Dalila Mujić – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Dalila Mujić ili Dalila Dragojević, kako joj je prezime od kada se udala, bila je drugoplasirana učesnica reality programa „Parovi“ na TV „Happy“, koji je nedavno završen, a u javnosti se pak najviše spekulisalo o njenom ružnom ponašanju na samom finalu kada se sa suprugom Dejanom, razočarana jer nije pobedila, odmah udaljila iz studija, a da nije ni čestitala pobedniku Nenadu Marinkoviću Gastozu.

Kasnije su Dejan i Dalila pobedniku koji je izjavio da će od glavne nagrade od 70 hiljada evra da kupi stan, poklonili pepeljaru kao dar za useljenje, što je Gastoz prihvatio u šaljivom tonu, te tada i izjavio da razume da je Dalila razočarana jer nije pobedila, ali da je dobra osoba, i da bi možda i imala i bolji plasman da nije ušla u šou sa svojim mužem, već kao samostalan takmičar.

Dalila Mujić – biografija 

Dalila je rođena u Beču u Austriji, 3. septembra 1993. godine, te se sa roditeljima ubrzo preselila u Bosnu i Hercegovinu gde je u Tuzli odrasla, te i završila osnovnu, a u Sarajevu srednju školu, a potom se preselila u Bijeljinu, je upisala i privatni fakultet – Univerzitet Singidunum.

Loading...

Iako je dugo bila u lošim odnosima sa svojim ocem, Dalila je kao tinejdžerka zarađivala džeparac radeći u marketima svog oca, te se tako od ranih dana i osamostalila i naučila da zarađuje sama.

Kod nas je bosanska starleta postala poznata nakon učešća u nekoliko sezona reality programa „Parovi“, na TV „Happy“, a kada je najpre u četvrtoj sezoni 2016. godine kao superfinalista bila na 13. mestu, te je zatim pobedila u petoj sezoni, 2017. godine i osvojila nagradu od 30 hiljada evra, a u poslednje emitovanoj šestoj sezoni šou-a, 2018. godine, gde je učestvovala sa svojim suprugom Dejanom, je bila kako je i napomenuto drugoplasirana, zbog čega je bila i baš vidno razočarana.

Dalila se 2017. godine, u Beogradu udala za svog dečka koga je upoznala u „Parovima“, Dejana Dragojevića, te sa njim i danas živi u Beogradu, a planira i sopstveni biznis, odnosno otvaranje salona lepote u susednoj nam Crnoj Gori.

Učešće u reality programu i emotivne veze Dalile Mujić 

Kako je ranije i napomenuto, Dalila Mujić je najpre učestvovala u četvrtoj sezoni „Parova“, koja se emitovala 2015/2016. godine, a u kojoj je ostvarila emotivnu vezu najpre sa MC Dadom, a onda i sa sa svojim drugim „cimerom“ iz popularne „Vile Parova“, Mladenom Vuletićem, za koga se tada i verila, ali je njihova veza ubrzo nakon završetka reality-ja prekinuta.

Naredne sezone, Dalila je ponovo prihvatila poziv da učestvuje u „Parovima“, te je u petoj sezoni koja se emitovala na TV „Happy“ 2016/2017. godine, bila pobednica i osvojila 30 hiljada evra, ali je i upoznala svog sadašnjeg supruga Dejana Dragojevića.

Naime, Dejan je u reality ušao sa svojim rođenim bratom Davidom, koji je ostvario emotivnu vezu sa takmičarkom Aleksandrom Subotić (koja je poznata i po tome što je ostala u drugom stanju sa dečkom svoje majke Ljube Pantović), te kako su ona i Dalila bile u vrlo lošim odnosima, njihov sukob je doveo čak i do svađe između braće Dejana i Davida Dragojevića.

Dalila i Dejan su se ubrzo posle završetka pete sezone „Parova“ prvo i verili u Sarajevu, a onda i venčali u beogradskoj opštini Zvezdara, kada je Dalila nosila prelepo belo odelo, i na venčanje je povela i svog psa.

Loading...

U šestu sezonu „Parova“, 2017/2018. Dalila je ušla sa svojim suprugom Dejanom Dragojevićem, sada kao Dalila Dragojević, te je u istoj sezoni učesnik bio i njen bivši verenik Mladen Vuletić, koji se pak u samom reality-ju oženio starletom Ninom Prljom, iako se očekivalo da će doći do ljubavnog trougla Dalila – Dejan – Mladen (a kakav se desio u „Zadruzi“ između Lune Đogani, te Kije Kockar i Slobe Radanovića).

Kako je i napomenuto, iako je na neki način očekivala pobedu, Dalila je u šestoj sezoni „Parova“ bila drugoplasirana, te je sa svojim mužem odmah napustila finalno veče i nije prisustvovala žurci u čast pobednika koja je organizovana odmah nakon proglašenja.

Kao svoj najveći uspeh u karijeri, reality zvezda napominje ulogu u filmu „Kriza“, sa Nikolom Kojom i Enisom Beslagićem, a koju je odigrala kada je imala samo devetnaest godina.

Kako napominje, Dalila ne voli kada je u medijima kvalifikuju kao starletu, jer je ona ostvarila i karijeru modela i glumice, a takođe je imala priliku da glumi u spotu mega popularnog pevača Snoop Doga, za numeru „Is you with me“.

Planovi za budućnost i privatni život Dalile Mujić 

Od platinaste plavuše i nadimka „bosanska Paris Hilton“, Dalila je postala brineta, udata žena i planira da se ostvari kao preduzetnica, te da kako je pomenuto otvori kozmetički salon u Crnoj Gori.

Zanimljivo ja da je kao pobednica „Parova“, ona 2017. godine dobila velelepni stan u Beogradu, u kome i danas živi sa svojim suprugom, a koji su joj kupili zajedničkim novcem njena sestra i fanovi koje je stekla kao učesnica u reality-ju.

Loading...

Kada su Dalilu i Dejana pitali zašto su bojkotovali Gastozovu pobedu, i zašto je trebalo da oni osvoje 70 hiljada evra, oni su šaljivo odgovorili da su planirali da postanu roditelji čak dvanaest beba u budućnosti, što je u medijima odmah izazvalo spekulacije da je Dalila možda u drugom stanju, ali se to pokazalo kao za sada netačna informacija.

Kao svoj životni moto, prelepa brineta navodi izreku „Sve se može, kad se hoće“, te ističe da su joj omiljena razonoda kupovina i odlazak u kozmetiči salon, a najveći porok joj je brza hrana, te i obožava da jede palačinke i slične poslastice, zbog čega liniju održava redovnim treninzima i vrlo napornim vežbama u teretani.

Dok je živela u Bosni, najbolja drugarica Dalile Mujić je bila Senada Nurkić, takođe starleta i učesnica brojnih reality programa, a koja je javnosti poznata i pod nadimkom Maca Diskrecija.

Dalila ne skriva da je imala estetsku intervenciju ugradnje silikona u grudi, te iako je porekla da je korigovala bilo šta na svom licu, spekuliše se da je „sredila“ i nos i da je povećala usne, jer je u poređenju sa svojim starim fotografijama, postala sasvim neprepoznatljiva i drugačija, pa zlobni i zavidni često kažu da je „promenila svoj lični opis“, odlascima kod plastičnog hirurga.

Ime i Prezime: Dalila Mujić (udata Dragojević; umetničko ime Dalila Moreno)

Nadimak: „bosanska Paris Hilton“

Datum i mesto rođenja: 3. septembar 1993. godine, Beč, Austrija

Zanimanje: model; starleta; glumica

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/people/Dalila-Dragojevi%C4%87/100010777778129

Instagram: https://www.instagram.com/dalila.dejan.dragojevic/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...