Igor Kojić – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Iako je dugo ulagao u svoju fudbalsku karijeru, gde je igrao na poziciji golmana,

Igor Kojić je javnosti poznatiji kao sin srpskog izvođača folk muzike Dragana Kojića Kebe i kao suprug hrvatske pevačice Severine Vučković.

Sada ćemo pogledati ukratko njegovu biografiju.

Loading...

Biografija

Igor Kojić je rođen 30. jula 1987. godine u Mostaru, u Bosni i Hercegovini.

Kao sin Dragana Kojića Kebe i proslavljeni golman, Igor Kojić je dugo važio za zavodnika, te je tako bio i sa nekoliko poznatih dama sa naše javne scene, poput manekenke Mije Marković, njene koleginice Ksenije Vujović i voditeljke Jelene Žeželj.

Nakon njenog koncerta u Sava centru u Beogradu, hrvatsku pevačicu Severinu Vučković je sa Igorom Kojićem upoznao zajednički prijatelj.

Ovaj par je ubrzo i započeo vezu, koju je 2015. godine krunisao brakom.

U nastavku ćemo videti karijeru.

Karijera

Igor Kojić je od malena bio zaljubljenik u fudbal, te je svoju karijeru započeo još kao školarac u FK ,,Crvena zvezda”.

Sa 17 godina prelazi da igra za FK ,,Dinamo” iz Pančeva, a njegov rani prelazak u seniorsku ligu se ispostavlja kao odličan potez, jer je već u tim godinama uspeo da upije iskustvo svojih oformljenijih saigrača i, kao jednaki član FK ,,Dinama” igra čak 16 utakmica, na kojima prima ukupno samo 6 golova.

Loading...

Sa 18 godina, Igor Kojić prelazi da igra za FK ,,Obilić”, čime postaje i fudbaler Prve lige Srbije i Crne Gore, ali već pred kraj sezone prelazi u FK ,,Rad”, gde igra prvi deo sezone.

U FK ,,Hajduk” iz Beograda Igor Kojić prelazi 2008. godine i u ovom timu će odigrati 28 utakmica, da bi već 2009. godine potpisao ugovor sa FK ,,Dinamo” iz Bukurešta.

Već 2010. godine, za vreme zimske pauze, Igor Kojić potpisuje nov ugovor i to sa kiparskim fudbalskim klubom Doxa Katokopias, u kom se zadržava jednu sezonu, pa dalje prelazi u FK ,,Pacos de Ferreira” u Portugaliji.

Nakon što je dve godine proveo igrajući kao golman za ovaj klub,

Igor Kojić potpisuje ugovor sa fudbalskim klubom ,,Santa Clara”, takođe iz Portugalije, nakon čega ipak odlučuje da je karijera fudbalskog menadžera njegov pravi poziv.

Danas Igor Kojić radi baš u ovoj profesiji u Beču.

Loading...

Pogledajmo sada ukratko osnovne informacije u Igoru.

Ime i prezime: Igor Kojić

Datum rođenja: 30. jul 1987. godine

Mesto rođenja: Mostar, Bosna i Hercegovina

Zanimanje: Golman, fudbalski menadžer

Sponzorisano:

Loading...