradu, u klasi profesorke Anđele Saramandić, odsek solo pevanje, a već sa 15 godina počinje da nastupa kao prateći vokal mnogih poznatih pevačkih imena Srbije.

Na Sunčanim skalama 2005. godine nastupa sa svojom pesmom ,,Ostaviću trag’’, kao jedini kantautor na večeri Nove zvezde, a već par meseci kasnije, sa Arijanom Katavić nastupa na Drugom radijskom festivalu Srbije sa duetom ,,To nije to’’, čiji je on bio autor.

Ova numera je doživela toliki uspeh da je on iste godine dobio nagradu za POP duet 2005. godine na manifestaciji Beogradski pobednik.

Iste godine, u decembru, dobija ponudu od poznate grupe Funky G da bude specijalni gost na njihovoj promotivnoj turneji, koja je trajala godinu dana i u sklopu koje je održano 195 koncerata, sa preko 500.000 posetilaca. Saradnja sa njima se nastavila do 2010. godine, a za to vreme su održali preko 2.000 koncerata.

Krajem sledeće godine objavljuje svoj prvi CD, koji u svega 4 meseca ostvaruje prodaju od 20.000 prodatih CD – ova, zbog čega od strane izdavačke kuće MEGA SOUND, za koju je i snimio CD, dobija nagradu za najprodavanije pop izdanje u sezoni 2006/ 2007.

2008.godine Mirko Gavrić i njegov dobar prijatelj Marko, inače vođa Tropico band – a, otvaraju samostalni studio MIRACO, koji ubrzo postaje izuzetno uspešan, kako na polju muzike, tako i fotografije, video spotova i dizajna.

Drugi duet sa Anabelom Atijas snima 2010. godine, svima dobro poznat ,,Nije do nas’’, čiji je spot u roku od 24 sata postigao do tada rekordnu gledanost na YouTube – u sa 300.000 pregleda i ujedno je bio i prvi domaći spot koji je na ovom sajtu dostigao 1 milion pregleda.

Sledeće godine je Mirko Gavrić potpisao ugovor sa produkcijskom kućom ,,City records’’ i objavio svoj novi singl ,,Artemida’’, a onda i nov duet sa Anabelom ,,Paparazzi’’, koji je naišao na brojne kritike, jer se okretao medijima, kao glavnoj inspiraciji za tekst.

Loading...

Oktobra iste godine snima i trio sa Martom Savić i bugarskom zvezdom Azisom, što mu donosi i veliku popularnost u Bugarskoj.

2012.godine, prvi put u izdanju ,,City Records’’- a, Mirko Gavrić objavljuje svoj drugi studijski album ,,Zrno’’, čiji je ukupan prvi tiraž rasprodat u prvih 36 sati, te je, zbog velike potražnje, štampan u ukupno 7 tiraža. Tog oktobra kreće na svoju prvu turneju kroz Sjedinjene Američke Države, u kojima, sa Miletom Kitićem i Martom Savić, održava 16 koncerata, a već u decembru iste godine objavljuje novu pesmu sa Anabelom ,,Ljubi, ljubi’’, kada prvi put sarađuje i sa Žiletom.

Ova pesma je promovisana u emisiji VIP Room, a u promociji je učestvovalo 24 igrača. Ovaj nastup je, inače, proglašen najboljim nastupom do tada u ovom show – u. Nakon svega 10 dana je snimljen i spot za istu pesmu, na kom je radio tim od preko 100 ljudi.

Avgusta 2014. godine izlazi njegov novi singl ,,Otelo’’, kojim se najavljuje njegov nov projekat, koji je praćen brojnim različitim multimedijalnim idejama.

Sledeće godine, u maju, potpisuje ugovor sa TV ,,Pink’’ da odradi kompletnu muzičku postavu emisije Bravo Show, a već u junu potpisuje sa istom televizijom ugovor kao muzički producent i direktor show – a ,,Pinkove zvezde’’, u kom je bio i glavni član žirija.

Loading...

Reality

Mirko je stekao svoje neprijatelje mnogo pre nego što je ušao u ,,Zadrugu 2’’. Sve je u principu i započeto njegovim provokacijama, koje je upućivao drugim budućim saigračima i protivnicima u ,,Zadruzi 2’’.

Najpre Zoricu Marković, o kojoj je govorio prostakluke, te i Mićom i Miljanom, koji su se udružili u jednom od uživo uključenja protiv njega, gde je čak i preispitivana njegova seksualna orijentacija, te je povezivan i sa Slobom Radanovićem u tom smislu. Sada se među njima spekuliše čak i da je žena koju je on predstavio svima samo paravan, kako bi zamaskirao njegovu privlačnost ka istom polu.

Njegovi prostakluci i prozivke su otišli toliko daleko da je čak i prve večeri, odmah po izlasku iz gondole, Marko Cvetičanin nasrnuo na njega, kako bi se fizički obračunali povodom svega što je osvanulo na Gavrićevom instagram nalogu, zbog čega je Cvetičanin odmah prve večeri u ,,Zadruzi 2’’ završio u zatvoru ,,Zadruge’’, pa je kasnije i diskvalifikovan.

Iako je ,,Zadruga 1’’ završena, problemi koji su se javili tokom nje, gde prvenstveno mislimo na Kockar – Radanović – Đogani trougao, nisu rešeni i još uvek su glavne teme u ,,Zadruzi 2’’. Tu se, kao jedan od bliskih prijatelja sva tri aktera ove drame, našao i Mirko Gavrić, koji je odlučio da, bez ikakvih dlaka na jeziku, prosvetli ostale članove ,,Zadruge 2’’, kao i publiku kraj malih ekrana, šta se tu zapravo dešavalo.

Po njegovim navodima, Luna Đogani i Sloba Radanović su se upoznali kod njega na svadbi, godinu dana pre rijalitija. On je pokušao i da se postavi na Slobino mesto, navodeći da ga je Anabela Atijas lično pitala da pleše sa njenom ćerkom, Lunom.

Pored toga, on je tvrdio da je prisustvovao razgovoru Kije i Slobe veče pre prvog rijalitija, kada je Kija Slobi dala otvorene karte da radi sa svakom devojkom u kući šta želi, dok god se ne zaljubi ni u jednu od njih. Na ovaj način je, čini se, Mirko izgubio nekoliko prijatelja, ali to još uvek ostaje da se sazna u nastavku ,,Zadruge 2’’.

Tokom ove sezone, Mirko je veoma brzo uspeo da se posvađa i sa majkom Miljane Kulić, Marijom Kulić, kada ga je ona napala zbog snimka njenog i Miljaninog razgovora tokom jednog od uključenja u ,,Zadruzi 1’’, koji je on postavio na svoj instagram nalog. Iako je Mirko pokušao da smiri strasti i ubedi Mariju Kulić da je taj snimak slučajno isplivao, iako je njegova jedina namera bila da ga podeli sa par prijatelja, a ne da ismeva majku i ćerku u tadašnjem razgovoru.

Čini se da će Mirku Gavriću taj instagram nalog zaista doći glave jer, od početka rijalitija, nije morao ni da započinje konflikt ni sa jednim protivnikom, jer su svi od samog starta počeli da ga napadaju za različite izjave koje je postavljao na svoj lični account.

Ime i prezime: Mirko Gavrić

Datum rođenja: 21. decembar 1982. godine

Mesto rođenja: Beograd

Zanimanje: Pevač, kompozitor, tekstopisac, producent, reditelj, aranžer, reality takmičar

Instagram: https://www.instagram.com/miracoofficial/

Sponzorisano:

Loading...