Dina Galorini – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Učesnica nove sezone reality show – a ,,Parovi” Dina Galorini pleni svojom lepotom, a iza tog lepog lica se krije tragična sudbina naizgled obične Beograđanke, kakve svakog dana možete sresti na ulici.

Pogledajmo za početak njenu biografiju.

Biografija

Dina Galorini je rođena 1993. godine, kao 1 od 6 deteta svoje majke, inače ratne heroine, Ljiljane Žikić Karađorđević, koja iza sebe ima 2 braka. Dina Galorini ima 4 brata – Alberta, Maura, Marka i Dina i sestru Deni.

Loading...

Dinina majka je poginula na ratištu kada je Dina imala samo 7 godina, te ju je odgajala hraniteljka Ljiljana, koja joj je obezbedila adekvatno obrazovanje i pomogla joj da upiše Ekonomski fakultet u Beogradu, na kom sada završava master studije. Inače, pre početka studija, Dina Galorini je radila kao foto – model i manekenka.

Kada je imala 18 godina, Dina Galorini se udala za Milana Stanojevića, sina jedne od imućnijih porodica u Beogradu i rodila mu sina Viktora.

Ipak, kada je Viktor imao svega tri meseca, roditelji njenog supruga Milana su joj naredili da napusti njihov porodični dom, u kom je živela i Dina Galorini, jer će se njihov sin razvesti od nje, mada ona nije ni bila svesna toga da je zahtev za razvod braka podnet iza njenih leđa.

Ono što je Dinu Galorini Stanojević najviše pogodilo je činjenica da sa sobom nije mogla da povede i svog sina.

Dinin bivši suprug, Milan, se nakon razvoda prijavio u Udruženje za samohrane roditelje, te se zahteva sada od Dine da mesečno isplaćuje alimentaciju Milanu.

S obzirom da je još uvek student, te od primanja ima samo invalidsku penziju svoje majke, koja iznosi svega 30.000 dinara, Dina Galorini jedva skrpi kraj sa krajem, ali se maksimalno trudi da ispoštuje sve rokove i vidi svog sina barem 1 nedeljno, kako im je sud naložio. Ipak, jednom prilikom je država kasnila sa isplatom invalidskih penzija, što je Dinu Galorini ostavilo 3 meseca bez ikakvih primanja, te je njen suprug Milan Stanojević tužio i zahtevao da odleži kaznu zatvora od 2 godine.

Ipak, njena hraniteljka, Ljiljana, je uskočila u pomoć i isplatila celokupan dug koji je Dina Galorini imala prema svom bivšem mužu, čime je izbegnuta i zatvorska kazna.

Sada se Dina Galorini trudi da što pre završi studije, kako bi mogla da se zaposli i napokon vrati svog sina Viktora, koji joj je uzet pre više od 6 godina.

Loading...

Ljiljana Žikić Karađorđević

Majka Dine Galorini, srpska heroina Ljljana Žikić Karađorđević, je rođena 1957. godine u Kragujevcu, a sa samo 16 godina je postala i Miss Jugoslavije. Kasnije, 1978. godine, preselila se u Beograd, u kom je završila Filološki fakultet i postala pesnikinja.

Ljiljana se udavala 2 puta i iz tih brakova izrodila šestoro dece, kojima je i posvetila zbirku pesama ,,Kako ti je”, a tu je naročito potresna i njena patriotska pesma ,,Braniču Srbiju i kad budem mrtva”.

Ono što se dugo nije znalo je da je Ljiljana Žikić Karađorđević 1994. godine u Kanadi upoznala kneza Tomislava Karađorđevića i da se između njih rodila velika ljubav, te su neko vreme živeli u vanbračnoj zajednici na Oplencu, te je ona na njegovu molbu i svom prezimenu dodala prezime Karađorđević. Ipak, ovaj zaljubljeni par je kasnije rastavilo NATO bombardovanje, a onda i smrt Ljiljane u selu Ljubenić kod Peći, na Kosovu.

Inače, o Ljiljani su pre manje od godinu dana pisali brojni portali. Njen brat Bogdan, koji je živeo u Austriji, krenuo je nazad u rodnu Srbiju, kako bi se prijavio u dobrovoljce, a Ljiljana je trebalo da ga za to vreme sačeka.

Ipak, nestrpljiva da odbrani svoju otadžbinu, Ljiljana je ostavila svoje šestoro dece na čuvanje, uzela uniformu i otišla u dobrovoljce. Ipak, izgubila je život iste godine kod sela Ljubenić, na Kosovu i Metohiji, ali je u narodu ostala upamćena kao prava heroina i žena za ponos.

Loading...

O njoj su kasnije njen brat Bogdan i njegova supruga prepričavali priče njenoj deci, kako bi očuvali uspomenu na njihovu majku.

Dina Galorini nikako nije želela da iskoristi sudbinu svoje majke, niti svoju situaciju sa bivšim mužem, Milanom Stanojevićem, kako bi pridobila simpatije i glasove publike, već je ušla najverovatnije kako bi osvojila novac, koji će joj dosta koristiti u budućnosti.

Ipak, kako to obično i biva, najdublje i najbolnije tajne njene duše su isplivale, te ova mlada žena zaista zaslužuje i divljenje zbog svog držanja, nakon svega što je prošla u životu.

Sada nam samo ostaje da do kraja reality show – a ,,Parovi” vidimo kako će se Dina Galorini snaći u svim spletkama koje je verovatno čekaju, te i da li će produkcijska kuća ,,Happy” učestvovati u nekoj od njih, te uvesti ili u vilu ,,Parova” ili barem u nekoj od emisija Dininog bivšeg supruga, Milana, mada smo svi svesni toga da ovo nikako nije jedna od situacija za reality igrarije.

Ime i prezime: Dina Galorini

Datum rođenja: 1993. godina

Mesto rođenja: Beograd, Srbija

Facebook: https://hr-hr.facebook.com/dina.galorini.77

Instagram: https://www.instagram.com/dina_galorini/

Sponzorisano:

Loading...