Lepi Mića – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Lepi Mića je još jedan od reality takmičara koji je na vreme shvatio pravila igre reality show – a, te je, zahvaljujući svađama u kojima je učestvovao već obeležio novu sezonu ,,Zadruge’’.

Biografija

Miroslav Pržulj, svima poznatiji kao Lepi Mića, rođen je 1. januara 1959. godine u Sarajevu, u Bosni i Hercegovini. Nakon završetka osnovne škole, Mića je u Sarajevu radio kao konobar, kako bi mogao da finansira svoju buduću muzičku karijeru, a u međuvremenu je upisao Srednju muzičku školu.

Svoju karijeru je pod imenom Lepi Mića započeo 1989. godine i do sada je snimio 9 albuma. Tokom rata u Bosni i Hercegovini se preselio u Beograd, gde i dan – danas živi u stanu svoje supruge sa njom i njihovom ćerkom Sarom.

Loading...

Mića se može pohvaliti veoma opširnim muzičkim opusom, ali i sam smatra da njegova karijera nije dostigla svoj pravi potencijal, jer su mu pesme inače nacionalnog karaktera, što nikako nije dobro prihvaćeno na Balkanu, mada ni igde u svetu, ali se među njegovim pesmama mogu naći i brojne pesme ljubavnog karaktera.

Mnogi ljubitelji reality programa pamte njegove brojne svađe sa različitim takmičarima, te ne sumnjamo da će i ova sezona ,,Zadruge’’ biti prošarana još nekim njegovim konfliktom i kreativnom, priprostom, psovkom upućenoj nekom od takmičara programa. Ipak, svesni smo da ništa od toga nije samo gluma pred kamerama, kako bi obezbedio svoj položaj na malim ekranima.

Naprotiv, Lepi Mića nikada i nije imao dlaka na jeziku, a komentare o svojim kolegama, javnim ličnostima, i svoje lične stavove nikada nije krio, te je često i pre početka reality programa često ,,analizirao’’ i ulazio u konflikte sa ostalima. Žute štampe su naročito neko vreme bile preplavljene njegovim komentarima o Šerifu Konjeviću.

Reality

Lepi Mića je sam po sebi izuzetno kontroverzna ličnost, zbog čega se veoma lepo snašao u reality vodama, u kojima pliva već izvesno vreme.

Prvi put smo ga, iza objektiva reality kamera, videli 2013. godine, kada se takmičio u reality show – u ,,Farma’’. On se već tada pokazao kao izvrstan reality igrač, koji, zahvaljujući svom britkom jeziku, praktično ,,prikove’’ gledaoce kraj malih ekrana. Njegovi govori su, na početku te sezone ,,Farme’’ varirali od najvulgarnijih psovki upućenih bilo muškom bilo ženskom delu takmičara, pa sve do teških govora mržnje, zbog čega je i diskvalifikovan.

Ipak, bio je dovoljno racionalan da se kasnije i izvini javno zbog nekih od svojih izjava. Ipak, čini se da se i ne kaje iskreno zbog svega što je izgovorio jer je kasnije izjavio i da je on zapravo veliki nacionalista, te da ga je to sprečavalo da ostvari muzičku karijeru koju ustvari zaslužuje.

Iako se nije baš prikazao u dobrom svetlu tokom prvog učešća u reality programu, produkcija televizije ,,Pink’’ je u njemu videla veliki potencijal, zbog čega je bio pozvan da učestvuje u svim sezonama ,,Farme’’, te su njegove svađe i psovke obeležile i ,,Farmu 5’’ i ,,Farmu 6’’ i ,,Farmu 7’’.

Loading...

Iako nikada nije završio takmičenje sa nekim zavidnim plasmanom, Mića je od samog starta znao na koji način može da zadrži pažnju gledalaca, zbog čega ga uvek i smatraju obaveznim dodatkom novim reality programima. Njegovo učešće na ,,Farmi’’ je obeleženo konstantnim i žestokim svađama sa starletom Stanijom Dobrojević, Jelenom Golubović i svojim kumom Nazifom Gljivom.

Ono što je takođe obeležilo njegov boravak na ,,Farmi’’ je bio njegov način ishrane. Inače, Mića je veliki zagovornik zdrave ishrane i često posti, zbog čega se često sukobljavao sa takmičarima, koji su, zbog nedostatka namirnica u kući, jeli i njegove zalihe hrane.

U ,,Zadruzi 1’’ se Mića često sukobljavao sa Miljanom Kulić, a njihov konflikt se nastavio i sad, u ,,Zadruzi 2’’, pa se Mića čak zamerio i sa njenom majkom, Marijom Kulić, kada je čak došlo i do fizičkog obračuna, kada je Marija nasrnula na njega zbog njegovih manipulacija i perfidnih uvreda.

Tokom prve sezone ,,Zadruge’’, Mića se založio za Kiju Kockar i u ljubavnom trouglu između bračnog para Kockar – Radanović i novonastalog ljubavnog para Đogani – Radanović, stao na Kijinu stranu, pa golupčiće nimalo nije štedeo kada se okretao uvredama i svađama. Ipak, nakon što je Kija Kockar uplovila u muzičke vode, Mića je izjavio kako ona uopšte nema talenta, te da će u muzici uspeti kada on postane astrofizičar.

Ono što je naciju pozitivno oduševilo je to što Mića nije podlegao pritisku trendu reality show – a – prevari. Naime, tokom prve sezone ,,Zadruge’’, u Miću se zaljubila Žiža Stojanović, ali, kako je pevač oženjen, sa njom je održavao isključivo prijateljske odnose, bez ikakve naznake flerta. On, inače, ni u jednom live uključenju nije zaboravljao da pozdravi svoju suprugu i svoju ćerku, a suprugu je redovno podsećao da plaća režije dok je on u ,,Zadruzi’’. Njegov odnos sa Žižom je ostao u potpunosti platonski i on se trduio da ostanu veoma dobri prijatelji, pa joj je čak i pozajmio deo svog nedeljnog budžeta nakon što je jedne nedelje ostala bez para.

Još uvek se očekuje ispoljavanje punog potencijala Lepog Miće u nastavku ,,Zadruge’’. Kao što smo već pomenuli, on je od ulaska u reality uspeo da nastavi svađu sa Miljanom Kulić, koju je započeo još u ,,Zadruzi 1’’, ali se ovaj put umešala i druga takmičarka, Miljanina majka Marija, pa se Mića prešaltao na stariju Kulićku i na njoj isprobavao svoje nove tehnike verbalne manipulacije.

Loading...

Može se reći da je u ovome uspeo, jer je Marija Kulić veoma brzo prasnula, pa čak htela i da se fizički obračuna sa njim. Ruku na srce, u ,,Zadruzi 2’’ ima dovoljnog broja takmičara da se Mića može svakog dana služiti novim trikovima na novim ljudima.

Zorica Marković, koja mu je veoma blizak prijatelj i u privatnom životu, mu je u reality show – u ,,Zadruga 2’’ i najveća podrška, a ovo dvoje će, čini se, činiti sjajan tandem u prepirkama i svađama do kraja takmičenja, te uz ovu staru gardu nikada neće biti dosadno gledaocima kraj malih ekrana. Sada nam samo ostaje da vidimo šta su nam pripremili do kraja takmičenja.

Ime i prezime: Miroslav Pržulj;

Nadimak: Mića, Lepi Mića

Datum rođenja: 1. Januar 1959. godine

Mesto rođenja: Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Zanimanje: reality takmičar, folk pevač;

Twitter:  https://twitter.com/lepii_mica

Sponzorisano:

Loading...