Ivan Marinković – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Mada se Ivan Marinković oprobao kao učesnik i takmičar u brojnim reality programima, šira javnost ga i dalje „etiketira“ i zna samo kao bivšeg supruga poznate pop pevačice Goce Tržan.

Ivan je trenutno superfinalista „Parova“, a u pomenutom reality programu je ostvario vezu sa takmičarkom Miljanom Kulić, koja je sa njim ostala u drugom stanju, te uskoro treba da se porodi, iako sa ocem svog deteta nakon napuštanja ovog šou programa, nije ostala u dobrim odnosima.

Ivan Marinković – biografija 

Ivan Marinković je rođen u Beogradu, 2. maja 1979. godine, gde je završio školovanje, i bavio se fudbalom za koji je pokazivao izuzetan talenat.

Loading...

Svoju porodicu, a posebno stariju sestru Teodoru, Ivan Marinković smatra svojim najvećim osloncem i podrškom u životu.

  1. godine, Ivan je upoznao tada već afirmisanu pop pevačicu Gocu Tržan, sa kojom se nakon samo šest meseci zabavljanja i venčao, i sa kojom ima ćerku jedinicu Lenu.

Ljubav na prvi pogled 

Kako su oboje nekada govorili, između Ivana i Goce je „kliknulo“ na prvi pogled, te su ubrzo nakon upoznavanja počeli da se zabavljaju, a zatim su se i venčali.

U januaru 2007. godine, tada već trudna Goca Tržan, venčala se sa Ivanom marinkovićem, a da bi već polovinom iste godine na svet došla njihova mezimica Lena.

Međutim, bračna idila poznatog para nije dugo potrajala, jer se Ivan 2008. godine razboleo od meningitisa, i bio je u veoma teškom stanju, a Goca je požrtvovano sve vreme bila uz njega.

Srećni zbog Ivanove pobede nad teškom bolešću, supružnici su se posvetili odgajanju svoje ćerke mezimice, i uživali su u porodičnoj idili, sve dok 2011. godine, nije došlo do ozbiljnih problema u njihovom braku, koje je uzrokovalo Gocino navodno neverstvo, ali i sve češći Ivanovi problemi sa alkoholom.

Ivan je 2011. godine odlučio da napusti svoju suprugu i čerku, te se par iste godine i zvanično razveo, a mala Lena je ostala da živi sa svojom majkom.

Loading...

Kako sam često navodi, taj životni period mu je bio veoma težak, jer je pored propalog braka, počeo još više da „tone u depresiju i alkoholizam“, a kasnije mu je 2015. godine preminula i majka, od karcinoma pluća, što mu je samo pogoršalo već ionako teško psihičko stanje.

Učešće u reality emisijama i titula „bivši muž Goce Tržan“ 

Nakon što ga je javnost osudila jer je govorio ružno o majci svog deteta i bivšoj supruzi, Ivan je rešio da uđe u svoj prvi reality „Farma“, pre svega kako bi pokušao da pokaže da nije samo „bivši muž“ poznate pevačice, ali i zbog finansijskih problema u koje je upao, te nije imao novca da plaća Goci alimentaciju za njihovu ćerku.

  1. godine, Ivan je prihvatio da učestvuje u „Farmi“, i tada je ostvario emotivnu vezu sa manekenkom Sarom Trajanović, koja je trajala kratko vreme nakon njihovog izlaska iz ovog reality-ja, ali nije uspela da potraje dugo jer se Sara zbog poslovno angažmana preselila u Istambul, pa veza na daljinu nikako nije mogla da uspe.

Takođe, Ivan je u ovom programu uporno pokušavao da svu krivicu za bračni krah, prebaci na svoju suprugu Gocu Tržan, o čemu su mediji svakodnevno pisali, a što je i dodatno produbilo sukobe među bivšim supružnicima.

Nakon izlaska sa „Farme“, Ivan se suočio sa smrću svoje majke, za koju je bio vrlo vezan, te se odao alkoholu i potrošio većinu novca koji je kao honorar zaradio u ovom takmičenju, pa se dalje suočio sa Gocinom tužbom za neplaćanje alimentacije za ćerku Lenu, dok je on nju napadao da je „kriva“ za smrt njegove majke, jer je njen stan stavila pod hipoteku.

U tom trenutku, odlučio je da se prijavi na jednu kliniku za lečenje od alkoholizma u Beogradu, a glavna motivacija su mu bile ćerka Lena i sestra Teodora.

Brojni skandali, i ponude za učešća u drugim reality programima

Pored brojnih skandala koji su ga pratili, Ivan je 2016. godine, uhvaćen u krađi i bio je sa svojim prijateljima optužen za niz krivičnih dela te vrste, kada je u supermarketima u Pančevu krao robu i kasnije je preprodavao.

Nakon izlaska sa „Farme“, Ivan se oprobao i kao ugostitelj, ali mu je i taj poslovni poduhvat vrlo brzo propao, te je ponovo bio „švorc“, i odao se alkoholu.

Loading...
  1. godine, Ivan je dobio poziv da učestvuje u reality programu „Parovi“, što je i prihvatio, jer je ponovo bio bez dovoljno novca, i nije uspeo da se spasi poroka, a zatim je na istoj televiziji, bio i jedan od takmičara reality-ja „Hotel Maldivi“ iste godine.

Krajem 2017. godine, Ivan Marinković je ponovo ušao u aktuelnu sezonu „Parova“, koja još uvek traje, i u ovom reality-ju je ostvario vezu sa Miljanom Kulić, koja je sa njim tada ostala u drugom stanju.

Međutim, Ivan je uspeo da se posvađa i sa budućom majkom svoga nerođenog sina, te je Miljana iz „Parova“ otišla u drugi reality, „Zadruga“, gde je izjavljivala kako ne želi ni da čuje za Ivana Marinkovića, i da će on uvek ostati samo „bivši muž Goce Tržan“, a upravo zato što je on pred milionima gledalaca izrazio sumnje da je Miljanino dete uopšte njegovo, i odlučio da mu uskrati svoje prezime.

Kako će se završiti rasplet ove ljubavne drame ostaje da se vidi, ali je izvesno da će odmah nakon završetka „Parova“, Ivan dobiti ponudu da učestvuje u još jednom reality-ju, „Zadruga 2“, a koji startuje od septembra meseca, a u kome se kao potencijalni takmičari pominju i Miljana Kulić, te i njihovo još nerođeno dete.

Ime i Prezime: Ivan Marinković

Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: 2. maj 1979. godine, Beograd, Srbija

Zanimanje: reality takmičar; TV lice

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/ivan.marinkovic.378

Instagramhttps://www.instagram.com/ivanmarinkovic79/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...