Miljana Arsić – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Popularna „bliznakinja Arsić“, Miljana, jedna od sestara koje plene lepotom i šarmom i koje su ušle u „Zadrugu 2“, poznata je publici kraj malih ekrana kada je sa svojom sestrom bila najpre učesnica a potom i voditeljka reality programa „Hotel Maldivi“ na TV „Happy“, te je u „Zadruzi“ pretio da nastane haos kada se otkrilo da je ona bila u kratkoj romansi sa dečkom starlete Stanije Dobrojević poznatim Crnogorcem Vladimirom Tomovićem, o čemu oni mudro ćute, ali je to pak majka Miljane Arsić u medijima priznala.

Kako je kršni Vlada diskvalifikovan iz „Zadruge“ a Stanija je reality privremeno napustila zbog zdravstvenih problema, do očekivanog skandala nije ni došlo, te je Miljana sada nakon što je pak „preživela“ nominaciju za potrčka, ostala da se takmiči u reality-ju sa sestrom Nevenom.

Pogledajmo u nastavku teksta Miljaninu biografiju.

Loading...

Miljana Arsić – biografija

Popularna Miljana Arsić je rođena u Beogradu, gde je završila školovanje, te i diplomirala je na jednom privatnom fakultetu, te stekla diplomu iz oblasti kulture i medija, a takođe se kao i njena sestra bliznakinja bavi aktivno fitnesom i uspešna je u poslu PR-a.

Manje je poznato da Miljana pored sestre Nevene, koja je njena identična bliznakinja, ima i još jednu mlađu sestru, a vrlo je vezana za majku Slađanu Arsić, kao i za svoju baku od koje kaže uvek dobija najbolje savete.

Kako je majka bliznakinja Arsić otkrila, Miljana i Nevena su potpuno identične, i to su vrlo rado koristile u raznim situacijama još od detinjstva, ali se ipak razlikuju po mladežima koje imaju na licu, i koji je kod jedne sestre na levoj, a kod druge na desnoj polovini lica.

Sada ćemo saznati više o Miljaninom učešću u rijalitima.

Miljana Arsić – privatni život i učešće u reality programima „Maldivi“ i „Zadruga 2“

Vrlo je zanimljivo da su Miljana Arsić kao i njena sestra Nevena oduvek volele da se eksponiraju u medijima i da im imponuje i prija pažnja javnosti, te su se 2015. godine obe odlučile da uđu u reality „Maldivi“, ali su ubrzo dobile od producenata TV „Happy“ ponudu da vode ovaj program, umesto da se u njemu takmiče, što su one prihvatile, i bile su aktuelne na malim ekranima jedno vreme, ali su posle toga „nestale iz medijskog fokusa“.

Međutim, svi oni koji poznaju Miljanu i Nevenu znaju da su one aktivne u noćnim provodima, i da vole da se druže sa poznatima, te su uvek doterane i vrlo atraktivne, a osim što su pak nekoliko puta menjale boju kose, ugradile su i silikonske implante u grudi i imale nekoliko intervencija na licu.

U medijima se čak pojavila i informacija da dve sestre dele momka, transrodnu osobu koja se zove Stanko, ali one su to odbile da komentarišu u medijima, te je Miljana izjavila da ona pak u „Zadrugu 2“ ulazi kao slobodna devojka, i da su joj osnovni motivi za učešće u reality programu slava, novac i popularnost koje obožava, kao i činjenica da joj to može doneti pak nove poslovne angažmane iz njene struke, i brojne poznate klijente jer se kako je rečeno bavi fitnesom, te je i lični treber, a ujedno radi i kao PR menadžer.

Loading...

Zanimljiva je činjenica da dve plavuše Miljana i Nevena Arsić imaju potpuno ista interesovanja i da se identično oblače, imaju isti ukus za muškarce, bave se istim profesijama i imaju identične stavove i mišljenja.

Zato će biti interesantno videti šta će da se dogodi kada jedna od sestara Arsić i ispadne iz takmičenja, a druga ostane da se bori za dalji plasman, odnosno da li će one tada moći da se razdvoje ili će ako jedna izađe da za njom krene i druga sestra.

Miljana je u „Zadruzi 2“ ostvarila i strasnu romansu sa Jovicom Putnikovićem, koji je na početku bio sa Minom Vrbaški, a da li će romansa da opstane ostaje da se vidi u daljem periodu, pošto je Putniković već dobio epitet zavodnika, i ima običaj da se udvara skoro svakoj slobodnoj učesnici reality-ja.

Ipak je nakon što je sa Miljanom bio postavljen za takozvanog „potrčka“ i nakon što su se zbližili u sobi za izolaciju, izgledno da je umesto Mine odabrao Miljanu Arsić, i da sa njom za sada dobro funkcioniše kao par.

Ime i Prezime: Miljana Arsić

Nadimak: Mićko; Miksi; Micko

Loading...

Datum i mesto rođenja: Beograd, Srbija

Zanimanje: TV voditeljka; PR; fitness trener; diplomirani komunikolog; reality takmičar

Visina: /

Težina: /

Facebook: /

Instagram: https://www.instagram.com/miss_micko/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...