Adam Djogani – Biografija 2019, Visina, Težina, Godište

Adam Đogani je jednostavno poznat po svom prezimenu. U reality show ,,Zadruga 2” je ušao zbog svoje sestre, Lune Đogani, kojoj je trebalo da bude podrška u ovom programu, mada se sve više čini da Adam ipak nije bio najbolji Lunin izbor za ovaj posao.

Ipak, Adamu učešće u reality programu ne predstavlja nikakav problem, te se već oseća kao kod kuće i ubrzo je započeo i romansu sa Marijanom  Zonjić.

Iako je ušao kako bi bio oslonac svojoj sestri, Luni, Adam Đogani je izgleda shvatio da je napokon došlo i njegovih pet minuta slave, te je Luna sve više sama u ovom programu, a čak joj je, tokom rasprave sa starletom Stanijom Dobrojević, i okrenuo leđa, te stao na Stanijinu stranu.

Loading...

Biografija

Adam Đogani je rođen 6. avgusta 1996. godine u Beogradu, u kom je završio i osnovnu i srednju frizersku školu. Uporedo je 7 godina kontinuirano pohađao časove glume, jer je glumačka karijera njegov san od malena i, iako nije pošao putem svojih stričeva, Gagija i Đoleta, ipak bi nastavio porodičnu tradiciju Đoganijevih, baveći se javnim poslom.

Otac Adama Đoganija je inače rođeni brat Gagija i Đoleta Đoganija, ali se ne eksponira javno i njegov posao uopšte i ne podrazumeva neku medijsku pažnju.

Adam Đogani za sebe kaže da mu je najveći greh to što je u nekoliko navrata prošao kolima na crveno svetlo, te da je zbog toga i platio kaznu, ali su se ipak i Baki B3 i Đole Đogani složili da su i Luna i Adam Đogani premladi da bi ušli u reality kakav je ,,Zadruga 2”, te da njihovi nastupi mogu degradirati sav uspeh porodice Đogani, koji su Đole, Gagi i Baki B3 gradili godinama.

Ipak, nakon što je video da Adam Đogani neće odustati od ulaska u ,,Zadrugu 2”, Đole je ipak pokušao da ga savetuje i rekao mu da ostane dosledan sebi, kao i da sve posmatra kao običnu igru. Ipak je ovo samo jedna psihološka igra za koju je on i previše neiskusan, te ga zaista mogu povrediti različiti događaji i komešanja koja nisu toliko retka u reality show programima.

Reality

Kako Adam Đogani sam tvrdi, osim poznatog prezimena i potrebne podrške sestri, Luni Đogani, epitet ženskaroša koji ga obeležava još od srednje škole, u kojoj ni jedna devojka nije mogla da mu odoli, je baš ono što ga je kvalifikovalo za ulazak u najpopularniji reality show na našim prostorima, dok je novac najjači motiv koji ga je naterao da prihvati ponudu produkcijske kuće TV ,,Pink”.

Novcem koji osvoji, Adam Đogani planira da započne svoj sopstveni biznis, kako je to uradila i njegova sestra Luna Đogani, te je jedna od njegovih ideja da sa njom uđe u neki posao na polju mode ili, pak, započne neki vid skečeva na YouTube kanalu.

Svoju titulu ”neodoljivog dečka” je Adam Đogani opravdao na samom početku programa, kada su, već po ulasku u reality, brojne takmičarke počele da se otimaju oko njega. Među najupornijim su bile Dorotea Jovanović, Marija Marinković, Miljana Arsić, a ona koja je na kraju pobedila u ovoj borbi je Marijana Zonjić.

Loading...

Za razliku od ostalih takmičara, koji većinom pokušavaju da grade svoje ime na osnovu neke svoje bivše poznate ljubavi ili jednostavno svog imena, Adam Đogani je uporan u svojoj odluci da niko ne treba da ga gleda kao još jednog Đoganija, te da, iako veoma vezan za svoju porodicu, on želi da se prikaže kao individua.

Sa druge strane, svestan je i da učešćem u reality – ju neće moći da pokaže svoj glumački potencijal, jer, kako ga je stric savetovao, i ne želi da laže i folira tokom programa, već da se prikaže u svom pravom svetlu.

Ipak, postoji mogućnost i da će ga učešće u ,,Zadruzi 2” proslaviti, te staviti na listu potencijalnih aktera nekih većih umetničkih dela.

Za sada, tek je počeo da se dokazuje kao osoba širem auditorijumu, a ostalo je još nekoliko meseci do kraja takmičenja.

Za sada ni jedan jedini skandal niti velika svađa u reality show programu ,,Zadruga 2” nije uklljučivao njegovo ime, osim njegovog mešanja u svađu njegove sestre, Lune Đogani, i starlete Stanije Dobrojević, u kojoj je stao na stranu poznate starlete.

Pogledajmo sada ukratko o Adamu.

Loading...

Ime i prezime: Adam Đogani

Datum rođenja: 6. avgust 1996. godine

Mesto rođenja: Beograd, Srbija

Zanimanje: glumac, reality takmičar

Instagram: https://www.instagram.com/adamdjogani/

Youtube: /

Facebook: /

Sponzorisano:

Loading...