Katarina Grujić – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Jedna od najpopularnijih pevačica ,,Zvezda granda”, Katarina Grujić, važi za jednu od najprivlačnijih, ali i najsvadljivijih pevačica sa naše estrade.

Iako se dva puta prijavljivala za takmičenje ,,Zvezda granda”, u kom prvi put nije ni prošla u dalje krugove, Katarina Grujić nije ostvarila pobedu, ona je ubrzo nakon završetka takmičenja u kom je osvojila 8. mesto svojom pesmom, koju je snimila u saradnji sa Grand produkcijom, zvanom ,,Jedno  đubre obično” dobila veliki broj fanova, što ju je i poguralo da nastavi da juri svoje snove i postane jedno od najzvučnijih imena estrade.

Inače, ovo je jedna od najviših pevačica na estradi, a bez problema priznaje i da se rado podvrgnula estetskoj hirurgiji, kako bi i svoj fizički izgled dovela do savršenstva, kakvo je sada.

Loading...

Kao mlada umetnica, Katarina Grujić je ubrzo naučila kako posao funkcioniše, te sav svoj novac zarađen od nastupa ulaže u nove kvalitetne pesme i radi samo sa najvećim imenima srpske muzičke scene.

Biografija

Katarina Grujić je rođena 20. maja 1992. godine u Beogradu i odrastala je u luksuzu pored svoje majke, oca, sestre Bojane i 2 psa.

Posle osnovne škole, Katarina je upisala privatnu gimnaziju, a trenutno je na studijama na Fakultetu medija i komunikacija na Singidunumu u Beogradu.

Katarina ističe da je odrastala u luksuzu, u kom su joj roditelji ispunjavali svaku moguću želju, ali da, uprkos tome, nije nimalo razmažena, te da se pevanjem bavi kako bi se osamostalila i postala svoj čovek. Ovoj njenoj izjavi ide u prilog i činjenica da svaki svoj spot i pesmu plaća od svoje zarade od različitih nastupa i zarade od prethodnih pesama.

To, ipak, nije sprečilo njene roditelje da svojoj ćerki 2017. godine kupe stan od 100 kvadrata u Beogradu, u kom živi sama i ima svoj mir i potpunu slobodu.

Pored snažnog glasa, Katarinu Grujić karakterišu česti konflikti i kontroverzne veze.

2013.godine je Katarina Grujić pristala da učestvuje u reality show – u ,,Farma”, na kom se pokazala kao izuzetno vredna devojka, koja sa vremena na vreme voli da popije, zbog čega su je neki i prozvali alkoholičarkom. Ove tvrdnje je Katarina Grujić ubrzo demantovala uz izjavu da zaista voli da popije tokom izlaska i kućnih žurki, ali da, za razliku od alkoholičara, ona nije ”navučena na alkohol”.

Tokom učešća na ,,Farmi” Katarina je zaratila sa Jelenom Golubović, ali i započela romansu sa manekenom i studentom stomatologije Borisom Stamenkovićem. Par je nastavio svoju romansu i van reality show – a, koja je trajala sve do 2015. godine, kada je par raskinuo zbog navodne prevare Borisa sa starletom Natašom Šavijom.

Loading...

Za to vreme, Katarina je uspela da se posvađa i sa manekenkom Sarom Trajanović, zbog opaske da je postala previše bliska sa njenim dečkom.

Nakon raskida sa manekenom i budućim stomatologom Borisom Stamenkovićem, Katarina Grujić je započela vezu sa Nemanjom Buhom, inače bratancem nekadašnjeg vođe Surčinskog klana – Ljubiše Buhe, zvanog Čume. Tokom veze sa Nemanjom, Katarina Grujić je često izjavljivala kako je zaista iskreno zaljubljena u njega i kako je u toj vezi veoma ispunjena, jer je našla izuzetno brižnog i pažljivog dečka.

Ipak, kasnije se ispostavilo da je veza Katarine Grujić i Nemanje Buhe bila izuzetno turbulentna, a završila se tako što je Katarina Grujić navodno njega prevarila sa bogatim hrvatskim biznismenom Ivanom Čolakovićem, zvanim Čolom, koji poseduje više elitnih klubova i diskoteka širom Zagreba.

U prvi mah je Katarina negirala sve navode da je bila na bilo koji način povezana sa Čolakovićem, ali je navodno Buhina porodica odlučila da malo dublje ispita celu situaciju, te posle izvesnog vremena i došla do opipljivih dokaza da je Katarina ipak bila intimnija sa Čolom, nego što želi da prizna.

Naime, rečeno je kako je Buhina porodica zapravo došla do niza slika u kojim se vidi kako par razmenjuje nežnosti, nakon čega su Nemanja Buha i Katarina Grujić definitivno stavili tačku na svoju vezu.

Loading...

Nakon raskida sa Buhom zbog čitave afere oko Čolakovića, Katarinu Grujić su povezivali i sa crnogorskim bogatašem Kostom Obradovićem, zvanim Kole, kao i sa fudbalerom Bosne i Hercegovine, Ognjenom Vranješom, koji je u to vreme već bio oženjen, ali je ona sve te navode demantovala. Ono što ipak ostaje misterija jeste zašto u tom slučaju Katarina Grujić toliko brine o navodnim fotografijama i video snimcima, kakve je već Ognjen Vranješ iskoristio protiv Jelene Karleuše, ako već nije imala nikakve veze sa njim.

Krajem 2018. godine je Katarina Grujić primećena u društvu markantnog muškarca, čiji identitet još uvek nije poznat javnosti, ali su novinari nekoliko različitih portala uspeli da uslikaju ovaj par na večeri sa još jednim parom.

Katarina grujić za sebe kaže da obožava da kuva, kao i da je izuzetno komunikativna i društvena osoba. Ono čega je šira javnost ipak mnogo svesnija je činjenica da je Katarina Grujić sklona svađama i medijskim ratovima sa drugim javnim ličnostima. Već smo napomenuli konflikte koje je imala sa Jelenom  Golubović tokom učešća u reality show – u ”Farma”, kao i konflikt oko dečka sa manekenkom Sarom Trajanović, a, pored toga,  široj javnosti je poznata i svađa Katarine Grujić sa pevačicom Anicom Milenković.

Naime, cela stvar je započeta izjavom Katarine Grujić da je Anica Milenković do juče bila fino seosko dete, koje se naglo pretvorilo u polugolu seks – bombu, što je Anici Milenković zaista zasmetalo, te je došlo do ozbiljnog verbalnog konflikta dve pevačice.

Kao estradna umetnica, Katarina Grujić se trudi da što više ulaže u svoje pesme, te ne žali novac kojim plaća saradnju sa najvećim imenima srpske muzičke scene. Do sada je već više puta radila sa talentima poput Marine Tucaković, Damirom Hajdanovićem, Divnom Milovanović, Blagojem Melovićem, Srđanom Jovanovićem, Jelenom Trifunović, Kristijanom Jovanovićem i mnogim drugim.

Pored toga, Katarina Grujić ne žali novac ni kada se radi o ulaganju u svoj fizički izgled, te ne krije ni da se podvrgavala i hirurškom zahvatu, kako bi povećala grudi i usne.

2017.godine je Katarina Grujić imala izvesnih problema sa glasnim žicama, zbog čega je bila i operisana, ali se, nakon uspešnog oporavka, vratila na muzičku scenu u svom punom sjaju.

Karijera

Kao takmičarka Zvezda granda je Katarina Grujić prvi put okušala sreću 2010. godine, ali te godine se nije plasirala u dalje takmičenje.

Ipak, to je nije obeshrabrilo da svoj talenat pokuša da dokaže u sezoni 2012/2013, kada je uspela da se plasira u dalje takmičenje i osvojila 8. mesto. Kao nagradu, Katarina Grujić je za Grand produkciju snimila singl ,,Jedno đubre obično”, koji je neviđenom brzinom ubrzo postao hit. Njena sledeća pesma, koja je objavljena godinu dana kasnije, ,,Lutka”, bila je propraćena bombastičnim spotom u režiji IDJvideos i proglašena je jednim od većih hitova godine.

2015.godine Katarina Grujić objavljuje novi singl pod nazivom ,,Greška”, za koji čak dobija nagradu ,,Beogradski pobednik”, a oktobra 2016. godine i numeru ,,Drugovi”, za čiji su celokupan aranžman bili zaduženi tekstopisac Marina Tucaković i tekstopisac, kompozitor, aranžer i producent pop – folk muzike Damir Hajdanović. Na leto 2017. godine je objavila najnoviji hit ,,Paranoičan”.

Sve tri pesme su rađene u saradnji sa Toxic entertainment – om. Osim pesme ,,Paranoičan”, Katarina Grujić je 2017. godine objavila i duet ,,Vino po vino”, u saradnji sa MC Ognjenom.

U martu 2018. godine Katarina Grujić najpre izbacuje pesmu ,,Nisam kao druge”, koja je rađena u saradnji sa Silver production – om, a koja je za veoma kratko vreme dostigla milionske preglede na YouTube – u. Nakon ovog hita, Katarina je redom nizala pesme sa novog albuma ,,Jača doza mene”, na kom su se našle i numere: ,,Jača doza mene”, opet u saradnji sa Toxic production – om, kao i ,,Rođena za bol”, ,,Kraljica”, ,,Emotivno dno” i ,,Dok mirno spavaš”, a drugi deo albuma je odrađen u saradnji sa Silver produkcijom – ,,Ti i ja”, ,,Komotno” i ,,Nisam kao druge”.

Ceo album ,,Jača doza mene” je skoncentrisana na probleme sa kojima se susreću žene širom sveta – na njihov položaj u društvu, braku, patnji i ljubavnim problemima.

Kao što smo već napomenuli, Katarina Grujić svoju zaradu uvek investira u nove projekte, te se uvek trudi da oko sebe ima tim koji će joj pružiti najbolji kvalitet. Zato je i okružena najvećim imanima muzičke produkcije. Pesme ,,Dok mirno spavaš”, ,,Kraljica” i ,,Rođena za bol” su muziku radili Blagoje Melović, Srđan Jovanović i Kristijan Jovanović, dok su za ostale bili zaduženi Marina Tucaković, Jelena Trifunović, Divna Milovanović i Damir Hajdanović.

Ime i prezime: Katarina Grujić

Nadimak: Kaća, ,,Katarina doll” (lutka, po njenom prvom velikom hitu)

Datum rođenja: 20. maj 1992. godine

Mesto rođenja: Beograd, Srbija

Zanimanje: pop – folk pevačica

Visina: 182 cm

Facebook: https://www.facebook.com/GrujicKatarinaOFFICIAL/

Twitter: https://twitter.com/katarina_grujic

Instagram: https://www.instagram.com/katarinagrujic.doll/

Sponzorisano:

Loading...