Dorotea Jovanović – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Dorotea je učesnica ,,Zadruge 2” koja trenutno važi za najatraktivniju takmičarku reality show programa.

Ona se predstavlja kao modna kreatorka linija za pse, te ističe da se za ovaj reality show prijavila isključivo zbog promocije svoje najnovije linije odela za kućne ljubimce, a ne da pravi spektakl.

Ipak, svega nekoliko dana nakon ulaska u show, Dorotea Jovanović je porekla sve što je izrekla pred ulazak u ,,Zadrugu 2” i već ušla u konflikt sa nekolicinom takmičara, dok se nalazi na meti drugih.

Loading...

Pogledajmo šta je Dorotea Jovanović uspela da postigne do sada.

Biografija

Dorotea Jovanović je rođena u Beogradu,  u kom je završila osnovnu, a kasnije i Školu za dizajn tekstila. Samostalno je počela da se bavi kreiranjem odevnih predmeta za kućne ljubimce, te je, u nameri da promoviše svoju novu kolekciju i sam svoj poziv, i odlučila da prihvati učešće u ,,Zadruzi 2”.

O njenom privatnom životu se za sada i ne zna toliko, osim da joj je majka najveća podrška od malena, a ono što možemo da znamo o njoj je samo ono što učimo vremenom tokom njenog učešća u ,,Zadruzi 2”.

Takođe, pre samog ulaska, ona je izjavila da su cigarete njen najveći porok, te u šali rekla da će sav novac od honorara otići upravo na cigarete, a takođe je izjavila i da je relativno smirena osoba, koja nije sklona konfliktima, mada je od ulaska u ,,Zadrugu 2” dokazala upravo suprotno.

,,Zadruga 2”

Dorotea Jovanović je u ,,Zadrugu 2” ušla u pratnji svoja 2 najomiljenija bića na svetu – svoje majke Dragane Jovanović, koja joj je najveća podrška od malena, i svoje čivave, od koje se nikada ne odvaja, te je i čivavica postala ravnopravni učesnik reality show programa ,,Zadruga 2”.

Iako je na samom početku izjavila da nije sklona konfliktima, Dorotea Jovanović je veoma brzo nakon ulaska u ,,Zadrugu 2” zaratila sa nekolicinom ukućana. Prva na tapetu je bila Luna Đogani, iako je sa Adamom Đoganijem, rođakom mlade blogerke, imala i neke intimne momente.

Druga osoba koja je Dorotei Jovanović stala na žulj je bio Đomla Panamera, koji je obelodanio vezu Dorotee Jovanović sa izvesnim Vukašinom, starijim gospodinom od 50 – ak godina, koji je razveden i ima dvoje dece, a inače je prijatelj Lepog Miće.

Loading...

Dragana Jovanović nije demantovala da je njena ćerka imala vezu sa dotičnim Vukašinom, ali je jasno stavila svima do znanja da je ta priča za Doroteu Jovanović davno završena. Ipak, Đomla Panamera je nastavio da potencira ovaj skandal, te je u jednom momentu Doroteu Jovanović nazvao i prostitutkom, zbog čega je njena majka najavila i tužbu.

Pored Lune Đogani i Đomle Panamere, Dorotea Jovanović je zaratila i sa MC Damirom, za kog Doroteina majka tvrdi da je veoma rizičan, jer je nezgodan kad popije, kao i sa Vladom Tomićem. Toliko o njenoj nesvadljivoj prirodi.

Od ulaska u ,,Zadrugu 2”, ljubavni život Dorotee Jovanović je postao prava intriga, te je od samog starta povezuju sa različitim muškarcima – najpre sa pomenutim Vukašinom, a zatim i Milanom Marinkovićem, inače bratom Svetlane Cece Ražnatović, zbog brojnih fotografija koje ovo dvoje objavljuju na društvenim mrežama, a već se zna da je on do sada bio poznat javnosti isključivo kao momak različitih ”poznatih dama”, kao što su do sada bile Aleksandra Džidža Stojković, Gabrijela Pejčev, Nataša Šavija i Sara Trajanović.

Ipak, Doroteina majka, Dragana Jovanović, je potvrdila da Dorotea Jovanović trenutno nema stabilnu vezu, ali da već izvesno vreme u njenom životu postoji poseban muškarac, sa kojim je, igrom slučaja, zbog učešća u ,,Zadruzi 2”, Dorotea Jovanović je trenutno na nekoj vrsti pauze.

Ipak, Dragana Jovanović nije krila da je njihova veza puna uspona i padova, te da često raskidaju i započinju vezu ispočetka, ali takođe sa sigurnošću tvrdi da njena ćerka, Dorotea Jovanović, ima nekog ko je čeka u stvarnom životu, nakon što izađe iz ,,Zadruge 2”.

Ova informacija sasvim logično intrigira javnost i pravo je čudo što se svi podaci tog misterioznog muškarca nisu već pojavili u nekom od tabloida, a takođe je i veoma čudno što produkcijska kuća ,,Happy” još uvek nije pozvala dotičnog da gostuje u nekoj od emisija ili, pak, ubacila i njega u ,,Zadrugu 2” kao jednog od takmičara. Mada, ko zna, ova sezona je tek počela.

Loading...

Ime i prezime: Dorotea Jovanović

Nadimak: Tea, Dora, Doros, Goddess

Mesto rođenja: Beograd, Srbija

Zanimanje: Modna kreatorka odeće za kućne ljubimce, reality takmičarka

Facebook: https://www.facebook.com/dorotea.jovanovic.9

Instagram: https://www.instagram.com/doros.goddess/

Sponzorisano:

Loading...