Marko Miljković – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Marko Miljković će, bez obzira na sve svoje postupke u novijoj istoriji, ipak širem auditorijumu ostati upamćen po ”jorgan planini” iz prve sezone ,,Velikog brata”, u kojoj je učestvovao 2006. godine i u kojoj je započeo reality romansu sa Enom Popov, sa kojom je ovaj samodeklarisani DJ kasnije vodio i takmičenje ,,Zvezde granda”, u sezoni 2006/2007, kada je pobedio Dušan Svilar.

Biografija

Marko Miljković je rođen 30. novembra 1983. godine u Brusu, u kom je završio i osnovnu i srednju školu, nakon koje je upisao Višu poslovnu školu u Beogradu.

Kao mali je trenirao košarku, ali je pokazivao i veliku naklonost prema muzici, te je, nakon preseljenja u Beograd, često puštao muziku u različitim klubovima, te je samoproklamovani DJ odlučio da nastavi da se bavi ovim pozivom.

Loading...

Do sada je Marko Miljković kao DJ radio u Beogradu, Makedoniji, Švajcarskoj, Nemačkoj, Austriji, Grčkoj, Kipru, te 2013. godine snimio i pesmu ,,Beograd”, a pojavljivao se i u velikom broju spotova svojih kolega muzičara.

S obzirom na to da Marko Miljković važi za velikog zavodnika, taj aspekt njegovog života je najintrigantniji medijima, zbog čega se, tokom njegovih učešća u različitim reality show programima, oni i trude da najviše iskopaju.

Ipak, iako do konkretnih imena ne uspevaju da dolaze, Marko Miljković otvoreno govori o svojim osvajačkim sposobnostima, te da je, zahvaljujući svojim nastupima, koji traju aktivno od 1996. godine, i svom fizičkom izgledu, uspeo da pridobije simpatije ženskog dela populacije, te da je te simpatije mnogo puta i okrenuo u svoju korist.

Čak i pre svog prvog i jedinog singla ,,Beograd”, sa kojim i nije postigao neki zavidni uspeh, Marko Miljković je radio sa brojnim estradnim umetnicama, te je sa Jelenom Mrkić i Slađanom Ivanišević 2011. godine snimio numeru ,,Beograd – Novi Sad”.

Marko Miljković je još i pre ulaska u reality show ,,Veliki brat” važio za velikog zavodnika, a svoju titulu je opravdao odmah po ulasku u reality, započevši romansu sa Enom Popov, koja je danas poznata pevačica i majka prelepe devojčice, a njih dvoje su, osim što su postali i prvi reality par na Balkanu, bili i prvi reality par koji je bio intiman ispred kamera, ispod veoma poznate ”jorgan planine”.

Ovaj par je nastavio romansu i van reality – ja, te su i zajedno bili voditelji jedne sezone takmičenja ,,Zvezde granda”. Ipak, Marko i sam priznaje da je izuzetno ljubomoran tip, a, nakon njihovog raskida, u medijima su se pojavili navodi i da je par raskinuo nakon što je Marko, u jednom od naleta ljubomore, fizički nasrnuo na svoju izabranicu, ali ni jedna od strana nikada nije govorila o ovome u javnosti.

Posle Ene Popov, Marko Miljković je dovođen u vezu sa brojnim poznatim ličnostima, ali je i promenio veliki broj devojaka koje je upoznavao na svojim nastupima. Inače, u Švajcarskoj je čak i bio ljubavnik udate žene, od čijeg muža je kasnije i pokušao da pobegne, a njegova drugarica je kasnije izjavila kako je u jednoj automobilskoj nesreći dotična žena izgubila bebu, o kojoj Marko, do izjave svoje drugarice, nije ni znao.

Neko vreme je bio u vezi sa manekenkom i misicom, Deom Tošić, sa kojom je ušao i u ,,Parove” 2012. godine, ali je ovaj par, zbog njegovih čestih izliva ljubomore, ispred kamera i raskinuo ubrzo nakon ulaska u ,,Parove”.

Loading...

Reality

Kao što već svi dobro znamo, Marko Miljković se pojavio u prvoj sezoni reality show – a ,,Veliki brat”, 2006. godine. On je tada započeo romansu sa Enom Popov, a imao je i brojne izjave koje su se dugo prepričavale, mahom kroz podsmeh.

U ,,Velikom bratu” mu je najbolja prijateljica postala zanosna plavuša Danijela, a Marko je tada izgubio i mogućnost da zaradi 1 milion evra, kada je dobio zadatak od Velikog brata da u snu nauči portugalski jezik.  Tokom svog učešća u ,,Velikom bratu”, Marko Miljković je ostao primećen kod velikog broja žena, ali i izazove zavist velikog broja muškaraca. Ipak, postojao je i veliki broj onih koji su gledali Marka Miljkovića i Enu Popov kao celinu, te su navijali da romansa ovog para preraste u nešto više.

Ipak, spletom različitih okolnosti koje nisu poznate medijima, ovaj par se razišao i krenuo svojim putem – Ena Popov se afirmisala kao pevačica i počela aktivno da gradi svoju karijeru, nakon čega se i udala i dobila prelepu ćerkicu, a Marko Miljković se vratio svom starom životu, svojoj karijeri DJ – a, koja je ipak krenula uzlaznom putanjom, te je obišao mnoge evropske države zahvaljujući svom poslu, i zavođenju žena.

Sledeći reality u kom je učestvovao je emitovan skoro celu deceniju kasnije i to su bili ,,Parovi” na TV ,,Happy”, u koji je Marko Miljković ušao sa svojom tadašnjom devojkom, Deom Tošić. Iako je poenta njihovog ulaska bila da pobede kao najjači par u takmičenju, Dea i Marko Miljković su ispred milionskog auditorijuma, zbog njegovih čestih izliva ljubomore, raskinulisvoju vezu.

2015. godine se Marko Miljković oprobao u reality show – u ,,Farma” na TV ,,Pink”, ali ovde nije imao neki zavidan uspeh. Najpre zato što je jedan od takmičara te sezone ,,Farme” bio Kristijan Golubović, a, pored njega, i starleta Stanija Dobrojević, koja je i odnela pobedu te sezone.

Loading...

2016. godine, Marko Miljković je rado ušao i u ,,Zadrugu”, gde se veoma brzo našao na tapeti ženskog dela ukućana, te je i sam priznao da gaji simpatije prema blogerki Luni Đogani. Iako je njeno srce u prvoj sezoni ,,Zadruge” pripalo Slobi Radanoviću, mediji su, nakon završetka prve sezone, u nekoliko navrata spekulisali da su nakon izlaska Luna Đogani i Marko Miljković započeli romansu.

Tokom date sezone, Marko Miljković je uspeo da zarati i sa reality trudnicom, Miljanom Kulić, kao i sa Nemanjom Janjuševićem Janjušom i Lepim Mićom.

U sred sezone je Marku Miljkoviću i preminula baka, za koju je bio izuzetno vezan, te je on na neko vreme i napustio takmičenje, kako bi bio sa svojom porodicom i prisustvovao sahrani svoje bake.

Tokom boravka Marka Miljkovića u ,,Zadruzi”, mediji, te i sami ukućani, su došli do saznanja da je jedan od motiva Marka Miljkovića za ulazak u ,,Zadrugu” bekstvo od srditog supruga svoje ljubavnice, sa kojom je imao romansu dok je živeo i radio u Švajcarskoj. Markova bliska prijateljica, Marijana, je čak jednom prilikom, tokom jedne od emisija, potvrdila navode da je Marko Miljković imao aferu sa udatom ženom, ali je i obavestila, kako gledaoce, tako i samog Marka, da je dotična žena ostala u drugom stanju. Ipak, dodala je da je ista žena u skorije vreme imala saobraćajnu nezgodu, u kojoj je izgubila bebu, što je samo bio dodatni šok za Marka Miljkovića.

Iako ni u jednom reality show programu do sad Marko Miljković nije postigao neki zavidan plasman, činjenica je da mu ova medijska pažnja izuzetno prija, te nije isključeno da ćemo ga i u narednim godinama gledati kao jednog od takmičara emisija ovog tipa. Ko zna, možda Marko postane još jedan od povratnika ,,Zadruge”, pa ga budemo gledali i kao aktera nove ”jorgan planine” akcije.

A možda se, sa druge strane, Marko napokon i primiri i digne svoju karijeru na nov nivo, a u međuvremenu i upozna svoju srodnu dušu, zbog koje će zaboraviti sve farse i flertove koje je imao do sada. 

Ime i prezime: Marko Miljković

Nadimak: DJ Marko

Datum rođenja: 30. novembar 1983. godine

Mesto rođenja: Brus, Srbija

Zanimanje: Dj, muzičar, reality takmičar

Facebook: https://sr-rs.facebook.com/DJMarkoOfficial/

Twitter: https://twitter.com/djmarkoofficial

Instagram: https://www.instagram.com/marko.miljkovic/?hl=sr

Sponzorisano:

Loading...