Ilijana Vagić – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Ilijana Vagić je trenutno jedna od najkontroverznijih takmičarki reality show – a ,,Parovi”, koji se emituje na TV ,,Happy”.

Najpre je javnost zaintrigirala dogodovštinama iz svog života, a sada mediji u najveće prate razvoj njene romanse sa jednim od takmičara, Božidarom Milovanovićem. Ko je zapravo lepa plavuša i kako je dospela na male ekrane?

Biografija

O Ilijani Vagić nema toliko pouzdanih podataka, već možemo iz njenog života saznati samo ono što ova takmičarka pomene u ,,Parovima”. Tako smo, na primer, saznali da je rođena u Kninu, u Hrvatskoj, te da trenutno radi kao lični trener u Beogradu.

Loading...

Pre nego što je ušla u reality show ,,Parovi”, Ilijana se skoro 10 godina bavila uvoženjem automobila iz Nemačke i preprodavala ih, ali je ipak odlučila da postane lični trener.

Što se njenog ljubavnog života tiče, Ilijana Vagić je priznala da je jedini muškarac u kog je bila smrtno zaljubljena i pored kog je htela da se skrasi, opasan momak sa Voždovca, Vladimir Zečević Dika.

On je veoma rano ostao udovac i živeo je sa svoje dvoje dece, ali je veza između njega i Ilijane Vagić veoma brzo kulminirala i raspala se posle 5 godina jer je počeo da je tuče i jednom prilikom ju je ošišao na ćelavo.

,,Parovi”

Ilijana Vagić se potrudila od samog ulaska u reality da ostane upamćena i zadrži se tu što duže. Zbog toga je odmah započela priču od svojoj 5 – ogodišnjoj vezi sa Vladimirom Zečevićem Dikom, u kojoj ju je on fizički i psihički maltretirao, te ju je jednom prilikom i ošišao. Navodno je Ilijana nakon raskida otišla u ilegalu i dugo strahu i dugo se skrivala, kako joj se Vladimir ne bi svetio.

Kak bi još dodatno zaintrigirali javnost, produkcijska kuća ,,Happy” je odlučila da u ,,Parove” pozove i Vladimira Zečevića Diku, koji je odmah demantovao te tvrdnje. On je izjavio kako nikada nije bio agresivan prema Ilijani, te da ju je on zapravo sklonio sa ulice i spasio od ko zna kakvog života.

Ono što mu nije bilo jasno jeste zašto njihov raskid nikada nije bio čist, već je ona samo jednog dana nestala iz zajedničkog stana, nakon čega je Vladimir dobio poziv od Ilijanine majke, u kom ga je obavestila da njih dvoje raskidaju.

Iako od samog početka tvrdi da su Ilijanine priče samo laži, Vladimir je priznao da je nakon raskida ostao kivan na Ilijanu, koju još uvek nije preboleo, te da je njenim roditeljima slao njene eksplicitne fotografije, ali i da je zahtevao od Ilijane da mu vrati silikone, koje joj je on isplatio.

Loading...

Apropo toj priči, Ilijana je i tokom boravka u ,,Vili Parova” izjavila da želi da izvadi već postojeće silikone, te ostavi svojoj potencijalnoj deci u amanet, a sebi ugradi nove i veće.

Kako se kasnije ispostavilo, Ilijana je zapravo bila ta koja je u vezi postala agresivna, te Vladimiru slomila nos, a zbog svoje pasivne agresije sama ošišala kosu. Takođe je Ilijanina drugarica rekla kako je Ilijana Vagić veoma inteligentna, ali pasivno ljubomorna, te je devojku za koju je verovala da je Vladimir Zečević varao sa njom isekla nožem.

Od samog početka reality – ja, Ilijana Vagić ne preza da bude malo slobodnija sa ostatkom takmičara, te se tako jednom prilikom i dodirivala sa Ivanom Marinkovićem, a započela je i vezu sa Božidarom Božom Milovanovićem.

Ovaj par je veoma često intiman, te se nikako ne obaziru na kamere, mada je njihova veza izuzetno kontraverzna, te često raskidaju i mire se.

Ipak, od kada je Vladimir ušao u ,,Vilu Parova”, sav Ilijanin fokus se opet prebacio na njega, te se oni svakodnevno prepiru i optužuju jedno drugo za različite svađe i fizičke obračune. Iako je Ilijana odavno svesna da je Vladimir Zečević Dika, od početka veze sa njom, imao i romanse sa drugim ženama, Ilijana Vagić nije imala i spisak imena.

Ipak, totalni haos je nastao kada je druga takmičarka ,,Parova”, Ljubica, priznala da je ona jedna od žena sa kojima je Vladimir bio intiman tokom veze, te Ilijana Vagić dugo nije mogla da se smiri.

Loading...

Bez obzira na njihove nesuglasice, ovaj par očigledno ne ume da nastavi dalje, te će se tek videti na šta su sve spremni.

Ime i prezime: Ilijana Vagić

Nadimak: Spartanac

Mesto rođenja: Knin, Hrvatska

Zanimanje: Fitnes instruktorka, lični trener, reality takmičarka

Facebook: https://www.facebook.com/vagic.ilijanaspartanac

Instagram: https://www.instagram.com/ilijana_vagic/

Sponzorisano:

Loading...