Bane Čolak – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Bane Čolak je poznati muzičar, koji je po vokaciji reper i DJ, ali se takođe proslavio učešćem u dva reality formata, „Parovi“ i „Zadruga“, kao i svojom vezom sa poznatom starletom Tijanom Maksimović, odnosno široj javnosti poznatijoj kao Tijana Ajfon.

Bane Čolak – biografija 

Popularni muzičar je rođen u Vršcu, 20. septembra 1993. godine, kao Branislav Čolak, odakle se ubrzo sa roditeljima preselio u Užice, a u kome je i završio osnovnu i srednju školu.

Nakon što je u Užicu završio srednju ekonomsku školu, Bane se preselio u Beograd, kako bi pak upisao Višu poslovnu školu, te nastavio svoje obrazovanje.

Loading...

Banetovi roditelji Jasmina i Boško su se razveli, a on je zbog svega toga krivio svog oca Boška Čolaka (koga je u „Zadruzi“ čak i nazvao Dragan i time zbunio i samog oca, koji je demantovao da je Baneta tukao, te da živi u Beloj Crkvi sa svojom novom porodicom), sa kojim ima vrlo loše odnose, i koga se na neki način odrekao, te je o njemu govorio u vrlo negativnom kontekstu u oba reality-ja u kojima je učestvovao.

Poznati muzičar ima i rođenog brata Bojana, koji živi i radi u Americi, te polubrata „sa očeve strane“, Bogdana, koji je ostao da živi u Užicu sa svojim i Banetovim ocem Boškom.

Međutim, iako je po svom preseljenju u Beograd, ostao dosledan ideji da se akademski obrazuje, Bane Čolak je shvatio da je njegova velika ljubav muzika, te je 2010. godine počeo da nastupa kao DJ po raznim poznatim prestoničkim klubovima.

Profesionalna muzička karijera Baneta Čolaka 

Nakon što je pomenute 2010. godine počeo da aktivno radi kao DJ, Bane je odlučio i da se oproba kao reper, te je svoju prvu pesmu „Na zlo me tera“, objavio 2015. godine, u saradnji sa nekada vrlo popularnim dens pevačem Ivanom Gavrilovićem.

Zanimljivo je da se u spotu za ovu pesmu pojavila upravo starleta Tijana Ajfon, koja je kasnije sa Banetom otpočela romansu, i koja mu je na neki način dosta pomogla da „uplovi“ u „estradne vode“, te i postane poznatiji široj publici, jer je sama bila vrlo popularna zbog svog učešća u „Parovima“.

Iako je očekivao veći uspeh od svoje prve pesme, ona Banetu nije donela naročitu popularnost, te je 2016. godine objavio svoj drugi singl, pesmu „Beograd moj dom“, a iste godine je ostvario i saradnju sa pevačicom Sanjom Maletić, objavivši duetsku pesmu „Repriza“.

Nakon što je 2016. godine, Bane prihvatio poziv da ušestvuje u reality programu „Parovi“, on je po izlasku iz ovog TV formata, objavio 2017. godine pesmu „Daj mi špricer, daj mi vinjaka“, za koju je rekao da je inspirisana upravo njegovim učešćem i uopšte događajima u popularnoj „Vili Parova“.

Loading...

Bane je 2017. godine dobio ponudu da postane učesnik drugog reality programa, „Zadruga“, koju je prihvatio pre svega u želji da ga njegova publika bolje upozna, i da se afirmiše kao muzičar.

Nakon završetka ovog programa, Bane je odlučio da se posveti radu na svojim novim pesmama i da napokon izda svoj prvi album, a u međuvremenu aktivno nastupa kao DJ, i za sada vrlo dobro uspeva da iskoristi popularnost koju mu je doneo pomenuti reality program na TV Pink-u.

Životna drama Baneta Čolaka 

U oba reality-ja u kojima je učestvovao, Bane je opisao jedan od najtežih događaja iz svoje mladosti, a koji mu je kao „uspomenu“ ostavio veliki ožiljak na čelu, koji reper i DJ, smatra danas svojim svojevrsnim obeležjem i na neki način amajlijom koja ga podseća da je mogao da tragično izgubi život.

Naime, kada je popularni muzičar imao samo deset godina, dakle 2003. godine, sa svojom majkom je doživeo tešku saobraćajnu nesreću, zbog koje je tri dana bio u stanju kome, i jedva je uspeo da se spasi i preživi.

Nakon što se oporavio, Bane je naglasio da mu je to bio jedan od najtežih životnih trenutaka, te da je shvatio da treba više da ceni sve što ima, i da se manje opterećuje trivijalnim stvarima, i da na svaki način pokuša da uživa u životu.

Ljubavni život poznatog muzičara 

Kako je već pomenuto, najpoznatija veza Baneta Čolaka, bila je ona sa popularnom starletom Tijanom Ajfon, ali je njihova romansa trajala dosta kratko.

Loading...

Pre ulaska u drugi reality „Zadruga“, Bane je objavio na društvenim mrežama, sliku sa svojom novom devojkom, izvesnom Katarinom Vukotić, koja ga je ostavila nedugo nakon što ju je Bane u reality-ju prevario.

Naime, u pomenutom reality-ju, poznati reper i DJ je ostvario romansu sa Nenom Petrović, te kasnije i sa pevačicom „Granda“ Nadeždom Biljić, sa kojima je i prevario svoju devojku, ali su nakon brojnih svađa i rasprava oni prekinuli svoju ljubav.

Poznata pevačica Nadežda je tada utehu pronašla u Mikiju Đuričiću, a Bane je imao kratkotrajan flert sa trudnom učesnicom „Zadruge“, Miljanom Kulić.

Kako je i sam priznao, Banetu se u „Zadruzi“ najviše dopala modna blogerka, Luna Đogani, ali je ona tada uveliko bila u romansi sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem.

Pored Lune, Banetovu pažnju je privukla i pevačica Anamarija Smiljanić, a koja je u „Zadrugu“ ušla kao devojka Filipa Đukića, ali je ona ipak ostala imuna na sva Banetova udvaranja.

„Parovi“ i „Zadruga“ – reality kao prilika za odličnu reklamu i promociju 

Bane je rekao da su mu oba reality-ja u kojima je učestvovao, donela upravo ono što je i želeo, a to je prilika da ga javnost bolje upozna i da sebi obezbedi dobru reklamu, kako bi uspeo da svoju karijeru podigne na neki viši nivo, te da poveća broj nastupa i da sebe promoviše na bolji način.

U oba reality-ja je Bane Čolak ostavio utisak vrlo zanimljivog takmičara, koji je pored ljubavnih afera sa brojnim ženskim učesnicama, ostao upamćen i po svojoj duhovitosti i iskrenosti.

Međutim, Bane je uspeo da dođe u sukob sa jednim od najpopularnijih pevača sa ovih prostora, Dženanom Lončarevićem, za koga je u „Zadruzi“ tvrdio, da mu je on lično pomogao da izgradi karijeru, kakvu Dženan danas ima.

Takođe, kako je vrlo temperamentan, Bane se u „Zadruzi“ verbalno i fizički sukobio sa svojim najboljim drugom Mikijem Đuričićem, i to upravo zbog Nadežde Biljić, koja je posle Baneta brzo i uplovila u vezu sa pčelarom iz Kupinova, sa kojim se čak i verila.

Popularni Lončarević je u kratkoj izjavi na promociji svoje nove pesme „Košava“, izjavio kako Baneta Čolaka uopšte i ne poznaje, ali mu nije ni zamerio što je iskoristio njegovo ime za ličnu promociju.

Bane trenutno vredno radi na svojim novim pesmama, i kako kaže nema vremena da razmišlja o proteklim mesecima i vremenu provedenom u „Zadruzi“, jer je preokupiran nastupima kod nas i u dijaspori, ali i radom na novim pesmama, za koje se nada da će uskoro da „ugledaju svetlost dana“, i da će da se dopadnu njegovoj publici.

Ime i Prezime: Branislav Čolak

Nadimak: Bane

Datum i mesto rođenja: 20. 09. 1993. godine, Vršac

Zanimanje: reper; DJ; muzičar; učesnik reality-ja “Parovi 5” i “Zadruga”

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/BaneColakOfficial/

Instagram: https://www.instagram.com/banecolak_13/

Twitter: https://twitter.com/branislavcolak

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...