Miljana Kulić – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Miljana Kulić je učesnica reality programa „Parovi“ i „Zadruga“, a u javnosti je postala poznata i po tome što je „proganjala“ neke od „Zvezda Granda“, jer je oduvek bila impresionirana javnim životom, pa joj se na neki način i ostvarila želja, jer je trenutno najpoznatija mlada majka u Srbiji, pošto je u petak 27. jula 2018. godine, na svet donela sina Željka.

Miljana Kulić – biografija 

Miljana je rođena u Nišu, 1993. godine, te je u rodnom gradu završila osnovnu školu, koju je pak menjala nekoliko puta jer je bila već tada vrlo problemnatična, a kada je potom upisala srednju Pravno-birotehničku školu u istom gradu, jednom prilikom je pretila samoubistvom ukoliko joj se ne zaključi ocena koja joj je trebala da „popravi prosek“.

Miljana je sa jednom svojom komšinicom, počela da prati „Zvezde Granda“, te je ubedila samu sebe da može da ostvari emotivnu vezu sa nekim od takmičara, i najpre je proganjala pevača Dušana Svilara, do čijeg je broja telefona došla, i koji ju je kasnije prijavio policiji, jer mu je upućivala razne pretnje kada nije želeo da se vidi sa njom i da joj „uzvrati ljubav“.

Loading...

Nakon mladog Svilara, na Miljaninoj meti su se našli i Darko Lazić, Mišel Gvozdenović, Milan Stanković, Slobodan Vasić, Nemanja Stefanović i mnogi drugi pevači.

Zbog svog ponašanja, a po prijavama za uznemiravanje pomenutih pevača, Miljana je završila u policiji, kada je naloženo njeno psihijatrijsko ispitivanje, te je i utvrđeno da ona pak pati od jedne forme OKP-a (opsesivno-kompulsivnog poremećaja), i sud joj je uz meru zabrane prilaska ovim pevačima „Granda“, naložio i hitno psihijatrijsko lečenje.

Međutim, čelnici produkcije šou programa „Maldivi“ na TV „Happy“, videli su u Milljani pravu osobu za reality, te je ona postala učesnica pomenutog šou programa već početkom 2015. godine, kada se ispoostavilo da je veoma zanimljiva, ali i iskrena i neposredna, pa je iskreno pričala o sebi i svom životu i već tada je stekla simpatije brojnih gledalaca ali i cimera.

Uprkos vidljivom višku kilograma, Miljana je smatrala da treba da se oblači „po najnovijoj modi“ te se po ceo dan u reality programu šetala previše napadno našminkana i na visokim potpeticama i prekratkim haljinama, te je izgledala kao da je odevena za scenski nastup.

Reality život Miljane Kulić – nova zvezda šou programa je rođena 

Miljana je u reality programu „Maldivi“, uspela da izdrži samo šest dana, jer kako je kasnije rekla ima i poremećaj povezan sa strahom od zatvorenog prostora.

Međutim, već krajem 2015. godine, ona je ušla u reality „Parovi“, gde je imala „istupe“ koji se i danas prepričavaju, a kada je prestravila starletu Mimi Oro, jer ju je posmatrala dok je ova spavala, te je pevaču Igoru X namazala šampon po licu, dok je takođe spavao.

U istoj sezoni „Parova“, Miljana je udarila slučajno Vesnu Rivas te je bila zbog toga nominovana za izbacivanje, ali se kasnije ispostavilo da su nominacije i glasanje bili lažni.

Loading...

Tada je objavljeno da je Miljanin nedeljni honorar oko 800 evra, a njena velika podrška bili su pak njeni roditelji, koji su stalno isticali da se ponose svojom ćerkom.

Kako je Miljana bila vrlo zanimljiva za reality „Parovi“, ona je postala učesnica i naredne sve sezone, da bi pak u sezoni koja je emitovana 2017. godine, ona ostala u drugom stanju sa Ivanom Marinkovićem, koji je bivši muž Goce Tržan.

Iako su se u početku veoma lepo slagali, na kraju je došlo do velike svađe između Miljane i Ivana, te je on izrazio sumnju da je dete uopšte njegovo, zbog čega je Miljana odlučila da će postati samohrana majka i da Marinkovićevo prezime neće dati svom sinu.

U svemu ju je podržala njena majka Marija, koja je istakla da će svojoj ćerki uvek pomagati u odgajanju sina, i da nije potrebno da se Ivan uopšte u to sve meša.

Mediji su naravno o svim dešavanjima pitali i poznatu pevačicu Gocu Tržan, sa kojom Ivan ima iz braka ćerku Lenu, a ona je vrlo oštro odgovorila da Ivanovo dete nikada neće prihvatiti kao Leninog brata, te da će pak njena mezimica kada postane punoletna odlučiti da li želi dabude u kontaktu sa Ivanovim i Miljaninim sinom.

Iako je Miljana diskvalifikovana iz „Parova“, konkurentska TV emisija „Zadruga“ je u tome baš videla pravu priliku, te je Kulićeva postala takmičarka popularnog reality-ja na TV „Pink“, gde je često kritikovala vezu Lune i Slobe i bila na strani Kije Kockar.

Loading...

I u „Zadruzi“ je Miljana postala omiljena učesnica, te je stigla do samog finala, a od zarađenog novca je renovirala kuću u Nišu, te pripremila i sobu za svog mezimca kome je već u toku šou programa smislila ime Željko.

Jedna od najzanimljivijih Miljaninih izjava je da joj je ginekolog odobrio da puši cigarete u trudnoći, ali samo pod uslovom da „pućka“, te da nikako „ne uvlači“ dim, jer bi to onda bilo štetno za bebu.

Miljana je po izlasku iz „Zadruge“, nekoliko puta pravila prave skandale u porodilištu u Nišu, kada se u par navrata javljala u hitnu službu u sred noći, bojeći se da sa njenim detetom nešto nije u redu, jer nije osećala njegove pokrete u stomaku.

Poznata reality zvezda se porodila 27. jula 2018. godine, te je na svet donela malog Željka, kome je dala svoje prezime, iako je Marinkoviću dozvolila da vidi svog sina, ali je ostala pri odluci da mu neće dopustiti da se u knjigu upiče kao detetov otac.

Nekoliko dana kasnije Miljana je izašla iz porodilišta sa svojim sinom, gde su joj roditelji i sestre Tijana i Ana, kao i mnogobrojna familija i komšije organizovali žurku za doček, a na društvenim mrežama je dobila brojne čestitke od nekadašnjih reality cimera – Nenada Marinkovića Gastoza, Kije Kockar, Slobe Radanovića, kao i Lune Đogani, i mnogih drugih, a čestitke su joj uputile i veoma brojne estradne zvezde, koje su je zavolele kao neposrednu i iskrenu osobu, pa je tako čak na svom „Facebook“ profilu čestitku uputila i legendarna pevačica Zorica Brunclik.

Dalje planove Miljana će pre svega prilagoditi svom sinu, ali iako je imala želju da se ostvari kao pevačica, po svoj prilici će biti učesnica i „Zadruge 2“, ovaj put sa svojom bebom Željkom, koji je i već dobio nadimak „reality beba“, a Miljana trenutno pregovara sa produkcijom o svim vrlo dataljnim uslovima ulaska u „Zadrugu 2“, kao i o visini honorara.

 Ime i Prezime: Miljana Kulić

Nadimak: Miljanica, „Gonič“ (jer je proganjala neke od „Zvezda Granda“)

Datum i mesto rođenja: 1993. godina, Niš, Srbija

Zanimanje: reality takmičarka

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/people/Miljana-Kulic/100014176202183

Instagram: https://www.instagram.com/miljana_kulic_/;

https://www.instagram.com/miljanicakulic/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...