Marko Petrušević – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Mladi Marko Petrušević je postao poznat kao takmičar „Pinkovih zvezda“, te je sada i učesnik reality programa „Zadruga 2“, a njegov otac je poznati komičar i glumac Branislav Petrušević poznatiji po nadimku Petrući.

U nastavku saznajte više o Markovoj biografiji.

Marko Petrušević – biografija

Marko je kako je i napomenuto sin Branislava Petruševića Petrućija, poznatog komičara i rođen je u Beogradu, a pre dve godine je učestvovao u takmičenju „Pinkove zvezde“, gde je oduševio žiri svojim talentom.

Loading...

Mladić je tada u muzičkom takmičenju rekao da ga otac podržava jer zna da ne namerava da se ozbiljno posveti pevačkoj karijeri, te je pokazao i da je duhovit na poznatog oca, a za sebe ističe da voli i da popije i da se potuče, te da mu je otac pred ulazak u „Zadrugu 2“ dao nekoliko važnih saveta, ali ga je pre svega zamolio da pazi kako se ponaša i šta priča kako ne bi obrukao porodicu.

Kao svoj motiv za ulazak u reality, Marko Petrušević je naveo da je odluka došla iznenada jer on voli sve da proba u životu, te iako je pobrao sve simpatije u pevačkom takmičenju dve godine pre ulaska u „Zadrugu 2“, on kaže da ne namerava da po svaku cenu postane poznati pevač, mada voli muziku i da su mu u žiriju velike zvezde savetovale da počne profesionalno da peva i da se muzički usavršava.

Mladi Marko je ponosan što je od oca nasledio talenat za imitaciju, te ne isključuje mogućnost da se jednoga dana oproba i kao glumac, i ističe da ga Petrući najpre nije podržao u odluci da postane reality takmičar, ali da je na kraju popustio, te da ga je zamolio da se potrudi da previše ne pije i da se ne svađa i fizički ne obračunava sa ostalim ukućanima, jer je sklon raznim veoma ekscesnim situacijama još od tinejdžerskih dana.

Sada ćemo saznati kako se Marko snalazio u rijalitiju.

Marko Petrušević – od pevačkog talenta u „Pinkovim zvezdama“ do reality takmičara

Za sebe mladi Marko Petrušević ističe da je vrlo iskren i dobar drug, ali da je jako „kratkog fitilja“ i da je temperamentan, te i da olako plane i kaže ili uradi ono što ne misli, te da se posle pokaje, ali je i naglasio da je vrlo i „nezgodan“ posebno kada popije i da nije preporučljivo da se ostali učesnici sa njim „kače“ i sukobljavaju.

Iako ne tako rado govori o privatnom životu, Marko je istakao da ima devojku koju ne bi prevario u „Zadruzi 2“, te da nema nikakve šanse da on bude kao Luna Đogani u prvoj sezoni istog reality programa, tako da u tom kontekstu jeste veliki karakter i poštuje osobu sa kojom je u vezi.

Jedna od najsmešnijih situacija se dogodila kada je temperamentna Nišlijka Miljana Kulić u toku razgovora sa Markom njega pitala da li misli da je ona lepa, te kada je on odgovorio da jeste i da voli malo „popunjenije devojke“, te da je dovoljno da smrša još oko četri kilograma, ona je bila toliko ushićena da mu se približila kao da želi da ga poljubi, posle čega je on ustuknuo i rekao joj da ima devojku, pa je situacija ispala i više nego komična.

Loading...

Kada je tokom jednog sastanka u „Zadruzi 2“, Marko Petrušević, koga kao i njegovog oca zovu Petrući, rekao za starletu Staniju Dobrojević da nije iskrena prema Vladimiru Tomoviću, te da nema njega „našao bi se neki drugi Vladimir“.

Čitava situacija je za malo izmakla kontroli, te se dvojica momaka umalo nisu potukla, jer je sada već diskvalifikovani Vlada Tomović zahtevao od Marka izvinjenje za Staniju, što temperamentni Petrući na kraju jeste ispoštovao i starleti je rekao da se iskreno izvinjava i ona je to i prihvatila.

Za svoju devojku Marko ističe da nije iz estradnog sveta i da mu se nikada ne bi pridružila u reality programu, ali smatra da on može da bude izuzetak i da bude primer da se iz takmičenja može izaći „čista obraza“ i veran osobi koju iskreno voliš.

Marku je veoma bitna podrška porodice i pre svega njegovog poznatog oca, jer mu je on uzor i oslonac za sve što radi, te je tako i u vezi njegove pevačke karijere koju u „Zadruzi 2“ pokušava malo i da „ispromoviše“, bilo spekulacija da je upravo Petrući molio stručni žiri da njegov sin prođe u jednom od krugova „Pinkovih zvezda“, ali je Marko tada ipak ispao iz daljeg takmičenja.

Ime i Prezime: Marko Petrušević

Nadimak: Petrući

Loading...

Datum i mesto rođenja: Beograd, Srbija

Zanimanje: pevač; reality takmičar

Visina: /

Težina: /

Facebook: /

Instagram: https://www.instagram.com/marko_petrusevic/

Twitter: /

YouTube: /

Web stranica: /

Sponzorisano:

Loading...