Andjela Lakićević – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Anđela Lakićević je široj javnosti poznata kao voditeljka reality programa „Parovi“, koji se sada emituje na „Happy“ televiziji, ali je manje poznato da je ova atraktivna plavuša diplomirana glumica, te da je glumila u pozorištu na Cetinju, pre nego što se ostvarila u voditeljskoj profesiji.

Danas radi i živi u Beogradu, uživa u novoj „ulozi“ voditeljke, i sasvim je zadovoljna trenutnim statusom i na profesionalnom i na ličnom planu, ali i dalje ne isključuje mogućnost da se jednoga dana vrati glumi.

Anđela je ostala upamćena i kao učesnica „Parova“, zbog toga što joj je takav angažman doneo otkaz u matičnom pozorištu, ali i jer je njen nekadašnji emotivni partner Miroslav Miki Đuričić, zbog nje ostavio svoju dugogodišnju devojku, te u reality-ju pokušao da preseče vene.

Loading...

Anđela Lakićević – biografija 

Mlada voditeljka i glumica je rođena u Nemačkoj, 1989. godine, ali je ubrzo nakon rođenja sa svojim roditeljima došla u Srbiju, gde je u Beogradu završila osnovnu školu, ali je uporedo tada pohađala i časove glume, jer je od malih nogu znala da želi da se bavi upravo ovim poslom.

Anđelini roditelji su se razveli kada je ona pohađala srednju školu, te je mlada devojka na neki način, u glumi pronašla svoj „beg od stvarnosti“, jer ju je veoma pogodila vest o tome da joj se roditelji razvode, pošto je za oboje vrlo emotivno vezana.

Nakon završene srednje škole, Anđela je upisala glumu, na Akademiji na Cetinju, i diplomirala je u klasi profesora Branimira Popovića, te ostvarila i nekoliko zapaženih pozorišnih uloga.

Glumica ima sestru Stefanu, koja je rođena 1990. godine, i koja je igračica tenisa, te je pak svojoj sestri uvek bila velika podrška i oslonac, pa su postale posebno bliske nakon što su im se roditelji rastali.

Glumica, reality zvezda i voditeljka 

Iako je nakon završenih studija, Anđela dobila posao u pozorištu na Cetinju, gde je igrala u dve predstave, ona nije bila zadovoljna svojim tadašnjim uspehom, te je rado prihvatila ponudu TV „Happy“, da postane učesnica reality programa „Parovi“, 2015. godine, smatrajući da će joj to u velikoj meri pomoći da se kao mlada glumica što bolje afirmiše i predstavi širokom auditorijumu.

Međutim, nakon njenog ulaska u „Parove“, Anđela je dobila otkaz u pozorištu u kome je radila, te je nakon izlaska iz reality-ja, prihvatila ponudu matične TV kuće, da postane voditeljka, najpre emisije „Upoznajte Parove“, a potom i emisije „Provodadžija“.

Turbulentni ljubavni život voditeljke „Parova“ 

Loading...

Za vreme studija glume, Anđela je upoznala danas popularnog glumca Petra Strugara, sa kojim je bila u emotivnoj vezi, i kako sama kaže, ostala u prijateljskim odnosima.

Raskid je usledio nakon što je Strugar dobio priliku da zaigra u kultnom filmu „Montevideo“, te je zbog angažmana morao da se preseli u srpsku prestonicu.

Tokom studija, za Anđelu se govorilo da ima aferu sa oženjenim profesorom sa svog fakulteta, a to je i sama glumica oštro demantovala, te je stavila tačku na sva nagađanja, rekavši da je imala dve dugogodišnje emotivne veze, i da nikada nije pokušala da svoju karijeru izgradi na ikakav nemoralan način.

Anđela je tokom svog učešća u „Parovima“, 2015. godine, otpočela vezu sa kontroverznim „pčelarom iz Kupinova“, Mikijem Đuričićem, ali nakon završetka reality-ja, ova vrlo turbulentna veza nije uspela da potraje.

Iako su im mnogi predviđali uspešnu i dugotrajnu vezu, Anđela i Miki, nisu uspeli da se usaglase oko ličnih želja i planova, jer je on bio spreman na brak, dok je mlada glumica želela da se najpre ostvari u profesionalnom aspektu.

Anđela je trenutno sama, i kaže da se potpouno posvetila profesionalnim obavezama, te da nema vremena za ljubav, ali ne isključuje mogućnost da se „neke emocije dese“, i ne beži od romantike i od ljubavi.

Zašto je Anđela htela da skoči sa mosta? 

Nedugo nakon njenog učešća u „Parovima“, pojavila se u medijima informacija da je Anđela Lakićević htela da skoči sa Brankovog mosta u Beogradu, a koja je veoma zabrinula sve njene fanove i pratioce na društvenim mrežama.

Loading...

Ipak, na kraju se ispostavilo da se voditeljka samo šalila, te da je kao razlog navela svoju sreću što je postala kuma najboljoj drugarici iz detinjstva, a koja je odlučila da „stane na ludi kamen“.

Da li je Anđela definitivno odustala od glume? 

Iako je po vokaciji glumica, mlada voditeljka „Parova“, ističe da je zadovoljna trenutnim profesionalnim angažmanom, ali ne isključuje mogućnost da se jednoga dana vrati svojoj najvećoj ljubavi – glumi, te „čeka da joj se ukaže prava prilika“, kako bi ostvarila svoj puni glumački potencijal.

Iako je jevnosti najpoznatija kao bivša verenica Mikija Đuričića, ona kaže da je za nju ta veza već daleka prošlost, te da ne želi da komentariše učešće svog nekadašnjeg partnera u reality programu „Zadruga“, te ni njegovu veridbu sa pevačicom Nadeždom Biljić.

Iako je trenutno aktuelna kao voditeljka pete sezona TV formata „Parovi“, Anđela je od „Happy“ produkcije dobila ponudu da ponovo postane učesnica šeste sezone ovog reality-ja, ali kako sama kaže još uvek nije donela konačnu odluku, te će postupiti u skladu sa svojim emocijama, koje su joj uvek bile važnije od tuđih reči i mišljenja.

Iako i sama priznaje da je nekada vrlo teško „izaći na kraj“ sa učesnicima „Parova“, olakšanje je što je i sama bila „sa druge strane stola“, te ih u neku ruku i razume kada postanu nervozni, te ili kada se svađaju i brutalno vređaju, a najteže joj pada kada nekome mora da izrekne kaznu ili da ga pošalje u „izolaciju“.

Međutim, kako sve shvata vrlo ozbiljno, Anđela se i svom trenutnom angažmanu posvetila vrlo profesionalno, te poštuje sva pravila voditeljskog posla, a kada napravi greške, na njima uči, i ne shvata ih kao neku veliku „tragiku“.

Ime i Prezime: Anđela Lakićević

Nadimak: Twigy

Datum i mesto rođenja: 1989. godina, Nemačka

Zanimanje: glumica; TV voditeljka

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/andjelalakicevicfp/

Instagram: https://www.instagram.com/andjela.lakicevic/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...