Marija Kulić – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Marija Kulić je ušla u ,,Zadrugu 2’’, kao majka Miljane Kulić i baka ’’Prve reality bebe’’, Željka, kako bi svojoj mezimici pomogla oko nege bebe, a ubrzo je pokazala i na koga Miljana ima temperament, dobro poznat čitavoj naciji. Kako je njen suprug, Siniša, izjavio, njih dvoje se već 25 godina ne razdvajaju, ali razume da, zbog ćerke, ona mora da uđe u ,,Zadrugu 2’’.

2017.godine su Marija i Siniša bili privedeni zbog sumnje da su bacili ,,Molotovljev koktel’’ u kuću tadašnje suparnice njihove ćerke – Sanje Sandži Barumas. Ipak, oni su tada imali jak alibi – Siniša je u to vreme imao operaciju glasnih žica, a Marija je čak i tvrdila da nema ideju ko je ta Sanja, ali da razume službenike, koji su morali da postupe po svojoj dužnosti. Zbog jakog alibija i nedostatka dokaza, ovaj bračni par je ipak pušten na slobodu i povučene su sve optužbe protiv njih.

Biografija

O Mariji Kulić se još uvek ne zna dovoljno, ali ona i njena porodica kroz različite razgovore daju sve više informacija o ,,Mami Kulić’’ i ,,Baki prve reality bebe’’.

Loading...

Marija je rođena u Nišu, gde je i završila školu. Veoma rano je ostala bez oca, zbog čega je i prebrzo odrasla i, kako njen suprug Siniša kaže, naučila da ide jaka kroz život i bori se za sebe, zbog čega i ,,nema dlaka na jeziku’’.

Udala se veoma mlada i sa svojim suprugom, Sinišom Kulić, ima dve ćerke – Miljanu i Anu.

Iako je sada prvi put ušla u neki rijaliti, Marija Kulić je poznata gledaocima još od samog početka karijere njene starije ćerke, Miljane, u ovakvoj vrsti programa jer joj je, i preko telefonskih i uživo uključenja, uvek bila najveća podrška.

Marija je i inače veoma mladolika, zbog čega su je u uživo uključenjima često mešali sa Miljaninom sestrom, barem u početku.

Oblači se izuzetno provokativno i često je mogla da bude viđena sa starijom ćerkom u noćnim provodima. Ipak, pre ulaska u ,,Zadrugu 2’’, Marija je ubrizgala botoks, kako bi izgledala još mlađe.

,,Zadruga 2’’ 2018

Od kako je Miljana Kulić prvi put kročila u produkcijsku kuću ,,Happy’’, Marija Kulić je bila uz nju i svojim ponašanjem i rečima podrške oduševila publiku. Vremenom, njena podrška se sve više osećala u svakom njenom postupku, što je i okuražilo njenu stariju ćerku da bude ono što jeste.

Kada je Marija od produkcije ,,TV Pink’’ dobila ponudu da uđe u ,,Zadrugu 2’’ sa svojom ćerkom i unukom, ona je to prihvatila bez razmišljanja, jer je smatrala da je potrebna ćerki u ovoj tranziciji. Ipak, odmah pri ulasku u rijaliti, Marija se istakla sama po sebi, naročito zahvaljujući svim uvredama i svađama sa ostalim Zadrugarima.

Loading...

Do sada je Marija uspela da uđe u konflikt sa Aleksandrom Subotić, malu Minu Vrbaški nazvala prostitutkom, a najžešću svađu je imala sa svojim sada zakletim neprijateljem – Lepim Mićom. U svađi sa njim je upotrebila brojne izraze koji nikako ne priliče jednoj dami, a sve sa namerom da se sa njim posvađa ,,na njegovom nivou’’.

O ovom incidentu je ispitivan i njen suprug i otac njene dece, Siniša Kulić, koji je i dalje imao o svojoj supruzi samo reči hvale i razumevanja.

Ipak, iako do sada najveća podrška svoje starije ćerke, Miljane, tokom svih učešća u ovakvim programima, nakon ulaska u ,,Zadrugu 2’’, Marija Kulić je uspela i da u nekoliko navrata verbalno povredi i svoju mezimicu.

Najpre u jednoj od organizovanih igara, gde je trebalo da imitira svoju ćerku Miljanu, a zatim i izjavom o Miljaninom detetu.

Naime, od samog početka romanse Miljane Kulić i Ivana Marinkovića, Marija Kulić je pratila sve detalje njihove veze. Miljana je imala potpunu podršku svoje majke, ali se, s obzirom na sve, Marija veoma razočarala u oca svog unuka, te je imala još kontroverznije izjave.

Naime, novac od honorara koji je Miljana zaradila svojim učešćem u ,,Zadruzi 1’’, a i novim honorarom koji će u ,,Zadruzi 2’’ zaraditi i majka i ćerka, je trebalo da ode na čuvanje u banku, kako bi se malom Željku obezbedilo školovanje na svetskim prestižnim fakultetima kad odraste.

Loading...

Ipak, sada je Marija malo promenila izjavu, te je odlučila da će jedan deo otići na školovanje prvenca porodice Kulić, dok će drugi otići na njegove estetske operacije kada bude dovoljno stasao, kako ne bi imao nikakvih sličnosti sa svojim ocem.

Ovakva izjava ne samo da je ostavila sve gledaoce i Zadrugare u šoku, već je i iznervirala i rasplakala Miljanu.

Po svemu sudeći, Miljana nije jedina kontroverzna članica Kulić klana, te se u ovoj sezoni, kada ima pojačanje, očekuju još burnije situacije, nego u pređašnjim rijalitijima. Ko zna, možda se u ovom ili nekom od sledećim programima uključe i preostali članovi – Siniša i Ana, pa ćemo imati pravi porodični šou program sa 3 generacije.

Ime i prezime: Marija Kulić;

Nadimak: ,,Mama Kulić’’;

Mesto rođenja: Niš, Srbija;

Zanimanje: reality učesnica

Facebook: https://www.facebook.com/people/Marija-Kulic/100011225707346

Instagram: https://www.instagram.com/marijakulicstar/

Sponzorisano:

Loading...