Benjamin Spahović – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Benjamin Spahović je MMA borac iz Bosne i Hercegovine koji je upao u postavku nove sezone reality show – a ,,Parovi”, pa pročešljajmo malo njegovu biografiju i ponašanje ispred kamera.

Za početak hajde da vidimo Benjaminovu biografiju a onda ćemo i to kako se snalazio u Parovima.

Biografija

Benjamin Spahović je rođen 1997. godine u Sarajevu, u Bosni i Hercegovini, u imućnoj porodici Izudina Ize Spahovića. Benjamin Spahović je inače prava definicija ”sina bogataša”, te je veoma aktivan na društvenim mrežama, na kojima svoje brojne pratioce uvodi u svet raskalašnosti, te se hvali novijim automobilima koje poseduje, kao i skupim destinacijama na kojima boravi, i to sve u cilju dobre zabave i žurki kojima je sklon.

Loading...

Stariji brat Benjamina Spahovića je proslavljeni MMA borac Tomislav Spahović, kojima su predviđali blistavu karijeru u ovom sportu i zbog njegovih brojnih uspeha u ovoj disciplini mu i dali nadimak ,,The Beast”, odnosno ,,Zver”. Ipak, aprila 2016. godine, Tomislav Spahović je sa 5 metaka iz vatrenog oružja usmrtio Amila Geca, zbog čega je osuđen na 7,5 godina robije i izbačen iz profesionalnog saveza MMA boraca.

Benjamin Spahović je pokušao da krene stopama svog brata, te nastupa kao jedan od sposobnijih MMA boraca sa nadimkom ,,Tigar”, ali čak i sam priznaje da je on samo amater u odnosu na svog starijeg brata, koji mu je i uzor.

Ipak, ono što se tokom njegovog učešća u reality show – u ,,Parovi” saznalo to je da je i Benjamin Spahović, kao i njegov brat, diskvalifikovan iz saveza MMA boraca, verovatno zato što je otkriveno da je Benjamin čak 4 puta hapšen zbog pokušaja ubistva, a ove navode je potvrdio i sadašnji MMA borac Dušan Džakić, koji se jednom prilikom i uživo uključio u program putem video poziva.

Sa druge strane, iako izbačen iz kluba profesionalnih MMA boraca i osuđen za teško ubistvo, Benjaminov brat, Tomislav Spahović, i dalje važi za jednog od najbrilijantnijih MMA boraca ikada.

Inače, Benjamin Spahović je i oženjen i sa svojom suprugom Aleksandrom Spahović ima i ćerkicu, što je naznačio odmah nakon ulaska u ,,Parove”.

Ipak, nakon što je počeo veoma brzo da se zaljubljuje i flertuje sa ostalim ukućankama, Benjamin Spahović je demantovao da je oženjen, već samo priznao postojanje ćerkice, što je njegovu suprugu izuzetno rasrdilo, naročito jer je svojim izjavama i ponašanjem sramoti pred milionskim auditorijumom i prijateljima i porodicom, te su trenutno u toku pregovori između Aleksandre Spahović i produkcijske kuće ,,Happy” da se i ona pridruži svom suprugu u reality – ju, kako bi se javno obračunala sa njim.

,,Parovi”

Od samog ulaska u vilu ,,Parova”, Benjamin Spahović ne prestaje da intrigira javnost. Najpre je, na samom početku sezone, izjavio kako je srećno oženjen, da bi kasnije tu izjavu demantovao i bacio se na flert sa drugim ukućankama.

Loading...

On u vili ,,Parova” važi za velikog zavodnika, a na njegove čari je naročito pala njegova reality devojka Izabela Abderson, kojoj on uporno ponavlja da ne želi da bude oženjen Aleksandrom Spahović sa kojom ima dete, već da se u potpunosti posveti Izabeli i njihovoj vezi.

Ovaj zaljubljeni par je u vili karakterističan po čestim izlivima nežnosti, što naročito povređuje Aleksandru, zakonitu suprugu Benjamina Spahovića, koja se jednom prilikom čak i uključila u program uživo.

Nakon ovog uključenja, Benjamin Spahović je neko vreme tvrdio da je Aleksandra njegova bivša devojka, a za to vreme ona kuje pakleni plan i pregovara sa produkcijskom kućom ,,Happy”, kako bi postala još jedna učesnica ,,Parova” jer je, po rečima njene porodice, izuzetno kivna što je Benjamin na ovaj način omalovažava ispred milionskog auditorijuma.

Benjamin Spahović je javnost zaintrigirao nakon što je plastičnom replikom pištolja vitlao pred voditeljkom i ostalim takmičarima.

Iako je on ovo uradio iz čiste šale, cela stvar je kulminirala jer je nekoliko takmičarki čak palo u nesvest, dok se generalno i digla panika u vili.

Zbog ovog incidenta je Benjamin Spahović kažnjen oduzimanjem honorara, a čak su razmišljali i da ga diskvalifikuju iz takmičenja.

Loading...

Jednom prilikom je čak i 4 maskirana čoveka upalo u vilu ,,Parova” te ”kidnapovala” Benjamina pored samog obezbeđenja. Pretpostavlja se da je cela ova stvar iscenirana sa porodicom Spahović, jer je Benjamin ubrzo bio vraćen u vilu ,,Parova” bez ikakvih tragova nasilja.

Ime i prezime: Benjamin Spahović

Nadimak: Tigar, Spaho, Benjo

Datum rođenja: 1997. godina

Mesto rođenja: Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Zanimanje: MMA borac, rvač, reality takmičar

Instagram: https://www.instagram.com/t.i.g.a.r/

Sponzorisano:

Loading...