Ana Korać – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Jedna od najatraktivnijih učesnica reality programa „Zadruga“, bila je starleta Ana Korać, koja je pre ovog takmičenja, bila poznata kao najbolja drugarica Soraje Sare Vučelić, te se predstavljala i kao Ej Kej, odnosno obično početnim inicijalima svog imena, A. K.

Iako je većina ljudi koji su prvi put u „Zadruzi“ videli ovu devojku, o njoj imala predrasude, pre svega zbog brojnih plastičnih operacija koje su na njenom telu jasno uočljive, te joj je odmah i dodeljen epitet „sponzoruše“ i devojke lakog morala, na opšte iznenađenje, Ana je ostavila i više nego pozitivan utisak, te se u „Zadruzi“ pokazala kao vrlo lepo vaspitana i fina devojka, koja nije imala nikakve skandale, niti „ispade“ tokom čitavog trajanja takmičenja.

Ana Korać – biografija 

Ana Korać je poreklom iz Ivanjice, gde je rođena 4. juna, 1994. godine, i u kojoj je i završila osnovnu i srednju Umetničku školu.

Loading...

Nakon srednje škole, ova lepa crnka je upisala studije žurnalistike i grafičkog dizajna u Beogradu ali je pored želje da se profesionalno usavrši i akademski obrazuje, Ana počela da sve više pažnje posvećuje svom fizičkom izgledu, te je uradila niz estetskih operacija, koje nikada nije krila (stavila je silikonske implante u grudi, te je i operisala nos, i ima hijaluronske filere u jagodicama i u usnama).

Anin život u srpskoj prestonici 

Nakon što je došla u Beograd, Ana je i sama priznala da je od dečka dobila 20 hiljada evra kako bi na telu korigovala ono što joj se ne dopada, a ubrzo su je zapazili u noćnim klubovima i kao vrlo atraktivna devojka, postala je redovan „statista“ u brojnim reklamama, spotovima i modnim editorijalima.

Ipak, Ana je najviše pažnje medija i javnosti privukla po svom druženju sa najpoznatijom, i vrlo kontroverznom starletom sa ovih prostora – Sorajom Sarom Vučelić, te se redovno mogla videti u njenom društvu kako na poznatim prestoničkim dešavanjima, tako i na društvenim mrežama, koje obožava da koristi, i na kojima po svom priznanju uvek svoje slike „dorađuje“ koristeći „filtere i fotošop“.

Iako se po medijima dosta dugo spekulisalo da je Ana glumila u „filmu za odrasle“, ona je to vrlo ubrzo demantovala, i izjavila da nije ni starleta ni prostitutka, te da ima nameru da se ostvari kao i pevačica i foto-model.

Ljubavni život Ane Korać 

Iako su po njenom ulasku u „Zadrugu“, svi očekivali da će Ana imati neke „vrele scene“ ispred malih ekrana sa nekim od „Zadrugara“, a kao najčešći kandidat se pominjao bivši košarkaš Nemanja Janjušević Janjuš, to se nije dogodilo, te je Anino učešće u ovom reality-ju, ostalo na nivou jedne fino vaspitane i sasvim smerne devojke, koja je najveću podršku pružila pobednici „Zadruge“, Kristini Kiji Kockar, sa kojim je ostvarila vrlo lepo i iskreno prijateljstvo.

Ana je u „Zadrugu“ ušla kao „zauzeta“ devojka, te je vrlo često pominjala svog momka, srpskog IT stručnjaka iz Londona Filipa Mijatova, koji ju je podržao u odluci da uđe u ovaj reality format, kako bi sebe promovisala i pokazala sve svoje kvalitete.

Loading...

Iako u beogradskim krugovima važi za „žestokog momka“, sam Mijatov negira da ima bilo kakve veze sa kriminalom, te da je svoje bogatstvo stekao na pošten način, i da uživa u tome da svojoj devojci Ani, ispunjava sve želje i hirove, jer je u nju zaljubljen i voli da ona bude ispunjena i uvek srećna.

Manje je poznato da je automobil „Maserati“, koji je u Beogradu nedavno zapaljen, i to kada ga je koristila Soraja, upravo bio u vlasništvu ovog biznismena, koji ga je na korišćenje dao svojoj devojci Ani, a ona ga je pozajmila Soraji.

Neki navodi medija, povezivali su poznatu ivanjičanku, sa beogradskim biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom, ali kako se ispostavilo, veza nije dugo potrajala, iako je Ana bila vrlo vezana i zaljubljena u ovog „šarmera“, koji je uvek viđan u društvu poznatih lepotica, među kojima su i Anastasija Buđić, Kristina Spremo, Tijana Stajšić i Mirela Lapatanović.

Kako je nedavno sama otkrila za medije, Ana je sada slobodna i nema dečka, ali joj muškarci baš retko prilaze, osim da se sa njom fotografišu.

Inače ona je i u „Zadruzi“ često napominjala da voli starije momke, koji su uspešni i ostvareni, te koji su dovoljno „zreli“ da sa njima može da razgovara i da se posavetuje.

Iako se u „Zadruzi“, Ana u nekim momentima malo „prisnije“ družila sa Anđelom Rankovićem, te su svi dovodili u pitanje njegovu vezu sa Teodorom Džehverović, poznata crnka je istakla da se samo šalila sa takmičarima, i da ni jedan muškarac iz „Zadruge“ nije njen tip, jer su svi vrlo ili nezreli ili nezanimljivi, te da nikada ne bi imala bilo kakvu vrstu emotivne veze ni sa Anđelom ni sa Đeksonom, sa kojima su je u medijima najčešće „spajali“.

Planovi Ane Korać za budućnost 

Nakon što je izašla iz „Zadruge“, Ana Korać je čest gost brojnih prestoničkih žurki, te se našla uz najveće zvezde sa domaće estrade, a kako i sama kaže, u toku je priprema njene prve pesme, koju će da otpeva duetski sa svojom „cimerkom“ iz reality-ja, Sanjom Stanković.

Loading...

Ističe i da je vrlo zadovoljna svojim učešćem u ovom programu, te da je na kraju uspela u tome da „razbije predrasude“, da su sve devojke koje imaju neku estetsku korekciju, i koje se i oblače „slobodnije i atraktivnije“, po difoltu uvek lakog morala, ili su sponzoruše i starlete.

Ana kaže kako od brojnih obaveza nakon izlaska iz „Zadruge“, uopšte nema vremena da puno razmišlja o ljubavi i o novom dečku, jer ima brojne pozive za gostovanja u emisijama, te i za slikanja za razne naslovnice i editorijale, a kako je pomenuto, uskoro očekuje i da uđe u studio i snimi svoju prvu pesmu, kada se njena drugarica Sanja oporavi od povrede noge koju je zadobila.

Mlada devojka sebe smatra velikim umetničkim potencijalom, i veruje da će uspeti da izgradi željenu karijeru, i da se ostvari u muzici i modelingu, ali ne planira ni da zapostavi studije, jer je njenim roditeljima vrlo važno da stekne obrazovanje i da postane „svoj čovek“.

Do tada, Anu možete videti na najprestižnijim događajima u Beogradu, kao i na društvenim mrežama, na kojima je veoma aktivna, i sa svojim pratiocima vrlo rado deli svoje srećne dane koje provodi nakon što je izašla kao finalistkinja najgledanijeg regionalnog TV šou-a.

Ime i Prezime: Ana Korać

Nadimak: Ej Kej; A. K.

Datum i mesto rođenja: 4. jun, 1994. godine; Ivanjica, Srbija

Zanimanje: starleta; student žurnalistike; model

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://www.facebook.com/ana.korac.5

Instagram: https://www.instagram.com/ana_korac/

Twitter: /

YouTube: /

Sponzorisano:

Loading...