Ivana Željković Žizela – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Ivana Željković Žizela je, nakon samo jednog klipa objavljenog na ličnom YouTube kanalu, postala senzacija širom Srbije, te je od tog momenta bila pozvana da gostuje u brojnim emisijama, a sada je gledamo i u sedmoj sezoni reality show – a ,,Parovi”, koji se emituje na TV ,,Happy”.

Iako je do svog ulaska u reality isključivo bila ismevana zbog svojih komentara i priča koje je objavljivala, Ivana Željković Žizela je proteklih dana, u potpunosti bez dlaka na jeziku, otkrila ukućanima i gledaocima kraj malih ekrana, u kako teškim uslovima je zapravo živela i koji su momenti obeležili njeno detinjstvo, te i kakvu torturu proživljava sad. Pa pogledajmo ko je ustvari Ivana Željković Žizela.

Biografija

Ivana Željković Žizela je rođena u omanjem selu, Roćevac, kod Svilajnca. U Svilajncu je završila osnovnu školu, da bi kasnije upisala i specijalnu tekstilnu školu na Umki.

Loading...

Žizela je imala izuzetno teško detinjstvo, te postoji mogućnost da je i zbog toga ostala sa govornom manom koju ima, a zbog koje je veoma često od malena i bila na meti omalovažavanja kako mlađih, tako i starijih sunarodnika.

Dok je bila još mala devojčica, Žizelina majka, koja je imala problema sa Ivaninim ocem, često je odlazila od kuće, što se prvi put desilo kad je Žizela imala svega 4 godine, te se to kasnije i ponavljalo češće, a onda su Žizelu očuvali baba i deda.

Žizela je rođena sa veoma teškim poremećajem govora, a njena majka, koja je tada imala kontrolu nad svim novcem koji je Žizeli ostavio deda u nasledstvo, odbila je da plati Žizeli logopeda.

Kada je već dovoljno stasala, Žizelina baka se ubila, jer je patila od teškog poremećaja demencije, a to je kasnije pokušala da uradi i njena majka, a sve je to ostavilo dubok trag u Ivanovom životu.

Ivana se zaposlila u Komunalnom preduzeću kako bi mogla da se izdržava, a tu je našla i momka, ali je par ubrzo raskinuo, nakon što je Žizelin izabranik počeo da na društvenim mrežama objavljuje njihove, odnosno njene, eksplicitne fotografije.

Žizela je postala i ostala poznata nakon svog prvog klipa ,,Neko me juvi”, a smatra i da je taj klip nju dovoljno uzdigao u društvu, te da je na neki način i uzor mlađim generacijama.

Apropo tome, nakon izlaska iz reality show – a ,,Parovi”, Žizela bi želela da se vrati na svoju poziciju u Komunalnom preduzeću, ali i da se bavi uticajem na mlade, radi kao njihov savetnik, a ne bi joj ništa falilo ni da reklamira različite butike, kafiće, diskoteke i slične lokalitete na svom YouTube kanalu.

Pre oko 8 meseci, Žizelina majka je benzinom polila Žizelinu baku sa očeve strane i pretila da će je zapaliti, te su majku odveli na odeljenje psihijatrije, a baka se veoma dugo nalazi na kožnom odeljenju.

Loading...

Žizela je postala poznata pre nekoliko godina, kada je na svom privatnom YouTube kanalu ili, po njenom, Jutjut kanalu, počela da objavljuje snimke u kojima imitira poznate ličnosti. Ti klipovi bi verovatno bili jedni od mnogih u nizu kakve možemo svakodnevno naći na YouTube – u, ali je ovaj postao karakterističan baš zbog Žizelinih ispadica. Tako su je od tad brojni sugrađani i pozivali da izlaze zajedno i slikaju se po gradu, te objavjivali na društvene mreže.

Reality

Žizelu smo u više navrata mogli da gledamo u emisiji ,,Sve za ljubav”, ali je ova Roćevčanka odlučila da se ove godine oproba u potpuno drugačijem reality show – u, te je odabrala ,,Vilu parova”.

Tokom svog boravka u vili ona planira da prekine sve predrasude koje ljudi širom Srbije, pa i Srbi iz dijaspore, imaju o njoj, pa i da skine sa trona svog sugrađanina, Nenada Marinkovića Gastozza.

Iako nije u potpunosti sigurna da će pobediti, Žizela već zna šta bi uradila sa novcem od pobede u ,,Parovima” – jedan deo bi otišao u pokretanje sopstvenog biznisa, koji bi najverovatnije imao veze sa modom, jer, kao što smo već napomenuli, Ivana je završila tekstilnu školu, dok bi drugi deo otišao na neku estetsku korekciju, jer je zbog anomalija na svojoj koži često bila na meti podsmeha, što je i urušilo njeno samopouzdanje.

Kako bi se približila pobedi, Žizela je ponela i svoj mobilni telefon kada je ulazila u ,,Parove”, te je tokom uživo programa preko društvenih mreža pozvala sve pratioce na društvenim mrežama da glasaju za nju, čime je prekršila pravila ,,Vile Parova”.

Loading...

Tokom svog boravka u ,,Vilu Parova”, Ivana Živković Žizela je osvojila simpatije brojnih ukućana zbog svoje tužne životne priče, a čak ni gledaoci pokraj malih ekrana nisu ostali imuni na njen trnovit put. Videćemo ipak koliko će joj to pomoći da dođe do pobede i ostvari neki od svojih snova, ali i ostaje da vidimo kako će je i produkcijska kuća ,,Happy” kazniti zbog korišćenja mobilnog telefona u programu.

Ime i prezime: Ivana Živković

Nadimak: Žizela

Mesto rođenja: Roćevac, Svilajnac

Zanimanje: YouTube zvezda, reality takmičarka, radnica u komunalnom preduzeću

Facebook: https://www.facebook.com/ZizelaParovi7/

Instagram: https://www.instagram.com/zizelaofficialpage/

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=AqkzsgBuEUw

Web stranica: http://www.zizzela.com/

Sponzorisano:

Loading...