Biljana Obradović – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Biljana Obradović je bila jedna od najpopularnijih manekenki devedesetih godina, zajedno sa koleginicama Radom Radenović, Aleksandrom Jeftanović i kolegom Boškom Jakovljevićem, a svi du se manje ili više uspešno počeli kasnije baviti voditeljskim poslom.

Poznata plavuša je tada vodila zabavno muzičku emisiju „City“, te je kasnije postala poznata voditeljka, i ima svoju autorsku emisiju „Biljana za vas“, kao i sopstvenu produkcijsku kuću „Grace World“, a manje je poznato i to da je Biljana Obradović portparol FK „Partizan“.

Biljana Obradović – biografija 

Biljana Obradović je rođena 1977. godine, u Beogradu te je kako kaže trabala da se zove Ana Marija, po svojoj baki, ali su ipak roditelji odlučili da se zove Biljana jer su bili na letovanju na Ohridu, kada je njena majka bila u drugom stanju.

Loading...

Poznata voditeljka je završila IX Beogradsku gimnaziju, a kao mala je i išla na časove baleta, a kako je bila vrlo vitka i visoka, uvek je bila na nastupima „u centru“ takozvanog baletskog cveta.

Pored baleta koji je kao svaka devojčica obožavala, sa ocem je Biljana išla na sve utakmice FK „Partizan“ kada je imala svega šest godina, te iako nije znala ništa o fudbalu, bilo joj je zabavno i lepo, to druženje sa ocem i komšijom Banetom.

Kako je i napomenuto, ona je najpre radila kao manekenka, ali je kao voditeljka svoj debi imala u zabavno-muzičkoj emisiji „City“ na TV „Pink“, te je kasnije osnovala i sopstvenu produkcijsku kuću, i danas radi kao voditeljka emisije „Biljana za vas“, a intervjuisala je do svoje 27. godine preko pedeset velikih svetskih zvezda.

Prelepa plavuša je i PR fudbalskog kluba „Partizan“, pa su se u medijima pojavile 2014. godine i spekulacije da je Biljana u emotivnoj vezi sa fudbalerom ovog kluba, Vladimirom Volkovim, što su oni demantovali, te je voditeljka najavila tužbu protiv svih medija koji pomenutu vest budu objavili, jer je kako je istakla to delovalo na njen posao i profesionalni odnos kao portparola „Partizana“.

Profesionalna karijera Biljane Obradović 

Nekada plavuša, a danas suptilna brineta, Biljana Obradović je na televiziji već preko pune dve decenije, te radi posao voditelja koji je potpuno ispunjava i koji kako često ističe i obožava.

Lepa voditeljka je od početka svoje karijere bila jedno od zaštitnih lica TV „Pink“, te je sa već pomenutim kolegama radila  kao jedna od voditeljki emisije „City“, da bi i danas na istoj TV nastavila da vodi svoju autorsku emisiju.

Ona je redovno izveštavala gledaoce i sa najprestižnijih svetskih modnih događaja, te je tako intervjuisala brojne svetske kreatore, među kojima i genijalnog Roberta Kavalija i Salvatorea Feragama, kao i Karla Lagerfilda i Žan Pol Gotjea, te je imala priliku i da se „druži“ sa brojnim manekenkama sa „Fashion TV“-a, među kojima je bila i naša Nina Seničar.

Loading...

Takođe je Biljana Obradović, uspela da uđe na pripreme manakenki za reviju najpoznatijeg brenda ženskog veša „Victoria’s Secret“, te da razgovara sa Adrianom Limom, Dojčen Kros i Hajdi Klum, te i sa drugim prelepim manekenkama koje su ambasadori ovog brenda.

Biljana je bila redovni reporter i sa najprestižnijih filmskih festivala, pa je imala intervjue sa baš velikim glumcima i rediteljima koji su učestvovali na festivalima u Kanu, Veneciji, Berlinu, kao što su glumice Šeron Stoun; Anđeilna Džoli; Kira Najtli; te glumci Rade Šerbedžija; kao i Itan Huk; Majkl Medsen; Robert Patinson; Ralf Fajns; kao i reditelj Vim Venders, i baš mnogobrojne druge javne ličnosti poznate u svetskom šou biznisu (a svi snimci intevjua i poznatih događaja na kojima je Biljana bila izveštač i reporter, mogu se naravno i pogledati na njenom zvaničnom „YouTube“ kanalu, čiji se link nalazi na kraju ovog teksta).

Kako je Biljana i PR kluba „Partizan“, sa svim fudbalerima i upravom ovog FK iz Beograda, ona ima vrlo profesionalan odnos, iako su joj oni dali nadimak Biki.

Privatni život Biljane Obradović 

Iako su lepu voditeljku svi mediji povezivali sa brojnim javnim ličnostima u našoj zemlji, a pre svega sa sportistima, po principu logičnosti „spoja“, manekenka i fudbaler ili košaraš, jedina veza o kojoj se zna je bila sa montažerom Brankom Kostadinovićem, sa kojim je ona bila u romansi dve godine.

Biljana i Branko su živeli u njenom stanu na Novom Beogradu, te su se vremenom sve više udaljili, pre svega zbog Biljaninih obaveza i čestih putovanja, kako bi radila priloge za svoju popularnu emisiju.

Par je raskinuo polovinom 2016. godine, a voditeljka je od tada sama, te je rekla da ne žuri da nađe dečka, jer uživa u putovanjima i u poslu kojim se bavi.

Loading...

Biljana je pored nadimka Biki koji je kako je napomenuto ranije u tekstu, dobila od fudbalera „Partizana“, sama sebi dala nadimak „srpska Grejs Keli“, te je i sopstvenu produkcijsku kuću nazvala „Grace World“.

Lepa voditeljka je kako se pisalo demantovala vezu sa Vladimirom Volkovim, jer su samo dobri prijatelji, a istakla je da nema ništa protiv romanse sa nekim od fudbalera FK „Partizan“, jer su u pitanju vrlo lepi i talentovani momci, ali da ne voli lažne medijske natpise koji joj vrlo narušavaju kako ugled, tako i profesionalnu etiku koju poštuje kao PR pomenutog kluba. 

Iako se u medijima često spekulisalo da se lepa voditeljka podvrgla nekom od raznih tretmana za podmlađivanje, jer izgleda i danas gotovo isto kao i pre dvadeset godina, kada je i započela svoju karijeru, ona ističe da to nije slučaj, te da je suština u tome što spava dovoljno, zdravo se hrani, te ide na jogu i meditira, a od mlađih dana je stekla naviku uz svoju majku, da lice redovno neguje i „hrani“.

Biljana smatra da je za njen mladalački izgled i u četrdesetim godinama, zaslužna genetika, te su jedini tretmani koje je primenjivala u nezi lica, popularni kozmetički postupci revitalizacije kože sopstvenom krvnom plazmom tj PRP (koje je često primenjivala i najpoznatija starleta na svetu, Kim Kardašijan, i u čiju se efikasnost i ona sama „kune“).

Od estetskih intervencija, Biljana je ugradila silikonske implante u grudi, a to dugo vremena nije želela da prizna u javnosti, iako je promena , mada sasvim umerena i suptilna, bila baš više nego očigledna.

Ime i Prezime: Biljana Obradović

Nadimak: Biki; „srpska Grejs Keli“

Datum i mesto rođenja: 1977. godina, Beograd, Srbija

Zanimanje: manekenka; TV voditeljka; producent; novinar; urednik i autor

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/BiljanaZaVas

Instagram: https://www.instagram.com/biljanacity/

Twitter: /

YouTube: https://www.youtube.com/profile?user=BiljanaObradovic

Sponzorisano:

Loading...