Miljana Kulić – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Već drugu sezonu rijalitija ,,Zadruga’’ obeležava baš ona, Miljana Kulić. Miljana je najpre obeležila rijaliti ,,Parovi’’, u kom je učestvovala u nekoliko navrata, da bi u sezoni 2017 ostala u drugom stanju. P

rvu sezonu ,,Zadruge’’ je obeležila najpre svojim brojnim izjavama, a i samom činjenicom da je prva trudnica u Srbiji koja je u drugom stanju ušla u rijaliti.

Zahvaljujući upečatljivom učešću u prvoj sezoni, ni ,,Zadruga 2’’ nije mogla da započne bez njenog ulaska.

Loading...

Ipak, ovog puta nije samo njeno ime dospelo u žižu javnosti, već ime njenog tek rođenog sina, Željka, koji je u rijaliti ,,Zadruga 2’’ ušao kao prva beba koja je ikada bila učesnik nekog rijaliti show – a.

S obzirom na to da je Miljana Kulić još uvek nova u ovim roditeljskim vodama, produkcija rijalitija je odlučila da, pored nje i njenog sina, u ,,Zadrugu 2’’ uđu i njena majka, kako bi joj pomogla da se stara o detetu.

Biografija

Miljana je odrasla u porodičnoj kući Kulić sa ocem Sinišom, majkom Marijom i mlađom sestrom Anom.

Miljana je rođena 1993.godine i u svom rodnom gradu je završila i osnovnu i srednju školu. Ipak, Miljana je u više navrata, zbog svoje preke naravi i problema sa autoritetom, morala da menja osnovne škole, a u srednjoj školi je čak otišla i toliko daleko da je pretila profesorima samoubistvom, ukoliko joj ne zaključe ocenu koja koja joj je bila potrebna da bi imala željeni prosek na kraju školske godine.

Tokom jedne od sezona ,,Zvezda granda’’, jedna komšinica ju je ubedila da je baš ona ta koja će se udati za jednog od momaka koji su učestvovali u takmičenju, te je njena karijera opsesivno – kompulsivnog progonitelja poznatih pevača tada zvanično i započeta.

Najpre je uspela da dođe do broja mobilnog telefona tadašnjeg pobednika, Dušana Svilara, kom je počela konstantno da šalje poruke i zove ga na telefon, sve dok je nije prijavio policiji. Nakon što je dobila opomenu od strane policije, Miljana Kulić je prešla i na druge zvezde, pa su Svilarevu sudbinu na svojoj koži osetili i Mišel Gvozdenović, Darko Lazić, Milan Stanković, Slobodan Vasić i mnogi drugi. Nakon brojnih prijava, Miljani je određeno psihijatrijsko lečenje, gde joj je dijagnostifikovan opsesivno – kompulsivni poremećaj, pa je dobila odgovarajuću terapiju.

,,Maldivi’’ 2015

Sa početkom rijaliti šoua ,,Maldivi’’, primećeno je da Miljana zaista ima potencijala za ovakve vrste programa. Kako je veoma brzo, zbog svog pohoda na neženje čija su lica krasila naslovne strane tabloida, 2015.godine je od televizije ,,Happy’’ dobila poziv da učestvuje u ovom šou programu.

Loading...

Miljanina nepredvidiva priroda, ponekad sulude izjave, zadovoljstvo sopstvenim izgledom i manjak kompleksa, zbog čega je, čak i pored viška kilograma, nosila veoma uzane haljine i često pevala pesme Jelene Karleuše i Seke Aleksić, mogli su da je dovedu daleko u ovom šou programu. Ipak, zbog ,,straha od zatvorenog prostora’’, ona je posle svega 6 dana napustila takmičenje.

,,Parovi’’ 2015

Miljana je, čini se, veoma brzo prevazišla svoj ,,strah od zatvorenog prostora’’, te iste godine učestvovala u ,,Parovima’’, gde je konstantno ulazila u konflikte i zbijala šale na račun drugih takmičara. Tako je, na primer, Igora X namazala šamponom po licu dok je spavao, a Mimi Oro prestravila tako što ju je čudno posmatrala dok je ova spavala.

Zbog konstantnih svađa koje je imala sa ostalim takmičarima, Miljana je bila i nominovana za izbacivanje, ali se ispostavilo da su nominacije bile lažne. Iako je ostali takmičari uopšte nisu voleli zbog njenih izjava i svađa, veoma brzo je postala miljenica publike baš zbog svog britkog jezika.

,,Parovi’’ 2017

Ni sledeća sezona parova nije mogla da prođe bez miljenice gledalaca rijaliti programa, pa je Miljana Kulić opet pronašla svoje mesto na malim ekranima. Ovog puta, Miljana je otišla korak dalje, pa je, kako i sama kaže, na prevaru, sa bivšim mužem Goce Tržan, Ivanom Marinkovićem, začela dete.

Ivan Marinković je odbio da prihvati dete bez DNK analiza, zbog čega je Miljana odlučila da će se o detetu starati sama i da joj Ivan uopšte i nije potreban. Ubrzo, Miljana je diskvalifikovana iz ,,Parova’’.

,,Zadruga 1’’ 2017

Miljanina pauza između rijaliti programa nije potrajala dugo, jer je ubrzo nakon diskvalifikacija dobila poziv da bude učesnica ,,Zadruge 1’’, na suparničkoj televiziji Pink, koja je u to vreme obarala sve rekorde gledanosti. Tako je Miljana ušla u ,,Zadrugu 1’’, kao prva trudnica u Srbiji koja je učestvovala u rijalitiju u drugom stanju.

Loading...

U julu 2018.godine, Miljana Kulić je rodila sina Željka. Iako se činilo kao da je pomirenje na pomolu, beba je ipak ostala sa Miljanom i njenim roditeljima u Nišu, a Ivan se vratio u svoj rodni kraj, pa kasnije ušao u novu sezonu ,,Parova’’.

,,Zadruga 2’’ 2018

Nakon porođaja, Miljana Kulić i Željko su dobili ponudu da se vrate na male ekrane, pa je tako Željko postao i prva rijaliti beba. Za njega je izgrađena posebna prostorija sa svim potrebnim dodacima, a o njemu 24/7 brine profesionalna dadilja.

U šou je ušla i Miljanina majka, Marija, kako bi brinula o ćerki i unuku i sada nam samo ostaje da vidimo i nove momente novopečene majke, koja će zasigurno još jednom obeležiti rijaliti šou.

Ime i prezime: Miljana Kulić;

Nadimak: Miksi, gonič, Miljanica;

Datum rođenja: 1993.godina;

Mesto rođenja: Niš;

Zanimanje: Rijaliti učesnica;

Facebook: https://www.facebook.com/people/Miljana-Kulic/100014176202183

Instagram: https://www.instagram.com/miljana_kulic_/

Sponzorisano:

Loading...